2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تو بارداری هم دیواره ضخیم میشه. اینم که تو سونو ندیده خوب طبیعیه. بتای زیر ۱۰۰۰ چیزی نشون نمی ده سون ...

بعیده چی بگم والا نمیدونم🤔🤔🤔

برم فردا ببینم دکتر چی میگه  دعا کن برام 

گلم گرید چند هست واریکوسل ایشون؟  از نظر انصاف و مهارت بالا من دکتر محمدعلی صدیقی گیلانی رو به ...

واریکوسل دوطرفه داره گریدشو نمی دونم ما شمال هستیم باید نوبت بگیریم ازقبل میخوایم بیاییم 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خودش نداد از خودم که نمیشه بزنم داشت سونو میکرد که تغیر داد دارو رو  اصلا استرس ندارم اتفا ...

فردا حتما برو  بپرس 

٢٢روز گذشته 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ن ازمایشگاه طبی بود با مراکز ناباروری اشنایی نداشتمیعنی این ازمایشش مشکلی نداره

عزیزم متاسفانه ازمایش اسپرم توی ازمایشگاهای بیرون اعتبار نداره...دقت ازمایشگاه های ناباروری خیلی خیلی بالاتره.برای همین انا جون همیشه تاکید داشتن روی اینکه ازمایش اسپرم شوهرامونو توی ازمایشگاه های ناباروری بدیم که تکلیفمونو زودتر بدونیم و وقتمونو هدر ندیم بیخودی.شما هم حتما تکرار کنین ازمایشو توی یه مرکز ناباروری ان شاالله که همه چی خوب باشه.اما این ازمایش اعتباری نداره در کل

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم متاسفانه ازمایش اسپرم توی ازمایشگاهای بیرون اعتبار نداره...دقت ازمایشگاه های ناباروری خیلی خیل ...

😑😑😑😑😑من دکترم گفت دوباره ازمایشو تکرار کن تو همین ازمایشگاهی ک انجام دادی 😶 دوباره رفتم اونجا ازمای داد شوهرم هنوز جواب ندادن

😭😭😭😭😭😭

ناراحت نباش گلم اين روزا ميگذره توكل به خدا واست ناد علي ميخونم 🤲🏻❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
😑😑😑😑😑من دکترم گفت دوباره ازمایشو تکرار کن تو همین ازمایشگاهی ک انجام دادی 😶 دوباره رفتم اونجا ...

مگه نمیگی ازمایشگاه بیرون از مراکز نابارویه؟تعجب میکنم والا.اخه دکترای اورولوژیست هم معمولا اینجور ازمایشگاه ها رو قبول ندارن.چون واقعا دقتشون پایینه و همه چیو گل و بلبل نشون میدن...خیلی از بچه ها و خود انا جون بخاطر اینکه همسراشون ازمایشگاه بیرون ازمایش اسپرم داده بودن تا خیلی وقت مشکل اصلیو پیدا نکرده بودن و وقتشون هدر رفت...بنظرم حتما این ازمایشو توی مرکز ناباروری بدین عزیزم چون خیلی خیلی مهمه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلم خیلی همه چی گل و بلبله حس میکنم مرکز ناباروری آز ندادین

زینب جان میبینی غربال منو ببین چی گفته بچم چجوریه و جفتم پایین یا نه💜💜💜💜💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مگه نمیگی ازمایشگاه بیرون از مراکز نابارویه؟تعجب میکنم والا.اخه دکترای اورولوژیست هم معمولا اینجور ا ...

اره دکتر ارولوژی گفت همونجا تکرار کن چون خود ازماسشگاهه هم تشخیص طبیه و هم ژنتیک شاید بخاطر همین گفته حالا تا برم دوباره دکتر هفته دیگه چون دی اف ای همسرم خیلی بالاست شما چقد هزینه اش شد تو مراکز ناباروری؟؟

ن ازمایشگاه طبی بود با مراکز ناباروری اشنایی نداشتمیعنی این ازمایشش مشکلی نداره

اگر مرکز ناباروری نرفتبن اعتبار نداره گلم

حتما تو مرکز ناباروری معتبر باید تکرار بشه، روی این نمیشه نظر داد