2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
چشم عزیزم  گلم چند روزه که قرص زنجبیل مصرف می کنم امروز خیلی بهتر بودم، خداکنه  فردا تلاف ...

اتفاقا من قبل انتقالم رفتم و طب سنتی گفت شدیدا غلبه سودات بالاست الانم میدونم خودم بیشتر سردی میخورم پس سعی میکنم کمش کنم🌷🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
رفتم احتمالا بخاطر واریسکول عمل میخواد یعنی بعد عمل میاد پایین

عزیزم اینی که میگم پیشنهاد با دکترت مشورت کن 

من تجربه خودم رو میگم همسر منم به خاطر واریکوسل طرف چپ گرید ۳ و بی تحرکی اسپرم و تعداد پایین گفتن عمل کنه قبل عمل ۲۰ میلیون بود تعدادش وحرکت صفر 

بعد عمل شد زیر یک میلیون و حرکت صفر یعنی بدتر شد که بهتر نشد.... البته ان شاءالله که برای شما اینطور نباشه ولی من شنیدم که بعضی ها تعدادشون کمتر میشه بخاطر  همین دکتر به همسرم خودش گفت که چون این احتمال تو بعضی مواقع هست بهتره برید بانک اسپرم و اسپرم ذخیره کنید ما هم ۳ سال پیش رفتیم نمونه دادیم و ذخیره کردیم 

البته خداروشکر بعد عمل صفر نشد ولی تعدادش خیلییییی کمتر از قبل شد .

الانم هر سال پول میریزیم تمدید میکنیم چون تعدادش بعد سه سال هنوز درست نشده 😔😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسم دعا کنین ک رفع شه خیلی مشکلات دارم ۶ سالم هست ازدواج کردم خیلی داغونم🤲

عزززیزم درست میشه ان شاءالله نگران نباش توکل به خدا ببین اینجا چقدر از دوستان باردار شدن و نتیجه گرفتن شکر خدا .... 

ازشون انرژی بگیر ان شاءالله همین روزا شما رو تو این تاپیک مثال میزنیم که نی نی دار شدی و دیگران ازت انرژی میگیرن 💖💖💖💖💖💖💖

عزززیزم درست میشه ان شاءالله نگران نباش توکل به خدا ببین اینجا چقدر از دوستان باردار شدن و نتیجه گرف ...

ماله شوهرم ۲۶ میلیونه اسپرماش حرکت وجهش و سرعت و اینا نرماله کاملا فقط شکست دی ان ایش بالاست ک خداونه با عمل درست شه محتاجم بدعاهاتون

اتفاقا من قبل انتقالم رفتم و طب سنتی گفت شدیدا غلبه سودات بالاست الانم میدونم خودم بیشتر سردی میخورم ...

سلام میشه بپرسم دکتر طب سنتی پیش کی میرفتین ؟

خداجونم شکرت       

سلام عزیزان

من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود

من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ شد❤️

ان شالله هیچ کی منتظر بچه نباشه و همه صاحب اولاد بشن🙏🏻

برام دعا کنین عزیزان

گفتم خبرشو اینجا بدم❤️

💔
سلام عزیزان من پنجشنبه ازمایش دادم بتام ۷۲ بود من امروز ازمایش و تکرار کردم خداروشکر بتام ۱۴۷ ...

مباررررررکه عزیزم ان شاءالله به سلامتی بغل بگیریش خیلی خوشحال شدم 

خداروشکر   

سلام 

من سه شنبه پانكچر داشتم 

دكترم بعد بهوش اومدنم گفت تخمكا ازاد شده بودن و برداشت نكردن خواستن اي يو اي كنن كه گفتم لوله هام كاملا باز نيس و هزينه عملم رو بهم برگردوندن 

ذخيره من خيلي كمه ٠/٠١ با كلي دارو چهار تا تخمك داشتم كه همونم برام لياقت نداشتن در بيارن 

حالا ترشح زرد دارم و كلافه شدم 

به نظرتون ادامه بدم به تخمك كشي و دارو گرفتن ؟يا برم سراغ اهدايي ؟

ترشح زرد از چيه؟

سلام میشه بپرسم دکتر طب سنتی پیش کی میرفتین ؟

یکی از شاگردای تبریزیان تو شهر ری یه مسجدی بود🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
39.yasimah  40. محمد باران

زینبی جان شما این ومیگان و چه زمانهایی میخوری که بهتری؟

و دمیترون هم باهاش میخوری یا نه فقط همین و میخوری؟💜💜💜

ان شاءالله ک هر دو تاش بگیره من عاشق دوقلوام ولی برای من یکی انتقال دادن بنظرتون یکی میگیره؟

آره عزیزم چرا نگیره اینجا کلی مامان با فقط یه جنین داشتیم، مامان های خارجی مون هم که  همیشه یکی براشون انتقال میدادن