2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

سلام مامانای حال و آینده، من سزارینم افتاد 28 مرداد، برام دعا کنید، ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍😍😍 اونایی ام که باردارن تا آخر بارداریشون به سلامت طی بشه🙏🙏

سلام دوست خوبم ميشه اگر شماره زرناني يا توكلي دارين بهم بدين بعد دير به دير جواب ميده يا نه 

زرنانی پنجشنبه‌ها کلینیک نیکان میره از ۹ تا ۱۲

فکر میکنم یکشنبه و سه‌شنبه‌ها هم میره گاندی

تا جایی که من میدونم خودش مطب نداره.

برای آزمایشهای ایمنی و انعقادی هم میفرسته آزمایشگاه کاج توی سعادت آباد.

تلفنهای کلینیک نیکان:

۷۱۰۶۲۶۵۰

۷۱۰۶۲۶۰۰

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای حال و آینده، من سزارینم افتاد 28 مرداد، برام دعا کنید، ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز ...

سلام عزیزم 

ان شاء الله بسلامتی نی نی تو بغل بگیری، برای ما منتظرها هم دعا کن سر زایمانت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام مامانای حال و آینده، من سزارینم افتاد 28 مرداد، برام دعا کنید، ان شاالله دامن همه ی منتظرا سبز ...

عزیزم پیشاپیش بغل کردن نینی جانو بهت تبریک میگم ایشالا ک زایمان خوب و راحتی داشته باشی

دوستان خوبم من امروز روز ١٤ انتقالم بود بي بي صبح زدم منفي بود خيلي دلم شكست اما كاري نميشه كرد راضي ...

عزیزم برو ازمایش بده..درسته بی بی ممکنه نشون بده ولی شماباید ازمایشتو بدی..

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

ای جووونم...تیکرتو عشقه😍😍بسلامتی بغل کنی گل پسرو..یاسی جون واس همه منتظرا دعا کن..واس ماهم دعا کن نی نی هامون سالم و ب موقع بغل کنیم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

سلام دوستان شوهرم امروز جواب dfi رو گرفته مورفولوژی نرمال رو زده 0 درصد 100 درصد آب نرمال سونو هم کرده واریکوسل 1 و 2 و 3 داره یعنی اصلا امیدی نیست همش دوست دارم گریه کنم همه راها انگار داره به روم بسته میشه البته امیدم فقط به خداست

برای اینکه حال همه خوب و خوش و دلشون شاد شه صلوات

بچه ها دارم گريه ميكنم اين واقعيه 😭😭😭😭باورم نميشه درسته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷