2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
عزیزم منم درمورد سقطم از دکتر چوبساز پرسیدم گفت طبیعت خودش هرچی که ناسالم باشه رو دفع میکنه ، مثلا م ...

شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی هم چیزی نشون نده و خدایی نکرده بچه با مشکل به دنیا بیاد. اما من بهش عادت کرده بودم براش کلی خرید کردم باهاش حرف میزدم دلم خون شد خواهر

شوهرم که همش میگه من اصلا ناراحت نیستم چون میدونم خدا چقدر بهمون رحم کرده ممکن بود تو سونو انومالی ه ...

درکت میکنم عزیزم کشیدم دردتو ،، مردها قوی ترن منم شوهرم کلی دلداریم میداد ماها سختمون میشه ، ولی بدون تو اولین و اخرین نفر تو دنیا نیستی که سقط کردی اینم بخشی از طبیعته ،، بهترین ازمایشگاههای دنیا هم نمیتونن بگن جنین مطلق سالمه چون فقط دستگاهای بررسیشون اون فاکتورهای شایع براشون تعریف شده ،،خداشاهده از ظهر که گفتی بشدت دپرس شدم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود/هرچه خدا خواست همان میشود

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،میتونم بپرسم ذخیره شما چنده؟این آمپول پرگووریس از گونال قویتره؟ 

ذخیره یک خیلی قوی تره البته به گفته دکتر و منم مطالعه کردم دیدم همینطوره و اینکه خیلی ها بعد تزریق این امپول حتی طبیعی باردار شدن و شش ماه در بدن میمونه 

شما هم از همین امپول استفاده میکنید 

تو این تاپیک فکر کنم تعداد خیلی کمی استفاده کردن یا شایدم استفاده نکردن چون کسی جوابگوی سوالم نبوده جز یکی از دوستان 

ممنون پس برم مطبش از این مقداری که گفتی هزینش بیشتر میشه؟

آره عزیزم.مطب ها یک کمی بیشتر میشه. اینم در نظر بگیر من پارسال پانکچر شدم. اونم یک مقداری گرونتر شده.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
ذخیره یک خیلی قوی تره البته به گفته دکتر و منم مطالعه کردم دیدم همینطوره و اینکه خیلی ها بعد تزریق ا ...

منم استفاده نکردم،سری قبل سینال و گونال استفاده کردم،که فکر میکنم سینال ضعیف بود،دکترم گفته اینبار هم همون ها رو تجویز میکنم،که تو شهر ما گونال هم گیر نمیاد،همش دعا میکنم سینال ننویسه و به جاش ی چیز دیگه تجویز کنه،در مورد تاثیر دارو تا شش ماه هم باید بگم که منم که گونال زدم تا ۶ ماه تاثیرشو در خودم میدیدم،انشالله که شما هم نتیجه میگیری عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم اگر هر کدوم از اون علائم که گفتم شدید شد حتما برو بیمارستان  شوخی بردار نیست

باشه مرسی گلم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
نه دیگه خواهر امیدی نیست. خودم دیدمش اصلا تکون نمیخورد قلبشم نمیزد دیگه چیکار میتونم بکنم مرگ تنها د ...

عزیزم متاسفم خیلی ناراحت شدم امیدوارم خدا هرجور که صلاح میدونه دلت رو شاد کنه 

سخته واقعا خیلی سخته 😔😔😔

دکتر گفت ما بهش میگیم انتخاب طبیعی یعنی جنین زیر بیست ماه وقتی مشکلی داره خود به خود از بین میره گفت ...

حتما همینطوره خیره ان شاءالله گلم ببین مصلحت خدا چی بوده 

منکر ناراحتیش نیستم آدم ده تا بچه هم داشته باشه فرقی نداره هرکدوم جای خودش عزیزه 

دوستای خوبم التماس دعا دارم. از خدا بخواهید بهم ارامش بده و ارومم کنه. الان رفتم سونو گفت قلب بچم&nb ...

آزي جون همش داشتم دنبال پيامت ميگشتم با خودم گفتم حتما من اشتباه متوجه شدم ، چرا آخه اينطوري شد ، اصلا نميدونم چي بگم ، فقط خدا به دلت صبر و آرامش بده . 😢😢😢😢

سلام دوستان از ویتامینD داده بودم جوابش اومد ۲۱ هست نوشته زیر ۲۰ نقص بین۲۰تا۳۰ کمبود ۳۰ تا۱۰۰ نرما ...

بله مهمه به دکتر بگید احتمالا هر هفته یه دونه قرص میده که بخورید و بعد مجدد ازمایش میدید 

فقط دوست عزیز لطفاً بدون دستور و تجویز دکتر مصرف نکنید دوز بالای ویتامین د۳ باعث اوردوز میشه حتما زیر نظر دکتر مصرف کنید 

منم استفاده نکردم،سری قبل سینال و گونال استفاده کردم،که فکر میکنم سینال ضعیف بود،دکترم گفته اینبار ه ...

انشاالله شما هم نتیجه بگیرید من از همون مرکز تهیه کردم حتما صلاح دراین بوده که سینال و گونال بزنید موفق باشید دوست عزیز