2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046589 بازدید | 684530 پست
سلام عزیزم  خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟ من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول ...

سلام خانم ببخشید منم اندومترم روز 10 پری 5 بودش بهم استرادیول روزی دو عدد دادن روز 12 هم ای یو ای انجام دادم بنظرتون روزی دو تاکم نیست ؟؟ این دکترا براشون مهم نیست اگه هم این ماه نشد فوقش میگن ماههای بعد ای یو ای یا ای وی اف انجام بدم ولی برای من مهمه که الان که سه روز از آی یو آیم گذشته اگه فرصتی مونده و شانسی برام مونده بتونم ضخامت اندومترمو زیاد کنم ، اگه راهنمایی دارید لطفاً بهم بگید ؟؟؟

درضمن من روز سه پری هم سونو شدم ولی استرادیول بهم ندادن !!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟ من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول ...

استروژل چیه؟پماده یا قرص؟اینو نشنیده بودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من روزانه4 تا استرادیول داشتم بعدشم نشاسته میخوردم 

ببخشید از روز چندم سیکلتون 4 تا استرادیول میخوردید ؟؟؟ بنظرتون واقعاً نشاسته تاثیر داره ؟؟ روزی چند بار نشاسته بخورم؟؟ با آب بخورم؟؟

ببخشید از روز چندم سیکلتون 4 تا استرادیول میخوردید ؟؟؟ بنظرتون واقعاً نشاسته تاثیر داره ؟؟ روزی چند ...

از روز 3سیکلم.اره نشاسته تاثیر داره من دوبار در روز یک قاشق نشاسته رو توی ی لیوان اب میریختم و کوفت میکردم یعنی واقعا کوووووفتا .اخه جون میدم وقت خوردن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ببخشید از روز چندم سیکلتون 4 تا استرادیول میخوردید ؟؟؟ بنظرتون واقعاً نشاسته تاثیر داره ؟؟ روزی چند ...

عزيزم من كه اندومترم هميشه خوب بود دكتر از ٣سيكل تا ٦سيكل روزي دوتا داده بود بعدش شد ٣تا يعني هر ٨ساعت ميخوردم بعد انتقال هم ٤تا شد 

فقط ميدونم ٩سيكل اندازش ٨/٢بود روز انتقال هم ماما گفت خوبه 

شما فكر كنم بايد روزي سه يا ٤تا بخوري 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهر ممنون.فقط من 12سال و 2ماهه منتظرم خدا این درد رو داده صبرم باهاش داد بهم.بعضی روزا واقعا کم می ...

توكل به خدا انشاالله خدا جواب اين صبرتو با يه دوقلو ميده كه از ته دلت بخندي 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزيزم من كه اندومترم هميشه خوب بود دكتر از ٣سيكل تا ٦سيكل روزي دوتا داده بود بعدش شد ٣تا يعني هر ٨سا ...

ممنونم از راهنماییتون خودمم واقعاً تعجب کردم که با این ضخامت کم فقط روزی دو تا گفتن ، واقعاً انگار براشون مهم نیست که نشه هم نشه !!!!!!!! تازه من روز سه سیکل هم برای آی یو آی سونو دادم و رویان که جای معروفی هم هست میرم ولی اصلاً اون موقع بهم قرص ندادن و تازه تو سونو روز دهم دیدن ضخامت کمه قرص دادن ، یه سوال دیگه مثلاً دو تا قرص یا بیشترو باید همزمان بخورم بهتره یا یکی صبح یکی شب ؟؟

دوستان ساعت ٤بزنيد شبكه ٤دكتر افسانه محمد زاده در مورد بارداري صحبت ميكنه

نمیدونم از بخت بد من این آندومتر انکار یه لکه ننگ شده واسم دکترم از اول هم میگفت رحم ...‌ بگیر ولی م ...

سلام عزیزم 

خدا نکنه این حرفا چیه میزنی؟

من صخامتم ۴.۵ بود روز ۲ سیکل بعد از ۸ روز استرادیول گرفتن بعد طی یک هفته با روزی ۸ میلی گرم استرادیول و استروژل روزی دو خط کش و نصف قرص پنتوکسی فیلین رسید به ۷.۵ میلیمتر پیاده روی و اب زیاد هم‌موثره

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
ممنونم از راهنماییتون خودمم واقعاً تعجب کردم که با این ضخامت کم فقط روزی دو تا گفتن ، واقعاً انگار ب ...

عزيزم ميتوني يدونه صبح دونه شب بخوري ولي ماما به من گفت ساعت بزاري بهتره مثلا روزي ٤تارو بايد هر ٦ساعت بخوري يا روزي ٣تارو هر ٨ساعت 

الان خودت يدونه اضافه كن عزيزم 

ممنونم از راهنماییتون خودمم واقعاً تعجب کردم که با این ضخامت کم فقط روزی دو تا گفتن ، واقعاً انگار ب ...

اصلا بعضي دكترا همش بايد يادشون بندازي خيلي ميرن رو اعصاب 😏