2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
ممنون داشتم اما تو یخچال نبود ولی تاریخ داره مال پارسال هست میشه از همونا استفاده کرد؟

نمیدونپ باید تاریخش و تگاه کنی و دکترت بگه بزنی امپول یا نه عزیزم💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی ه ...

ازی جان حق با همسرت هست توی هر کاری خیری برای ما هست من پارسال که ۱۴ هفته پسرم و مجبور شدیم سقط کنیم موقع امضای نامه پزشک قانوی فقط گفتن امضای مادر من دوبار خودکار از دستم افتاد با دست لرزون امضا زدم و رضایتم و اعلام کردم و بعد اونا اجازه سقط و صادر کردن فقط خودمو اینجور اروم میکردم که به دنیا بیاد از ۲ سالگیش باید مدام خون تزریق کنه توی تن و بدن نحیف و کوچیکش و هر دقیقه میگفتم خداروشکر این ازمایشا هست که نمیزاره بجه های بی گناه دنبا بیان و بعد زجر بکشن و زجر بزرگتری و ما بکشیم بابت دیدنشون و توی اون حالت، پس دلت و اروم کن به اینکه دنیا نیومدنش به صلاح خودش بوده، به خدا خط به خط اینا رو با گریه مینوسم برات چون داغش فراموش نمیشه و من هروقت یادم میوفته بهش اشکام سرازیر میشه اما راضی ام به رضای خدا و ازش میخوام بچه های سالم و صالح به همه عطا کنه 

خودت  و اروم کن با قدرت جلو برو 

شبت سختی و داری میدونم اما شبت و آروم ارزو میکنم

دقيقا همينطوره خاكستري جون منم تا ميام يكمي ريلكس شم ميزنه يه چيز مزخرفي واسه كوفت كردن اون ريلكسي & ...

عزیزدلم کاش انقد خودتو اذیت نکنی،چون توی این مسیر بعد باردار شدنت انقد روحیه ت حساستر میشه که دم به دقیقه استرس و نگرانی باهاته سر کوچیکترین چیز...الان انقد خودتو اذیت نکن باور کن مشکلی پیش نمیاد.ان شاالله انتقال میدی و مامان دوقلوها میشی عزیزدلم😘

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم از لطفت عزيزم.. بله جواب cvs خوب بود و جنسيت رو هم دختر گفتن و چون بچه دختر شد بايد من يه نمو ...

ای بابا....واقعا؟چقد خوشحال شدم اون پیامتو دیدم که گفته بودی جوابش خوب بوده...ولی شک نکن همه چی عالیه.خدا گل دخترتو صحیح و سالم بذاره بغلت عزیزم.کی نتیجه ش میاد به سلامتی؟سعی کن سرتو گرم کنی بهش فکرنکنی اصلا.من دلم روشنه همه چی خوبه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اصلا خانوم دکتری که امروز سونو کرد جدید بودش، خانوم دکتر پگاه کرامتی، اگه 8 میل بخورم ضخامتم زیادی ب ...

مگه کجا سونو کردین که دکتر کرامتی سونو انجام دادن؟

دکتر منم ایشون هستن از دکترای مادر کودک هستن

سلام بچه ها خوبین؟

چند شبه نتونستم بیام سایت و پیاما رو بخونم...امشب میخونم همه رو

راستش درمورد قرص کلسیم سوال داشتم.خارجیش گیرم اومد خداروشکر ولی راجع به استفادش نمیدونم چه ساعتی بخورم بهتره؟بعضیا میگن روز بعضیا میگن شب...شماها کی‌میخورین؟و اینکه اینم مثل آهن بعد و قبلش نباید لبنیات خورد؟

سلام بچه ها خوبین؟ چند شبه نتونستم بیام سایت و پیاما رو بخونم...امشب میخونم همه رو راستش درمورد قر ...

عزیزم برای قبل بارداری میدونم که نباید شب بخوری چون رسوب میکنه و باید اب با کلسیم زیاد خورد و راه رفت تا خوب جذب شه💜بعد بارداری رو نمیدونم شاید چون بچه مصرفش بالاست رسوب نشه⚘

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی ه ...

آزی جون ما یه فامیل دور داشتیم پسرش به دنیا اومد بعد چندوقت فهمیدن مشکل قلبی داره. پزشک تو ایران نموند. عمل نموند دیگه که روش انجام ندن این طفل معصوم تا کلاس سوم چهارم دوام آورد بسختییییی. برا شادیش حتی بردنش پیش فوتبالیست های محبوبش. ولی درنهایت دوام نیاورد کلاس سوم چهارم ابتدایی دیگه فوت شد. از این بابت خوشحالم برات که اونطوری نشدی خدای نخواسته. مطمئنم بازم باردار میشی و بسلامتی یه بچه سالم و خوب به دنیا میادبراتون به امید خدای بزرگ

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام دوستان، این سونوی روز 10 پریودیم هست که تو سیکل انتقالم، اگه کسی میتونه تفسیرش کنه و راهنمایی م ...

عزیزم چرا اصرار داری بگی اوضاعت خرابه؟ خیلی خوب پیش رفته، داروهاتو ادامه بده آب زیاد مصرف کن و پیاده روی 

گلم بذار عادی پری بیاد بدنت رو بهم نریز

زينبي جان آزی طبیعی باردار شده؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست)