2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
پس بخون بلند و با قر💃💃 : ی دختر دارم شاه نداره صورتی داره ماه نداره از خوشگلی تا نداره 😍😍

عه منم بتام.بالای 1000بود ولی جوجم پسره😊

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

اره به نظرم اصلا به عدد نيست😍😍 ايشالا هر چي به صلاحمه خدا بهم بده ايشالا خدا گل پسرتو سالم بزاره تو بغلت 

نفس جون يادته چند انتقال رفتي بتات چند بود بعد بازم تكرار كردي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خیلی متاسفم چرا گفتن اهدایی تا حالا چی کار کردین؟ چیا رو بررسی کردین؟ 

همون اول دکتر یه سری آزمایش مفصلی برای همسرم نوشت و واسه منم چند تا نوشت 

آزمایش همسرم کاریوتایپ و اسپرم DNA fragmentation و یه سری آزمایش AZF از این چیزا نوشت و گفت که اسپرم خیلی ضعیفه و باید دارو بخوره ، حدود ۷ ماه شوهرم دارو خورد و بعد ۷ ماه ازمایش اسپرم نوشت که تعدادش به ۴۰ میلیون رسید ولی بازم مورفولوژیش پایین بود. یه پس سی تی از ما گرفت که دید ۰ هستش گفت باید میکرو بشین ، ماه آبان پارسال میکرو شدیم و بقیه جنین هام فریز شدن ولی منفی شد ، دوباره قبل عید انتقال جنین داد ولی بازم منفی شد ، این دفعه هم که همینطور ، یه بارم لنفوسیت شدم

قربون جوجت😍😍😍

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره به نظرم اصلا به عدد نيست😍😍 ايشالا هر چي به صلاحمه خدا بهم بده ايشالا خدا گل پسرتو سالم بز ...

اره برامن 14انتقال1043بود 17انتقال هم تکرار کردم 5140بود

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اخه رویان فردا تعطیله .میشه ی دفعه پنج شنبه برم رویان  اگه گفت سونو بگم کی سونو انجام میدم ؟&n ...

وااااااایی راست میگی🙈🙈🙈اره پنج شنبه برو

سونو زود نرو دختر همون مطب

سونو اول رو مانیتورینگ میفرستن، بعدیا رو داپلر 

اره برامن 14انتقال1043بود 17انتقال هم تکرار کردم 5140بود

واسه من ١٢انتقال ٥٢٤٨😶😶

خيلي زياد نيست چرا يهو انقدر رفته بالا 

واسه من ١٢انتقال ٥٢٤٨😶😶 خيلي زياد نيست چرا يهو انقدر رفته بالا 

امروز مگه 14 انتقال نیستی؟این بتا براامروزته دبگه

براتو احتمالا دوتا جوجه هس😍🐥🐤

اخر هفته رفتم سفر دائم دل درد پری داشتم و دیروز همسرم گیر این بود دوباره بیبی بزنم که تو اداره دیدم ...

واااااییی مبااارکا عزیزم 

ان شاءلله صحیح و سالم بیاد بغلت نی نی جان 😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت