2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
شرمنده عزیزم اذیتت کردم من نوزده مرداد پریود میشم و بیستم میرم پیش دکتر .یعنی سه روز دیگه.و برام دا ...

عزیزم من اصلا اذیت نمیشم

کلی هم اینجا اومدن بهم کمک می کنه تهوعم رو فراموش کنم

خوب پس همون موقع معلوم میشه نوع سیکلت

ان شاالله منجر به نتایج عالی بشه براتون😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهر اگر کسی حق داشته باشه ناامید بشه اون منم با 34سال سن و 16بار انتقال جنین و 5بار آی یو آی ناموف ...

ثمین جان راجع به سن حرف نزن خواهر  اقلا تا وقتی من از رو نرفتم و ادامه میدم

۷ عدد مقدسیه این بار ۱۷ ام که یک ۷ توش داده حتما مامان میشی .

امروز با همکارم صحبت میکردم که تازه از مرخصی زایمان اومده میگفت یک سقط ۷ هفته و یک سقط ۱۷ هفته داشته و پارسال که با دارو درمانی باردار شده  هرماه سرم گرفته خداروشکر نی نی اینبار براشون موند سنشم ۴۲ سال.

خدا بزرگ و خیلی مهربون انشالله اینبار بهت نظر میکنه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
شکرخدا . وزنش چند گرم بودش ؟

600گرم بود😃

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
600گرم بود😃

شکرخدا خوب بوده . آنومالیت ۲۵۰ گرم بودش درسته ؟ سرویکست چن بودش ؟ 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خوب اخه خون بعد سرازیر نمیشه؟بعدش پد لازمه یا نه.اصولا چند روز قبل انتقال میکنن این کار رو؟به من گفت ...

سلام.ثمین جون..عزیزم از خدا میخام ک ایندفعه انتظارت ب پایان برسه دیگه و مامان فرشته های نازنین بشی ب امیدخدا🙏🌸.

عزیزم من ک پی ارپی کردم دوروز قبل انتقال انجام دادم..خون تو دستکاه ک میذارن ..پلاسماش رو جدا میکنن.داخل ی سرنگ. دیکه خون.نیست .و ی مایع هست با ست ای یو ای تزریق میکنن داخل رحم.بعدشم 10دقه ای میتونی دراز بکشی وبلندشی.پد هم نمخاد چیزی بیرون نمیاد

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
الحمدالله علاوه بر نازایی مرض آلزایمر هم اضافه شد.فدات خواهری الهی بارداریه خوبی رو سپری کنی

قربونت برم عزیزم، آلزایمر هممون داریم 

نازایی هم مرض نیست عزیزم

کلا همیشه عقیده دارم نه زاییدن هنره نه نازایی عیب، مهم انسان بودنه

این همه آدم بچه دار میشن و بچه هاشون رو اذیت می کنن، واقعا عجیبه برام چه جور قدر این فرشته ها رو نمیدونن

شکرخدا خوب بوده . آنومالیت ۲۵۰ گرم بودش درسته ؟ سرویکست چن بودش ؟ 

اره انومالی 250بود...سرویکسو اندازه نگرفت..گفت براسرویکس شکمی مثانه بایدپرباشه... هفته پیش ک واژینال اندازه گرفتم 31بود

اره انومالی 250بود...سرویکسو اندازه نگرفت..گفت براسرویکس شکمی مثانه بایدپرباشه... هفته پیش ک واژینال ...

خدا را شکر

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود