2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
اره اولین انتقالم بود اونم همینطور البته دیگه جنین نداشت من این سری بار چهارمم بود نه انگار نمیاد ...

مبارکت باشه عزیزم💜💛

حتما حتما بهش سلام برسون.

من همون مامان اینده هستم.. کاربریمو عوض کردم 💟🌼🍀

بگو حتما یسر بهمون بزنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
سلام. دوستان برام خیلی دعاکنید چندوقته همش خونریزی دارم و بیشتر بیماستانم. جفتم پایینه و سرراهی. تور ...

محدثه جون. تو فکرت بودم..عزیزم هنوز خونریزی داری؟

نگران نباش فقط باید استراحت کنی عزیزم..انشاءالله بزودی مشکل حل میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی؟بله من و دوستانی که خارج از ایران انتقال دادن شیاف داشتیم همه خداروشکر این مرکز اصل ...

ممنون گلم که خیالمو راحت کردی😘 😘 این چندساله هرچی دارو استفاده کردم مثل این امپول پروژسترون اذیت نکرد بدون اغراق بعداز چندروز ازکمر فلج شده بودم،، نمیدونستم این نوع شیاف هم هست که مثل قرصه ،، انشاله بسلامت دخمل نازتو بغل کنی

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
نترس عزیزم اثرش یکی هست، فقط ان شاء الله لک هم نداشته باشی که تبدیل به آمپول نشه 😬😬😬😬 نهایت هم ...

ممنون زینب جون که سوالهامونو بی جواب نمیزاری 😘😘 بهشت را به بها دهند نه به بهانه 🍃🍃 جوجه ات داره واسه مامانش ناز میکنه دیگه .... چیزیش نمونده گلم قول میدم تا  هفته پونزده شونزده هفته کلا تهوعت از بین میره

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
من کلا یخ زدم.شکممو شال میبندم گرم میشه.به خدا تو این گرما پتو میکشم روم نمیذارمم کسی کولر بگیره.از ...

گلم اگه امپول پروژسترون داری احتمال خیلی خیلی زیاد از اونه ، انشاله بارداری به امیدخدا

گلم اگه امپول پروژسترون داری احتمال خیلی خیلی زیاد از اونه ، انشاله بارداری به امیدخدا

عزيزم من برعكس امپول پروژسترون رو كه ميزنم شكمم و سينه هام و بتسنم اتيش در مياد ازش

ولي من انوكساپرين هم ميزنم شايدم از اًن باشه

سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد

دیشب از بیمارستان مرخص شدم پسرک نازنینمو گذاشتمو و با دلی خون  اومدم. دکتر گفت نمیتونم مستقیم کورتاژ کنم چون دهانه رحم کاملا بسته است و ممکنه به رحم اسیب جدی برسه بهتره درد رو تحمل کنی و اول با شیاف سقط کنی در نتیجه بستری شدم و هر شیش ساعت یه شیاف واژینال برام گذاشتن تا بالاخره با هزار بدبختی و لحظاتی که واقعا اینجا گفتنش رو جلویمامانای نازنین تاپیک صلاح نمیدونم  کیسه اب پاره شد و جنین همراهش دفع شد بعد هم رفتم اتاق عمل و کورتاژ تقریبا مرگ رو جلوی چشمام دیدم خدا برای هیچ مسلمون و غیر مسلمونی اون لحظات رو نخواد. اما من تسلیم نمیشم حتما بازم تلاش میکنم میخوام سه ماه دیگه دوباره برای بارداری اقدام کنم. مامانم دیروز گریه میکرد و میگفت اگه دوباره باردار بشی نمیبخشمت تو داری از جونت مایه میزاری میخوای خودت رو به کشتن بدی اما من مصمم. تو دعاهاتون فراموشم نکنید خیلی دوستتون دارم🖤🖤🖤

عزیزم‌من از هفته بیست بهم داد دکتر.. هم کرم هم کمربند.. راستی به اون دکتری ک گفتم زنگ زدی؟

نه عزیزم زنگ نزدم بهم گفتن غربالگری مرکز خیلی دقیقتر از بیرونه بهتره فعلا برم مرکز 

از ی طرفم چون اندو دارم میترسم پیش هر دکتری برم فعلا میرم همونجا

خدا جونم شکرت...
سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

عزیززززم خیلی تو فکرت بودم ، خداروشکر که انقدر فهمیده و عاقلی که با این موضوع کنار اومدی و بازم قصد بارداری داری ، این نیز بگذرد...

سلام دوستای عزیزتر جان مهربون هایی که با خوندن پیام های محبت امیزتون غمم تسکین پیدا میکرد دیشب از ب ...

عزيز دلم ايشالا خداي مهربون بزودي دوتا ني ني جيگري توي دلت بزار 

منم اين لحظات سخت رو تجربه كردم😔

آزی جون هنوز باورم نمیشه چطور ممکنه این اتفاق بیوفته😭😭 چه زجری کشیدی عزیزم از خدا برات صبر میخوام ان شاءالله بهترینا در انتظار خودت و خانوادت باشه

خدا جونم شکرت...
اهالی نی نی سایت جواب بدین تو رو خدا چرررا من دارم یخ میزنم.به خدا الان دو تا پتو کشیدم روم

عزیزم نگران نباش منم الان پاهام داره یخ میزنه تو به فال نیک بگیر ان شاءالله با ی بتای خوب مامانی

خدا جونم شکرت...