2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
آها ممنون گلم چراانقدباردارشدن سخته  ی سوال میشه دکترنگه ولی رف واسه آی یوآی؟

بله من خودم يه بار iuiكردم 

ببين شرايط همسرت واسه iuiخوبه ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سه روز آخه فکر نکنم باردار باشم از این شانس ها ندارم که  چای زعفران و گرمی انقدر خوردم بازم ن ...

منم سابقه نداشتم آزمایش دادم باردار نبودم رفتم دکتر بهم دوفاستون داد پریود شم 

تو هم برو آزمایش بده عزیزم خدارو چه دیدی برای حدا کاری نداره 

اگه بارداری بودی که الهی شکر اگرم نبودی زودتر بری دکتر کارت عقب نیافته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله من خودم يه بار iuiكردم  ببين شرايط همسرت واسه iuiخوبه ؟

جواب گرفتی؟هزینش چقده؟

آره اسپرمش خوبه ۷ماهه اقدامیم نشده منم مشکلی ندارم ب نظرت جواب میگیرم؟الته من ازبرج ۳سال۹۷درحال اقدامم بعدبزج ده توعکس رنگی فهمیدم لوله هام بسته بوده ک بازشده 

خدایاشکرت که همسرخوبی نصیبم کردی🙏❤
آره دوبار😭😭😭😭هر چی بگی امتحان کردم آنا جان هفته پیش پرستاری که سرم میزد دیر رسید از ساعت 11 صبح ...

انشالله به خیر میگذره.... 

من یادمه یکی از دوستانم شرایطش بد بود یادمه حتی دیگه لووتیروکسینشم نتونست بخوره.... 

دکتر هر درمانی کرد جواب نداد بهش گفت محیطشو عوض کنه رفت شمال بهتر شد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان عزیزم و انای گل

امیدوارم همگی خوب باشید

الان سونو روز دوم پریود بودم گفت تخمدان چپ۵ تا تخمدان راست۶ تا فولیکول دارم و امپولارو نوشته از فردا باید بزنم گونال اف و pd homo 

وضعیت سونو و فولی ها خوب بوده؟

گفت ممکنه مجبور بشیم چندتا سیکل تخمک کشی کنیم چون pgd هستی تعداد بالا میخوایم جنین

یه کم واسه امپولا راهنمایی کنید منو لطفا

سلام أناي عزيز اميدوارم مشكلتين هرچه سريعتر حل شه سيرابي برا چي خروب

فدات عزیزم.... 

برا تهوع بارداری.... 

البته هر وعده در حد کم.... 

من سه چهار تکه کوچیک با کمی آبش میخوردم تا یه هفته اوکی بودم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جواب گرفتی؟هزینش چقده؟ آره اسپرمش خوبه ۷ماهه اقدامیم نشده منم مشکلی ندارم ب نظرت جواب میگیرم؟الته م ...

خب مشکلی ندارید که چه عجله ای داری خواهر استرس نداشته باش میشه ان شاءالله 

ماها رو که میبینی پیر این کاریم دیگه چند سال طبیعی نشده مجبوریم هر کدوم یه مشکلی داریم چه زود نگران شدی وقتی مشکلی نداری حتما طبیعی میشی 

خب مشکلی ندارید که چه عجله ای داری خواهر استرس نداشته باش میشه ان شاءالله  ماها رو که میبینی پ ...

میدونم عزیزم ولی هرماه ک نمیشه استرسم میگیره ب خدا دس خودم نیس انگیزم کمترشده امروزنوبت دکترداشتم نرفتم خیلی استرس گرفتم آخه جاریم ازمن کوچیکتره بچش الان ۳ماهشه الان همه خانواده شوهرم ب من نگاه میکنن نمیدونم چیکاکنم ناخودآگاه هی فکرم میره سمت آیوآی گلم۸😔

میدونم عزیزم ولی هرماه ک نمیشه استرسم میگیره ب خدا دس خودم نیس انگیزم کمترشده امروزنوبت دکترداشتم نر ...

ول کن خونواده شوهرتو

مهم خودت و همسرتی.بهشون بگو فعلا بچه نمیخوای.منم جاریم ازم کوچکتره بچش الان چهارماهشه .هر وقت قربون صدقه ی بچه های جاری هام و خواهر شوهرام میرم و نازشون میکنم بهم میگن چرا خودت بچه نمیاری که نخوای با بچه های مردم ناز کنی.منم پر رو بهشون میگم فعلا شرایط بچه دار شدنو نداریم.بچه نمیخوایم.هر وقت خودمون صلاح بدونیم بچه دار میشیم.با اینکه با حرفاشون که میدونم از رو دلسوزیه نه چیز دیگه دلم خون میشه اما خب مهم خودم و همسرمیم.بقیه اصلا مهم نیستن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
سلام دوستان  من امروز رفتم آمينوسنتز و جوابش هفته بعد مياد و خيلي نگرانم ولي سپردم به خدا . خد ...

عزیزم انشالله که جواب آمینوسنتزت خیالت رو راحت میکنه و بهت نوید در آغوش کشیدن سالم دردونت رو میده.... 

مررررررسی ک کامل گفتی عزیزم،من ساری مرکز حضرت مریم شما چی عزیزم؟ اخه من شنیدم با داروهای میکرو فقط ت ...

عزیزم توکل کن به خدا

اما برای کیفیت باید سه ماهی مکمل های انتی اکسیدان قوی بخوری

مثل ابووست ، ویتامین E هفته ۲تا ، ویتامین C هر روز و امگا۳ هر روز

و پودر اینفولیک و  ورزش و ورزش و ورزش

آب در روز یک بطری یک و نیم حتما خورده بشه

کاملا فست فود و نوشابه و شیرینی جات رو قطع کن 

حتما جواب معقول و حسابی میگیری انشالله

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ول کن خونواده شوهرتو مهم خودت و همسرتی.بهشون بگو فعلا بچه نمیخوای.منم جاریم ازم کوچکتره بچش الان چه ...

درسته حق باتوئه ولی چ کنم دیگ جاریمم خیلی شره

منم اعتمادبه نفسم اومده پایین 

شماچن سالتونه؟من ک دلم واقعابچه میخادوقتی بچه های بقیرومیبینم شوهرمم میخادولی چون دوسم داره ب رو م نمیاره 

میخام زودتربچه دارم احساس تنهایی میکنم 

دختر این چه حرفیه؟  این وروجکها بیدی نیستن به این بادها بلرزن....  فشار چیه بخواد بگیره ...

انای عزیز دلم واس پستهات تنگ شده بود کوچولوها خوبن من که خبر ندارم از چیزی ولی امیدوارم هر جا هستین تنتون سلامت و دلتون شاد باش