2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684517 پست
ممنونم پاسخ گفتید ، من روز ده پری سونو شدم ضخامت 5 بود گفتن خیلی نازکه بعد بهم قرص استرادیول روزی دو ...

آره گلم احتمالا بالا رفته

منم واسه انتقال دیر بالا رفت ضخامتم ولی واسه میکرو خیلی حساس هستن،واسه آی یو آی نمیشه زیاد منتظر ضخامت باشن چون تخمک ها از دست میره

ان شاالله میشه گلم، من آدم با فولی 14 دیدم دو قلو باردار شده با ضخامت 7

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم ببخشید منم اندومترم روز 10 پری 5 بودش بهم استرادیول روزی دو عدد دادن روز 12 هم ای یو ای ان ...

گلم واسه آی یو آی تقریبا استرادیول نمیدن مگر موارد خاص مثل شما 

منم اولش خیلی حرص میخوردم ولی از یه جایی به بعد بی خیال شدم

@اوووووووف   عزیزم شما انتقال دادی؟بعد از اون. هایپری وحشتناک دیگه خبری ازتون نشد

سل عزیزم 

۴شنبه رفتم دکتر گفت هنوز بدنت امادگی نداره و کیس داری میره تا برج ۷ 😔😭😭😭

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
ببخشید از روز چندم سیکلتون 4 تا استرادیول میخوردید ؟؟؟ بنظرتون واقعاً نشاسته تاثیر داره ؟؟ روزی چند ...

خانمی اگر مستعد يبوست هستی خوب نیست نشاسته

من واسه انتقال چون مستعد بودم، فقط سه روز که پشت سر هم نبود خوردم اون هم چون آلوچه زیاد خورده بودم میترسیدم اسهال شم

گلم آی یو آی در بهترین حالت 20 در صد احتمالش هست بگیره، مثل نزدیکی هست، ارزش حرص خوردن و اذیت کردن فکر و روحت رو نداره

ان شاالله به زودی مامان میشی عزیزم 

عزيزم ميتوني يدونه صبح دونه شب بخوري ولي ماما به من گفت ساعت بزاري بهتره مثلا روزي ٤تارو بايد ه ...

گلم ایشون ای یو آی هست اصلا حجم زیاد استرادیول براش صلاح نیست گلم

باید ببینه چرا بالا نرفته آخه تو آی یو آی نباید این جور بشه، اصلا روالش فرق داره

ممنونم عزیزم ، اخه این مراکز ناباروری حتی اگه بهشونم یادآوری کنی هم بازم کار خودشونو انجام میدن چه ب ...

عزیزم خوب می کنی اینجا درد دل می کنی، 

اون همه لتروزول ضخامت رو خراب کرده 

به من کلومیفن و اچ ام جی دادن اون موقع و یه آزاد سازی اچ سي جی

ضخامتم هم اون موقع همش 8 بود

ذخیره ات چنده گلم؟ 

عزیزم خیر هست ان شاالله، دارو بهت داده برای کیستات؟  

فقط قرص جلوگیری 

از اون ماه خواست بده گفت دلم نمیاد چون تاحالا نخوردی 

چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋
روز سوم ضخامت باید نازک باشه اصلا مال منم همیشه روز 3 خیلی نازک بود

عزیزم من روز 10 پریودی برای سیکل انتقال برم سونو، سونوی مجدد دوباره چه روزی میشه؟ بستگی به ضخامتم داره؟ 

فقط قرص جلوگیری  از اون ماه خواست بده گفت دلم نمیاد چون تاحالا نخوردی

ای بابا اگه خورده بودی یه ماه جلوتر میفتادی، حالا هم یه مصلحتی بوده که تاخیر افتاده، تو این یک ماه هم ان شاالله خودتون را تقویت کنید و از نظر جسمی و روحی آماده کنید برا اومدن نی نیها😍

عزیزم من روز 10 پریودی برای سیکل انتقال برم سونو، سونوی مجدد دوباره چه روزی میشه؟ بستگی به ضخامتم دا ...

عزیزم روز 10ک بری اگه ضخامت خوب باشه روز انتقال تعیین میشه وگرنه اگه کم.باشه  ی سونو دیگه توروز 14میری احتمالا

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
فقط من متعجبم چرا توی هر دو سقطم یکی توی هفته ی 10 هفته و 3روز و دومی توی 7هفته اتفاق افتاد من اصلا ...

بستگی بحای جفت داره گمونم مال منم ۷ هفته بود ولی چون جفتش بالا بود اونقدر سفت نشسته بود مگه کنده میشد بیچارم کرد سه روز درد زایمان کشیدم هنوزم معلوم نیست کامل دفع شده یا نه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم