2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
شما میگفتی که دور نافم سرده؟جدا هیچ هیچ علامتی نداشتی؟؟حتی یکم کمر درد؟؟

عزيزم من اصلا علائم نداشتم جدي ميگم چقدر گريه ميكردم خدا همسرم ميگفت نكن با خودت اين كارو بدن با بدن فرق داره 

فقط ديشب پام درد گرفته بود تير ميكشيد گفتم به خاطر شياف باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بله عزیزم مشکل ایمنی داشتم و سرم هم داشتم قربونت عزیزم دخملی هم خوبه شما خوبی خوشحالم ک دوباره درما ...

فدات بد نیستم شکر.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بااین شرایطت.باید استراحت کنی و براهماتوم هم ک پروژسترون استفاده کنی..منم جفتم پایین بود ک.فقط ...

نفسی جون استراحتت در چه حد بود؟منظورت استراحت مطلق که نیست؟ببخشید دکترم منو ترسوند پرسیدم ازش گفت تو بخواب فقط چون جفتت پایینه😥😥

خدا جونم شکرت...
زينب جون انشاالله فردا ميري غربالگيري با خنده برگردي عزيز دلم  واسه منم دعا كن انشاالله ني ني ...

مرسی عزیزم 

راستی تو پستها پراکنده دیدم مامان شدی😍😍😍😍

مبارکت باشه گلی

ان شاالله بغلش کنی به سلامتی 

سلام دوستان امروز ان تی رفتم، خوب بود تو سونو، دیگه منتظر آزمایش ها هم هستیم، ان شاء الله قسمت همه م ...

عزیزم تهوع بارداری داری؟ 

خدارو شکر غربال رو به سلامتی گذروندی.... 

انشالله تا تهش عالی پیش میره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان امروز ان تی رفتم، خوب بود تو سونو، دیگه منتظر آزمایش ها هم هستیم، ان شاء الله قسمت همه م ...

سلام زينب جون تبريك ميگم گلم ايشالا تا آخرش خوشحال باشي 

ديدي من مامان شدم☺️☺️☺️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها دارم گريه ميكنم اين واقعيه 😭😭😭😭باورم نميشه درسته 

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام زینبی جان ممنونم گلم من سری دوم داروهامم از چهارشنبه گرفتم تا یکشنبه مجدد برم سونو روز هفتم پری ...

خیلی عالی بودی عزیزم 

مهم کیفیت هست نه تعداد زیاد، تازه مال شما خیلی ایده آل هم هست

ان شاالله مامانی🤲🤲🤲🤲🤗🤗🤗🤗

الهی شکر مبارکت باشه عزیزم 

ممنووون ثمين جان ايشالا قسمت خودت ميدونم خيلي منتظر بودي ولي توكل به خدا ايشالا انتظارت تموم ميشه مامان بعدي شمايي

سلام

بچه ها من روز چندم پریودی باید برم واسه میکرو؟

پنچ شنبه پریود شدم.اما امروز خونریزی شروع شد

دکتر قبل بهم گفت روز دوم پریودی بیا

زنگ زدم به منشی گفت روز دوم خونریزی حساب میشه

شما کی رفتید؟؟؟

استرس گرفتم حس میکنم باید امروز میرفتم

لکه بینی هم حساب میشه؟

نکنه منشی اشتباه کرده باشه

خدارو شکررررر....  ما که فعلا درگیر مشکلمون هستیم....  تاوان اشتباه اعتماد به دیگران رو ...

عزیزم متاسفم...فکرکردم اون مشکل حل شده...ان شاالله خودت و‌ همسر و وروجکات صحیح و سالم باشین،این چیزا میگذره

درسهای روزگاره که باید پاس کنیم...همیشه به یادتون هستیم و دعای خیر همه ی دوستان پشت سر خودتون و خانوادتون هست.امیدوارم از این به بعد فقط اتفاقای خوب بیفته براتون❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
از روز اول انتقال هپارین نزنم بعد +شدن هپارین رو قطع کنم انوکسان بزنم؟ اصلا دکتر قبول نمیکنه از روز ...

اگر سر خود قصد داری بزنی، انوکسا بزن 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️یه دوست پزشک عمومی پیدا کنی حله😉😉😉

ان شاالله هیچ دکتری پیاممو نخونه، فرار کنم😬😬😬

خورشيد جونم به بي بي چك فكر نكن فردا برو آز گلم 

سلام عزیزم مبارکه انشالللله ک بسلامتی ۹ ماه رو بگذرونی برا منم بالا بود بتام و دو قلو بود انشاللله ک برا شما هم دو قلو باشه   

خدا جونم شکرررت  
مرسی عزیزم  راستی تو پستها پراکنده دیدم مامان شدی😍😍😍😍 مبارکت باشه گلی ان شاالله بغلش کنی ...

ممنووون گلم خيلي كمكم كردي عزيز دلم 🥰🥰🥰😘😘😘

خداروشکر که ان تی خوب بود عزیزم.ان شاالله ازمایش هم عالیه.حدس زدم احتمالا حالت بد شده...کاش یه دکتر میرفتی برای گوارش شاید جواب‌داد عزیزدلم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم