2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
همش دارم مرور می کنم نوشته هاتو شاید راهی پیدا بشه  کاش فردا صبح هم دوباره سونو کنن، نمی تونم ...

نه دیگه خواهر امیدی نیست. خودم دیدمش اصلا تکون نمیخورد قلبشم نمیزد دیگه چیکار میتونم بکنم مرگ تنها دردیه که درمون نداره یه لحظه اتفاق میوفته اما دیگه تموم میشه و راه نجاتی نداره

سلام ببخشید میشه بپرسم شما از اول که پیش طرازی رفتید هزینه درمانتون درکل چقد تموم شد؟

عزیزم من ابن سینا میرم.از قبل از عید که گفتن دکتر میتونی انتخاب کنی ، دکتر طرازی رو انتخاب کردم.

من جنین فریز داشتم.

تا قبلش تقریبا ۸ تومن شده بود.

اینبار انتقالم چون بلاست بود و فریز مجدد داشتم با داروهام ۳ تومن شد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی متاسفم اما آخه علت چی بود؟؟

دکتر گفت ما بهش میگیم انتخاب طبیعی یعنی جنین زیر بیست ماه وقتی مشکلی داره خود به خود از بین میره گفتم اخه من سونو ان تیم مشکلی نداشت گفت یوقتایی حتی تو سونو هم معلوم نمیشه  همش میگفت برو خداروشکر کن که به دنیا نیومد. نمیدونم والا شاید باید بیشتر از این شاکر باشم

دکتر گفت ما بهش میگیم انتخاب طبیعی یعنی جنین زیر بیست ماه وقتی مشکلی داره خود به خود از بین میره گفت ...

عزیزم منم درمورد سقطم از دکتر چوبساز پرسیدم گفت طبیعت خودش هرچی که ناسالم باشه رو دفع میکنه ، مثلا میوه ناسالم روی درخت نمیمونه خودش میفته زمین جنین سالم بدنیا میاد جنین ناسالمه از بین میره ، انشاله خدا زود زود سالمشو بهت میده مطمین باش

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
فقط یکم کمر و دلم درد میکنه و زود خسته میشم. شما چی؟

باورت ميشه دو روزه هيچي انگار نه انگار پروژسترون ميزنم من خيلي نگرانم چرا هيچ علايمي رو ندارم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
باورت ميشه دو روزه هيچي انگار نه انگار پروژسترون ميزنم من خيلي نگرانم چرا هيچ علايمي رو ندارم 

اصلاً نمیشه روی این علائم تکیه کرد. همینجا خیلی ها بودن که هیچ علامتی نداشتن و حامله بودن. نگران نباشین. چاره‌ایی هم جز صبر کردن نداریم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اصلاً نمیشه روی این علائم تکیه کرد. همینجا خیلی ها بودن که هیچ علامتی نداشتن و حامله بودن. نگران نبا ...

خيلي سخته خدا كمكمون كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
من پرگووریس استفاده کردم،شوهرم برام تزریق کردبازاویه ۹۰ درجه بافاصله ۴ انگشت دورناف،اب مقطرروباسرنج ...

ممنونم دوست عزیز من دیشب رو بازو زدم مشکلی نداره بقیه رو هم رو بازو بزنم یا باید دور ناف بزنم ؟

دکتر گفت ما بهش میگیم انتخاب طبیعی یعنی جنین زیر بیست ماه وقتی مشکلی داره خود به خود از بین میره گفت ...

ازی جون.خیلی دلم.گرفته برات..دلم میسوزه از اون همه شوق و ذوقت واسه بچه😞😞😞...اصلا باورم نمیشه..ما نمدونیم حکمت خدا چیه...فقط ازش  میخام خودش بهت صبر بده تا بااین درد کنار بیای و به ارامش برسی ..ما کنارتیم خواهرم.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹