2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

@نفسی835    

من عادت کردم همیشه با ناهارم زیتون سیاه میخورم امروز دیگه نخوردم گفتم شاید بد باشه چون طبعشم ک سرچ کردم گرم بودش . یعنی اشکال نداره ک اینوقت همش میخوردم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ی هفته از پن جلوتری من ۲۴ هفته و سه روز هستم و شما ۲۵ هفته و س روز درسته ؟؟؟

من طبق انتقال و ان.تی 25هفته و دو روزم امروز...ولی دوتا سونو ک اخیرا رفتم دو روز کمتر برام زده ک.امروز میشه 25هفته ...حالا نمدونم در اصل از رو کدوم حساب کنم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
یه ازمایش نوشته گفته اختیاری هست هفته ی۱۵ دوست داشتی انجام بده  بعد انگار یه سونو با ازمایش هم ...

اره همون ک.هفته 15نوشته برات همون غربال هست..ولی دیگه نمدونم باسونو چی برات نوشته..چون معمولاتا جایز ک.میدونم هفته18ازمایشی نیست.  .مگر اینکه چکاب روتین باشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
من طبق انتقال و ان.تی 25هفته و دو روزم امروز...ولی دوتا سونو ک اخیرا رفتم دو روز کمتر برام زده ک.امر ...

همون برا شمام از اول پریود ک بعد انتقالم حساب میشه و برا من از روز اولین آخرین پریود زدم هم این مهمتره ب نظر من تا سونو . برا منم تو سونو ان تی و تو سونو ۲۳ هفتگی دقیقا دو روز کمتر زده ولی من اولین آخرین پری حساب میکنم اصلش همینه فک کنم ن سونو

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم یه سوال من که سل فری دادم بازم باید غربالگری دوم رو برم؟؟

نه عزیزم چون.سلفری دادی دیگه لازم نیست

@نفسی835     من عادت کردم همیشه با ناهارم زیتون سیاه میخورم امروز دیگه نخوردم گفتم شاید ...

زیتون ک اتفاقا میگن خوبه تو بارداری..ولی خب زیاده روی نکن..منم اوایل هرروز میخوردم بعد ک ویار گرفتم دبگه از چشمم افتاد اصلا نمتونم بخورم

همون برا شمام از اول پریود ک بعد انتقالم حساب میشه و برا من از روز اولین آخرین پریود زدم هم این مهمت ...

اره برامنم ب حساب  تاریخ پری و انتقال یک روز فرق داره..

میگن تو.هفته های بالاهم سونو خطا میزنه..بیشتر معیار رو همون پریودوبرای ماهم انتقال قرار میدن

زیتون ک اتفاقا میگن خوبه تو بارداری..ولی خب زیاده روی نکن..منم اوایل هرروز میخوردم بعد ک ویار گرفتم ...

من هر روز تقریبا روزی هفت تا هشت تا زیتون سیاه با ناهار میخوردم میگم شاید بخاطریکه گرمه خوب نباشه

بچه ها دارم گريه ميكنم اين واقعيه 😭😭😭😭باورم نميشه درسته 

آرررره عزیزم واقعیه واقعیه 😍😍😍مبارررررکت باشه،انشالله که دوران بارداریت به خوبی سپری بشه و به سلامتی بغلش کنی 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من هر روز تقریبا روزی هفت تا هشت تا زیتون سیاه با ناهار میخوردم میگم شاید بخاطریکه گرمه خوب نباشه

من اطلاع زبادی ندارم ولی کمتر بخور مثلا هفته ای دوبار...شاید هرروز خوب نباشه...راستی لکه بینیت رفع شد؟

من اطلاع زبادی ندارم ولی کمتر بخور مثلا هفته ای دوبار...شاید هرروز خوب نباشه...راستی لکه بینیت رفع ش ...

شکرخدا کمتر شده

وای عزیزم مبارکت باش خیلی خوشحال شدم

فدات بشم عزيزم انشاالله قسمت خودت و بقيه منتظرا ❤️❤️❤️ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷