2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

وای خدا.نمیدونم چی بگم.هی چند بار اسمتو واررسی کردم فکر کردم شاید اشتباه کردم و یه آزی دیگه است.خیلی سخته اینهمه تو دلت پرورشش بدی و بهش عادت کنی بعد یه دفعه بگن دیگه نیست. خدا بهت صبر بده.امیدوارم دوباره خدا خیلی زود جاشو برات پر کنه.دل ماها که منتظر نی نی هم هستیم شاد بشه و صدای نی نی مون خونه رو پر کنه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
ممنونم از جوابتون میکرو همون ای وی اف ؟ ببخشید شما هزینه ای یو ای و ای وی اف رو میدونید من فقط از ...

ربطی نداره عزیزم.بازم چون باید از لحاظ هورمونی تخمدان ها تحریک بشن که تخمک زیادی تولید کنن باید داروهای مربوط رو مصرف کنی و بارداریتون هم چون طبیعی نبوده باید بعدش دارو مصرف کنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  من دیروز تخمک کشی کردم    گفتن هایپر شدی  الان زیاد درد ندارم  یه کمی زیر دلم    البته سفیده تخم مرغ میخورم  دوغ میخورم  

الان مشکلم اینه که راه میرم دردم بیشتر میشه   و اسهال شدم 👺

یه سوال دیگه شوهرم مورفولوژی دو درصد بوده امکان داره    انتقال موفق بشه؟  کسی مث من بوده؟    گفت دوماه دیگه  بیا برای انتقال     سه شنبه هم نباید برم ببینم چنتا جنین دارم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلام  من دیروز تخمک کشی کردم    گفتن هایپر شدی  الان زیاد درد ندارم  یه کمی ...

من درمورد قسمت اول سوالت نظری ندارم اما قسمت دوم.بله خیلی ها بودن.یکیش هم آنا جون استارتر تاپیک با مورفولوژی بین یک و صفر دخترش رو با میکرو باردار شد تقریبا یکسال بعدش هم پسرش رو طبیعی باردار شد

من درمورد قسمت اول سوالت نظری ندارم اما قسمت دوم.بله خیلی ها بودن.یکیش هم آنا جون استارتر تاپیک با م ...

وای مرسی عزیزم همش منو میترسونن میگن    باید حتما پنج به بالا باشه  تو میکرو  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
بعد از انتقال واژینال داشتی بعد عوض شد؟ فقط شیاف داشتی یا امپولم کنارش بود؟

من تا موقع لکه بینی فقط دو تا شیاف واژینال داشتم

بعدش شد یه شیاف صبح  مقعدی دو تا آمپول شب

بعد دوباره کم شد 

الان فقط یک شیاف هر شب

ممنونم از جوابتون میکرو همون ای وی اف ؟ ببخشید شما هزینه ای یو ای و ای وی اف رو میدونید من فقط از ...

گلم میکرو و آی وی اف خیلی فرقی ندارن با هم، تو آزمایشگاه جنین شناسی خودشون هر چی صلاح باشه انجام میدن. 

ولی تعیین جنسیت با آی وی اف کار پر هزینه و مشکلی هست با کلی عوارض جسمی و روحی

هزینه هم چند وقت پیش یکی مشابه شما رفته بود بهش گفتن 35 میلیون 

آی یو آی تعیین جنسیت نمی دونم چند میشه

سلام  من دیروز تخمک کشی کردم    گفتن هایپر شدی  الان زیاد درد ندارم  یه کمی ...

گلم ان شاالله مامانی به درصد و اینا نیست

اگر افزایش وزن ناگهانی و زیاد شدن سایز دور شکم ناگهانی داشتی یا حجم ادرار کم و تیره 

یا تهوع و استفراغ شدید یا اسهال شدید، هر کدوم بود سریع برو بیمارستان مثلا بیمارستان بانوان آرش

امروز نوبت چک اپ دکترم بود مشکل خاصی هم نداشتم ماما وزن و فشارم و گرفت بعد دستگاه رو گذاشت که صدای ق ...

همش دارم مرور می کنم نوشته هاتو شاید راهی پیدا بشه 

کاش فردا صبح هم دوباره سونو کنن، نمی تونم باور کنم الکی الکی همه چی رفت رو هوا

خدا بهت کمک کنه

نه گلم الکی نترس با مورفو ٠ هم جواب گرفتن

تهوع ندارم   ولی اسهال دارم    درد هم راه میرم  درد دارم ولی نه شدید شدید