2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مصی جون شما چی کار کردی عزیزم؟ خدا میدونه چه قدر به فکرتم  خیلی برات دعا کردم

منتظرم زینب جون. اون روز که نمونه رو دادم ازمایشگاه گفتن سعی می کنیم جوابو تا شنبه غروب اماده کنیم ولی دیروز زنگ زدم گفت یکی دو روز دیگه. احتمالا امروز تا عصر جوابش اماده شه. قلبم تو دهنمه. اروم و قرار ندارم.ممنون که برام دعا می کنین. خیلی بهش احتیاج دارم😭

خیلی ممون عزیزم منم استراحت کردم فقط هندوانه از تو یخچال بلند کردم و هل دادم یکی ممکنه به این علت نگ ...

نه گلم اینا هیچ کدوم رحتی یه ذره هم بطی نداره، خودتو سرزنش نکن

دوستانی که خارج از ایران هستن حتی دکترشون میگفت کلاس های ورزششون رو مثل قبل ادامه بدن 

و اغلب هم مامان شدن

زینبی جون وتقعا یعنی مشکلی نیست واریکوسل داره؟

نه عزیزم، نهایتش، نهایتش میگن جراحی 

مامان سبحان هم همسرشون واریکوسل داشت دیدی دومی رو طبیعی باردار شد

دوست صمیمی منم شوهرش واریکوسل داشت اونم شوهرش عمل کرد الان پسرش 4 سالشه

همسر خودم غیر از کلکسیون های دیگه ایی که داشت اون اواخر واریکوسل هم اضافه شد ولی نیاز به عمل نبود

یعنی اندازه موهای سرم آدم دیدم با واریکوسل حتی طبیعی مامان شدن 

حتما امیدوار باش

فقط خنک نگه داشتن و تقویت کردن یادت نره

زینب جان چیکار کنم پری بیاد تا بتونم انتقال بدم  اون مرکزی ک میرم برا میکرو چند ساعت فاصله دار ...

عزیزم اصلا دستکاری نکن روی اندومترت اثر داره بذار خودش بیاد

اگر نیومد آز بده و از یه متخصص زنان کمک بگیر

گلم مامان سبحان خودمون اولی رو بعد از عمل واریکوسل همسرش با میکرو باردار شد دومی رو طبیعی 😍😍😍😍ب ...

زینب جون وقتی مورفو نرمال صفر باشه تو میکرو نرمال از کجا میارن؟

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات
وای بچه ها باز صبح خون دیدم. معذرت میخوام رقیق وقهوه ای کمرنگ. شیافمو رکتال میذاشتم ، ایرادی نداره ...

گلم احتمال 99 درصد هماتوم هست

ولی چون غلظت خون داری زنگ بزن مرکز

احتمالا آمپولات رو بیشتر می کنن، الان پروژسترون هر روز چه قدر داری

فقط فعالیت زیاد نکن، هماتوم استراحت نیاز داره

مبارکت باشه عزیزم. اما بتای بالا ربطی نداره لزوما چون ما پروژسترون استفاده میکنیم و اون بالا میبره ...

سلام عزیزم ...من یه هفته بعد از ازمایش رفتم چون خونریزی داشتم گفت دو تا ساکه  ک دو باره ده روز بعد رفتم گفت هر دو جنین هم داره 

خدا جونم شکرررت  
نه عزیزم، نهایتش، نهایتش میگن جراحی  مامان سبحان هم همسرشون واریکوسل داشت دیدی دومی رو طبیعی ب ...

باشه زینبی جون حتما  ممنون که بهم دلگرمی میدین انشاءالله که خدا خیرتون بده 😘😘😘😘

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
سلام عزیزم یعنی مورفو صفر با جراحی واریکوسل بالا میره تعدادش 70 میلیونه تحرک آ صفره و ب حدود 40 درصد ...

گلم حتی اورولوژیست هم نمی تونه بگه با جراحی چه اتفاقی میفته

ولی معنی مورفو صفر، این نیست که هیچی نرمال ندیدن

از یه تعداد نرمال ها کمتر باشه میگن 0

تو 70 میلیون حتما چند تا نرمال پیدا میشه

ولی خوب بررسی کنین که عمل باید بشه یا نه، یعنی ببینین مزایای عمل اون قدری هست که معایبش رو تحت پوشش قرار بده

ضمنا بعد از عمل حداقل 6 ماه طول میکشه تا شرایط حتی شبیه قبل بشه ولی به مرور اغلب افراد رو دیدم بهتر شدن

بعضیا هم نه

دستگاه ها و مهارت دکتر مهم هست، با میکروسرجری خیلی احتمال عود کمتر هست و نتایج + بیشتر هست

بعدش هم اصلا نباید چیز سنگین بلند کنن تا مدتها که برنگرده و شورت های مخصوص باید استفاده کنن تا یکی دوماه