2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
من یک‌کم دور نافم ترک داره از زایمان قبلیم. الانم که هپارین میزنم حس میکنم میخواد بدتر بشه. خوبه بگ ...

مال همون بارداری قبلی هست گاهی ترمیم پوست با هایپوپیگمنتیشن(کم شدن رنگ دانه پوست) در اون ناحیه هست

جای نگرانی نداره عزیزم 

مصي جون نگران نباش توكلت بخدا باشه كه جز اون پناهي نداريم انشالله مشكلي نيست و بسلامتي بغلشون ميگيري ...

ممنونم تارا جون قربون دل مهربونت❤️

خدا شاهده دیروز دفعه اول که سونو کرد همین که صدای قلبشونو شنیدم اسمت اومد رو زبونم و از خدا خواستم زودتر دلتو شاد کنه. همینطور ازی و‌ ثمین و بقیه بچه ها

ولی بعدش که دکتر گفت باید سقط کنی وحشت کردم.با خودم گفتم کاش منم مثه تارا زودتر این اتفاق برام می افتاد☹️ خدا منو ببخشه که اینقد زود نا امید شدم .😭

ممنون که برام دعا می کنید❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا ک ب حق فاطمه زهرا فرجی برات بشه و فرشته هات مشکلی نداشته باشن حتما برات ...

ممنونم ازت دوست خوبم. خیلی خیلی به دعاهاتون نیاز دارم. لطف بزرگی در حقم می کنی. خدا گل دخترتو برات حفظ کنه❤️

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

عزیزم شوکه شدم آخه چرا اینجوری میشه ؟ خداجونم حکمتت چیه 

چرا نباید یه بارداری راحت رو تجربه کنیم بعد این همه سختی 

دوست عزیزم خیلی ناراحت شدم و هستم واقعا نمیدونم چی بگم فقط خدا بهت آرامش بده و کمکت کنه 

ان شاءلله همه چی اشتباه شده و چیزی نیست نگران نباش 

خداجونم شکرت       
عزیزم ان شاالله با همین طرازی ادامه بده مامان میشی 😍😍😍😍🤲🤲🤲🤲

فدات زینب جون توکل به خدا 

فعلا یه کم به خودمون فرصت دادم احساس میکنم اون پرش بدنم برای استرس بود چون خداروشکر مدتیه دیگه پرش ندارم 

خداجونم شکرت       
برامن ۳۰ عدد‌، روزی یکی نوشت.که میشد یک ماه حالم بد میشد نمیتونستم بخورم .اگه نمیخوردم فک کنم بهتر ...

باعث میشه کیفیت تخمکا بهتر بشه و تخمک گذاری بشه 

من آزمایش قندم خوب بود با اینکه پلی کیستیک هستم ولی دکترم بازم بهم متفورمین داد گفت بخوری بهتره 

خداجونم شکرت       
عزیزم منم دقیقا مثل شما فکر میکنم... همین که با میکرو باردار شم چیزی از معجزه کم نداره...ببخشید میپر ...

خودم پلیکیستیک هستم همسرم آزو اسپرم 

با این وجود یه بار با میکرو باردارشدم با اینکه قلبش تشکیل نشد و نموند برام 

ولی جز خاطره های شیرینمه 

باورم نمیشد از وجود خودمو همسرم جنین تشکیل شده باشه 

با اینکه دوبار منفی شدم ولی همونکه جنین تشکیل شد احساس میکنم خب تو اون روزا من مادر شده بودم دیگه حتی شده واسه چن ساعت 

راستی مشکل شما چیه عزیزم؟

خداجونم شکرت       
مصي جون نگران نباش توكلت بخدا باشه كه جز اون پناهي نداريم انشالله مشكلي نيست و بسلامتي بغلشون ميگيري ...

انشاالله زود زود خبر خوش بشنويم منم ١٠٠تا صلوات و ناد علي 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
از۵۲بعدازدوروزشد۱۰۶

فكر ميكنم خوب رفته بالا به مركز گفتي چي گفت ؟ 

انشاالله ماماني 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

سلام بچه ها

منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه دیگه بهم فرصت دادن و گفتن اگر دیده نشد باید سقط شه . واقعا نمیدونم چرا همچین شد . نه جنین دارم دیگه که بخوام ادامه بدم و نه توان و حوصله . وقتی به این فکر میکنم باید از صفر شروع کنم اعصابم بهم میریزه. باز ساعت ۲ شب راه افتادن تو کلینیک معطل شدن دوباره برگشتن و رفتن به سر کار با تمام خستگی و کوفتگی.باز اون آمپولها باز پانکچر و باز باز باز

واقعا کلافه ام این روزها.میشه برام دعا کنید که خدا معجزشو بهم نشون بده

خودم پلیکیستیک هستم همسرم آزو اسپرم  با این وجود یه بار با میکرو باردارشدم با اینکه قلبش تشکیل ...

وای عزیزممم بغض کردم بخدا، راس میگی همون چند ساعتم شیرینه، همسر من تعداد اسپرمش خیلی کمه، یکی دو میلیون، و همون تعداد کم هم اینجور که دکتر میگفت طبیعی نیستن... خودم خدا رو شکر مشکلی ندارم، ولی دکتر البرزی شیراز بهم گفت اگه اسپرم شوهرت همینجوری بمونه چاره ای جز استفاده از جنین اهدایی نیست... این حرف برام خیلی دردناکه 

با این حال الان مدتیه که طب سنتی رو شروع کردیم امیدوارم نتیجه بده، شما طب سنتی رو پیگیری  نکردین؟ چند بار میکرو انجام دادین؟ و پیش کدوم دکتر؟

ببخشید سوالام زیاد شد ولی چون مشکلات شبیه به هم داریم دوست دارم ازت راهنمایی بگیرم

@خاکستری     @نفسی835    ‍ ‍  @هاانا     @جانا ...

مسی جون خیلی ناراحت شدم عزیزم چقدر این روزا خبرای بد میشنوم خدا خودش کمکمون کنه ان شاءالله مشکلی نیست حال فرشته هات خوب باشه 

خدا جونم شکرت...
سلام بچه ها منم حال و روز خوبی ندارم . رفتم سونو خیلی کم رشد میکنه . هنوز جنین دیده نشده . ده روزه ...

عزيزم انشاالله رشد ميكنه تو اين ده روز نگران نباش 💐 به چيزاي بد فكر نكن

عصرمیرم مطب دکترگفت بایدسه برابربشه ولی این دوبرابره😞

ايشالا كه خوب پيش بره عزيزم بعضي وقتا اينجوريه من خيلي تايپيك خوندم اينجوري بوده بعد يهو رفته بالا نتيجه ميگيريم ني نيت خيلي لوسه و تنبل 🌺🌺😍😍