2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
بچه ها دوستان کسی هست؟من اومدم امپول بزنم دکتر گفته بود هربار دوتا پودر با دو یا یک اب مقطر قاطی کنم ...

من دوتا پودر و یک آب مقطر با یه سرنگ معمولی مخلوط میکردم اما آخررسر با سرنگ انسولین خارجی  میکشیدم و تزریق میکردم 

آره عزیزم.متاسفانه یک رو فقط داشتن. اما برم دکتر زنانم ، داروخانه اونجا رو هم میپرسم. به برادرم هم ...

مرسییییی عزیزم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

قاصدک جون بدل نگیر مردا نه خوب بودن و نه بد بودنشون معلومه 

من ۷ سال دنبال درمان ناباروری هستم تنها مشکلی پیدا شده واریکوسل همسرمه با این وجود فک میکنه من مقصرم  دوهفته قبل که انتقالم منفی شد بهم گفت دیگه به انتقال جنین فک نکن رحمت حتما مشکل داره اون بسته رو انتقال بدن بازم از بین میره ،این حرفش باعث شد که انگیزه من ضعیف شده و واقعا حس تلاش ندارم 😞

سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

تارا جان متاسفم عزیزم 

ان شاءلله روحشون قرین رحمت 🖤

خداجونم شکرت       
بچه ها اینهمه هممون اذیت میشیم . قرص .امپول و هزار کوفت و زهر مار هورمونی و جراحی و ..... اخرش چی . ...

عزیزم مطمئنا همسرت از روی عصبانیت این حرفو زده 

میدونم سخته ولی خواهش میکنم توجه نکن خودتو نی نی تو دلتو ناراحت نکن باور کن هیچ کسی هیچ کسی تو این دنیا ارزش اینو نداره حتی یه ثانیه خودتو ناراحت کنی ، قدر این معجزه الهی رو بدون ،مواظبش باش ،

خداجونم شکرت       
عزیزم من پنتوکسی فیلین رو تا سونوی ساک داشتم و بعد دکترم گفت دیگه قطعش کن نمیدونم این تصمیم ایشون &n ...

منتظر جوابcvsبود. ولی هنوز خبری نداده از خودش..منم تو فکرشم.بیا از خودت خبربده دوستم

@masi_007    

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قاصدک جون بدل نگیر مردا نه خوب بودن و نه بد بودنشون معلومه  من ۷ سال دنبال درمان ناباروری هستم ...

ارمغان جونم به دل نگیر 

مردا از شدت ناراحتی یا عصبانیت اینطوری حرف میزنن 

ولی حرصم در اومداا ای کاش میگفتی اگه رحم من مشکل داشت که باردار نمیشد 

ولی خواهر جونم مطمئن باش بزودی زود باردار میشی 

من مطمئنم 😀😀😀😀😀😀😍

خداجونم شکرت       
مگه چن بایدبشه صخامت

معمولا هفت باشه اوکیه ، البته هرچی بالاترم باشه بهتره هفت تا نه ایده آله

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
اره گرفت ولي شيرندارم صبحا فقط دارم ك سينمو ميگيره شبا سينم خاليه پسرم همش گريه ميكنه نميگيره

عزیزم انشاللله سینت پر شیر شه حتما حموم میری یکم با اب گرم سینه هات و رو به پایین ماساژ ب ه💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام تبسم جان اگه دسترسی به دکتر داری بگو برات استروژل بنویسه کمک میکنه از طریق پوست استروژن جذب کنی ...

خدا رحمتشون کنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

عزیز دلم خدا بیامرزتشون انشالللله روحشون قرین رحمت الهی باشه.خدا صبر بده بهتون👐

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

قاصدک جان همشون یه درجه نفهمی دارن 😁😁😁مال من امروز اشکم و در اوارد

بخند همشون مشکل دارن بیخیالشون خودمونو نینیامون عشقن😗😗😗😍😍😍😍

ای وای خیلی متاسف شدم تارا جان .خدا پدرتو بیامرزه خواهر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....