2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم شما زیر نظر دکتر نقاب هستین و همسرتون دکتر خردمند؟میخواستم بدونم خود دکتر نقاب خردمند رو ...

عزیزم من اول بادیباوند شروع کردم و ایشون خردمند رو به شوهرم معرفی کرد و گفتش ک خردمند اگه تایید کرد میکرو رو شروع میکنم.اما من بعدش مجبور شدم دکترم رو عوض کنم و رفتم پیش نقاب.البته نقاب نظرش این بود ک زودتر شروع کنم چون شرایط شوهرم بهتر نمیشه ودیگه نیازی نیست بره پیش ارولوژ.ما از خردمند راضی بودیم باتوصیه هاش تونستیم dfiرو پایین بیاریم و بالاخره به ما اجازه داد که سیکل رو شروع کنیم.

عزیزم من اول بادیباوند شروع کردم و ایشون خردمند رو به شوهرم معرفی کرد و گفتش ک خردمند اگه تایید کرد ...

ولی ما اصلا از خردمند راضی نیستیم،نمیدونم شاید هم واقعا شرایط همسر من بهتر نمیشه،میخواستم اگر نقاب ارولوژ دیگه ای معرفی میکنه زیر نظر اون باشم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من اول بادیباوند شروع کردم و ایشون خردمند رو به شوهرم معرفی کرد و گفتش ک خردمند اگه تایید کرد ...

شما اهوازین؟؟؟دی اف ای همسرتون چند بود؟؟؟مورفولوژی همسرتونم مشکل داشت؟؟؟

مرسی عزیزم، چشم، روز عمل میخوان سرکلاژمم باز کنن، میخواستم کامل تمیز باشه، پس همون با ژیلت مجبورم بز ...

عزیزم شما پله هم بالا میرفتین بعد سرکلاژ ؟ 

من دلم میخواد برم خونمون ولی طبقه ی اول هست نمیدونم کی میتونم برم 

بعد از کی تنوستین بشینید ؟ یا همه اش دراز میکشیدید♥️♥️♥️♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزان  من امروز روز 10 انتقالم هست یه لک قرمز بعد قهوای دیدم الان هم هیچ نمیاین شکمم سفت میشه ...

بله عزیزم نشانه خوبیه لانه گزینی انشالللله به سلامتی💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

[QUOTE=100798439][QUOTE=100791969]عزیزم من کلینیک سارا البته پیش یه دکتر دیگه بودم به نظر نمیاد جنین شناسش بد باشه💜...[/QUO

عزیزم نمیدونم.اما میتونی زنگ بزنی هر۲مرکز و قیمت بگیری مقایسه کنی ⚘⚘⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
چرا خارجی ؟ من ایرانی میخوردم 

خوبی عروسک جان🌷

چه خبرا هنوز غربال۲زوده بری.گفته چه تاریخی بیای و چند هفته؟💜💜💜

وای خدا.نمیدونم چی بگم.هی چند بار اسمتو واررسی کردم فکر کردم شاید اشتباه کردم و یه آزی دیگه است.خیلی ...

سلام عزیزم خوبی؟چه خبر ؟رفتید پیش دکتر امیرجنتی؟براهمسرت دارو داد؟

😍😍خدایا شکرت
فدات عزیزم الان طبق سونو وارد ۲۹ شدم امروز ولی خب طبق تاریخ پریودم ۵-۶ روز اختلافه و عقب تره! نه آم ...

اره خیلی دکترا اصلا امپول ریه نمیدن میگن لازم.نیس

منم میوه درطول روز چندوعده میخورم...پسته و بادوم هم میخورم..ولی بازم جواب نمیده فک.کنم معدم.زیادی گشاد شده😂😂

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم چرا اصرار داری بگی اوضاعت خرابه؟ خیلی خوب پیش رفته، داروهاتو ادامه بده آب زیاد مصرف کن و پیاده ...

زینب جان یه چیزی کشف کردم

یه قرصی هست به نام امیترون و جاش نقره ایه قرصه و زیر زبونیه

ببین عالیه عالیه عالیه

باید صبح قبل غذا بزاری زیر زبونت و بخوری بعد نیم شاعت بعدش غبا بخوری

حتی میتونی قبل ناهار د شام نیم شاعت ثبل بزاری عالیییییییییییییییییییییییییییییههههههههههههههه انشالللله💜💜💜💜💜

خبرشو بده من امروز رفتم بیرون نداشتم تهوع😍

بچه ها سلام این بی بی منه روز دهم انتقالم شنبه هفته پیش انتقال داشتم ممکنه مثبتش کاذب باشه؟ امپ ...

عزیزم.مبارکت😍خداروشکر..ازمایش بدی انشاءالله بتای تپلی داری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹