2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047394 بازدید | 684597 پست
طبق انتقال سن جنین + 14 + روزهای بعد از انتقال یادم رفت بگم آفرین فکرای خوب می کنی 

مررررررسي زينب جون 😊😊

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماهم پیاماتونو میخونم اول از همه بهتون تبریک میگم که مامان شدید بعدش من اگه جای شمابودم هرررررررر ...

قربونت بشم هومت جان خيلي خدارو شكر ميكنم و براي شما همه منتظرا دعا ميكنم كه زود زود مامان بشين 

منم مثل شما بودن هيچوقت فكر نميكردم باردار بشم ولي خدا خيلي مهربونه عزيزم 

چي شد خواستي بري خارج از كشور ؟ديگه نميري انتقال بدي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
قاصدک جان معجزه خدا مبارکت باشه میدونم چه لذتی داره   خدا بهت ببخشتش انشالله❤️❤️❤️  ...

ممنوووون آزي جون انشاالله خدا يه دوقلو زود زود بزاره تو دلت 

خدا دلتو شاد كنه 🤲🏻🤲🏻🌹🌹

@samaneh_m   @masi_007   دوستان ما نگران شماییم یه خبر از خودتون بدین

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️

همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم که برم تو. دستام داره می لرزه. به لطف خدای مهربون و دعای شما مهربونا هزار هزار مرتبه شکرش فرشته هام سالمن و دختر😭😭😭😭😭😭🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اصلا نمی دونم چجوری شکر خدا رو به جا بیارم.

این یه هفته تو جهنم دست و پا می زدم و خدا بازم دستمو گرفت. البته این الان جواب اولیه است و‌فقط سه تا سندروم اصلی رو بررسی کردن جواب نهایی اش بیست روز دیگه میاد. ولی بازم خیلی خوشحالم. 

انشاءالله سمانه هم شنبه خوش خبر باشه برامون. مطمینم نی نی اونم سالمه.

خدا خودش حافظ همه نی نی ها باشه و صحیح و‌سالم بیان بغل مادراشون. 

سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور ا ...

سلام عزیزم کاملا درکت می کنم چی میگی، یادمه یه احمق بی شعور هم موقع تخمک کشی اینو بهم گفت 

یه مامای بی سواد که فقط یه جورایی شریک بودیم

بهم گفت توقع نداشته باش دفعه اول بشه ها، حداقل 6 بار باید انتقال بدی کلی باید بری و بیایی، این قدر بد جنس بود دید قیافه من ناراحت شد ژست گرفت اینو از روی دلسوزی گفتم که نشد تو ذوقت نخوره، یعنی تو دلم گفتم به اندازه کافی دکترها و آزمایش ها و وضعیت ناجور خودمون رو نشون میده، تو لازم نکرده این مدلی مثلا دلسوزی کنی

متاسفانه بعضیا وجدان و شرف و شعور همه رو با هم یکجا ندارن

غصه نخور عزیزم خدا بزرگه، روز خوبی انتقال دادی ان شاء الله ماه محرم هم میفهمی مامان شدی و امام حسین دلتو شاد میکنه 🤲🤲🤲🤲

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

عزيزم خيلي خيلي خوشحال شدم واست خدارو صد هزار مرتبه شكر 😍😍😍😍😍

سلام به همه دوستای خوب و‌مهربونم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ همین الان جواب ازمایشمو گرفتم. تو مطب دکتر نشستم ...

خداروشکر دوست عزیز.حالت رو درک میکنم.انشاءالله تا آخر بارداری همه چیز به خوبی پیش بره و نی نی هاتو به سلامت بغل کنی

ممنون که به یادم بودی عزیزم. خداروشکر روبراهم تسلیم شدم در برابر خواست خدا اما ناامید نه. میخوا ...

حتما عزيزم هم برای شما، هم برای دختر و پسرت دعا کردم اونها هم کلی اذیت شدن و غصه خوردن 

ان شاالله دیگه همش شادی باشه برات

عکس پاتولوژی رو برات میزارم ، شما ببین از جوابش چیزی متوجه میشین ، راستی azfچی هست؟ 

فاکتور آزواسپرمی هست که بررسی می کنه آقایونی که آزواسپرمی یا الیگو اسپرمی دارن به خاطر نقص ژنتیکی در کروموزوم y هست یا نه بر اثر ضربه، اوریون، عمل فتق و این چیزاست

اگر جوابش مثبت نباشه یعنی یه امیدواری اساسی😍

سلام بچه ها فقط يه دونه انتقال دادن، اون جوجه دومي رو گفتن ضعيفه😭 حالا بماند كه جنين شناس بي شعور ا ...

عزیزم با تمام وجود از خدا میخوام که اینبار مامان بشی انشالله 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم من مرکز حضرت مریم ساری میرم. والا ۱۲ شهریور ک مری بشم نوبت دکتر زنان دارم، ک مشخص میشه دکترم ک ...

ممنون عزیزم انشاالله که به زودی نتیجه بگیری.

نه عزیزم من اینبار میام تهران دکتر