2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان  کسی هست اینجا دوران بارداریش انوکساپرین زده باشه؟! اخه من دکترم گفته بعد از زایم ...

سلام عزیزم وارفارین بهتر که گیر نمیاد، انوکسا خیلی خیلی خیلی بهتره 

تا نزدیک زایمان باید بزنی، و یه مدت بعدش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم به صحبت بدنت گوش کن اگر شاغل نیستی، حتما استراحتت رو بیشتر کن واقعا اینا هیچی شون آدمیزاد نیست ...

اره عزیزم بخاطر غلظت خون تجویز کردن که باید استفاده کنم !

این دکترا ادمو زنده نکشند خوبه دلداری که جای خود داره 😶بهم گفت قرار نیست بری بیرون ورزش کنی میتونی بری گردش   

حتی مسافرتهای دور هیچی نگفتم چون عقلم کار نمیده !خدا خودش کمک حالمون باشه

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یعنی نیاز نیست از روزی ک داروها رو شروع میکنیم پروتیین مصرف کنیم؟؟؟ مثلا روز چهارم پنجم سیکل خووبه؟ ...

نه گلم اینا اشکال نداره ولی خم و راست شدن و جارو کشیدن انجام نده

روز عمل هم اگر بشه بپیچونی به بهونه مسافرت و خونه نری، یا مثلا خانه معلمی جایی بری بهتره

بالاخره تا یه روز بعد عمل بی حالی هست

سلام دوستای عزیزم.بالاخره جواب سل فری اومد.نی نی سالم و پسر.خدایا شکرت.مرسی از همه و بخصوص زینب جون ...

سلام عزیزم الهی همیشه خوش خبر باشی😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💖💖💖💖💖دیگه اگر استرس الکی بهش وارد کنی خودت میدونی 

خدا رو شکر 

عزیزم ممنون از راهنماییت فقط یه سوال دیگه داشتم شما سفیده تخم مرغ رو چطور تهیه میکردید؟؟؟؟جدا میخر ...

گلم کل تخم رو می پختم ولی زرده رو همیشه نمی خوردم فقط اندازه دو تا زرده در هفته چون کلسترولش خیلی بالاست 

زینبی جان دستت درد نکنه فعلا که حلم خوبه چشم نکنم خودم و من یه چیزی رو کشف کردم برای تهوع فردا همه ...

یه چی بگم غیر بستنی یخی همه رو امتحان کردم فقط چون ختم به WC شد دیگه بی خیالشون شدم 🙈🙈🙈🙈

فردا حتما اونم امتحان می کنم، مرسی عزیز دلم، یک دنیا ممنونم😘😘😘

بیرون که فعلا در حد دکتر میرم به زور، تا ساعت 6 و 7 بعد از ظهر زیر سرمم بعدش هم تو ماشین بشینم باز 🙈🙈🙈

موندم غربال چه جور برم، با سرم تو دستم روم نمیشه بدون سرم همش چند دقیقه یه بار 😬😬😬😬

پس کلا اینا همشون عین همن 😉

همشون وقتی معروف میشن وقت کافی ندارن و سرسری کار میکنن حتما بنظرشون اگه امار مثبتشون بالای استاندارد باشه کافیه ولی نمیفهمن که هر بیمار در درجه اول یک انسانه با آرزوها و مشکلات خودش و با هزار امید اومده تو این راه و اگه نتونه نتیجه بگیره شاید زندگیش از دست بره.

یوقتایی تو مراکز ivf خانمایی رو میبینیم که تمام جوونیشون تو این راه تلف شده طرف ۱۶ ساله دنبال درمانه! و هرگز باردار نشده اون یکی ۱۰ سال با ۶ تا انتقال منفی و سه تا سقط!

اینارو که میبینم میگم خداروشکر من دیر ازدواج کردم اقلا ابنهمه استرس و سختی رو یکساله دارم میکشم اگه زود ازدواج میکردم شاید ۳۰-۱۵ سال از زندگیم تو این پروسه فرسایشی میگذشت اقلا این سالها رو زندگی کروم

خدا به همه ما کمک کنه برای این دوست منم دعا کنید وضعیتش بحرانیه 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام عزيزم خدارو شكر خيلي خوشحال شدم 🥰🥰🥰 تو اين حال خوبت واسم دعا كن روز ٣انتقالم خيلي استر ...

میدونم سخته اما سعی کن استرس نداشته باشی.خودتو تمام قد بسپار بخدا و ایمان داشته باش آخر همه چیز عالیه

ولی من کم کم دارم نا امید میشم زینب جون من ۴۲  سالمه 😢

عزیزم چرا نا امید آخه، اگر fsh هنوز تو رنج هست امیدت رو از دست نده

اگر هم بالا رفته فدای سرت اهدایی واسه همین روزهاست ولی جز خودت و دکتر و خدا هیچ کس نذار بفهمه، به خدا برای منم راحت نیست دارن اینو بهت میگم ولی وقتی رحمت قابلیت بارداری داره، تو مادر اون بچه هستی رسما تمام شد و رفت

این قدر آدم با سن های بالا دیدم که جوابشون نکردن و دارن تلاش می کنن

از رحمت خدا نا امید نشو به حق همین وقت اذان

از خدا کم نخواه

اره عزیزم بخاطر غلظت خون تجویز کردن که باید استفاده کنم ! این دکترا ادمو زنده نکشند خوبه دلدار ...

واقعا سخته شرایطت اینجا حداقل آدم دکترشو عوض می کنه ولی اونجا نه همزبون نه عاطفه 

اشکال نداره گلم وقتی میگن قطع نکن آدم می‌ترسه سر خود قطع کنه، توکل به خدا هر چی گفتن انجام بده، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی