2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
زینب جان سرویکس ۳۱ برای ۱۲ هفته کمه؟ بچه ها کیا سرویکسشون ۳۱ بوده تو غربال۱؟؟؟؟؟؟؟؟و چی شو تو ماه ه ...

گلم حتما سه هفته دیگه باید تکرار بشه، لب مرزه 

حتما زودتر با دکترت ویزیت شو، مال دوست من تو هفته 17 شده بود 21، سرکولاژ کرد حال خودش و نی نی هم خوبه

ولی استراحت لازم شدی دیگه

این عکسشه

بچه ها این پستمو ببینین.کسی تا حالا داشته از این جور کلسیم ها؟

پودره با طعم لیمو!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه واسه من پودره عزیزم قرص نیست...شوهرم رفته گرفته امروز دیدمش پودره،و دکتر هم گفت دوبار در هفته قر ...

عزیزم.نمدونم پودر چطوری باشه..ولی اگه میتونی از دکترت بپرس ببین درسته یانه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زینب جان من تهوع دارم چی بخوزم؟؟؟ قرص ب ۶ بگیرم اگه تاثیر نداشت بعدش چی بخرم؟⚘⚘⚘

قدم بعد دمیترون هست، اگر معده ات قبول نکرد اون وقت 

اگر آسپرين قطع کردی قرص ومیگان بگیر گیاهی هست، ترکیب اصلیش زنجبیل، یه متخصص زنان برام نوشت فقط من 5 روز بعد از قطع آسپرينم از امروز شروع کردم، فکر کنم از همه چی بهتر بوده 

طب سنتی هم رفتم گفت اصلا تا یه مدت لب به آب هندوانه نزنم چون سردی بدنم رو بالاتر میبره، سیرابی هم سردی داره واسه من فایده نداشت

شما هم اگر طبعت سرده و بزاقت زیاده سعی کن بیشتر گوشت کبابی مصرف کنی، ادویه کمتر، آب خالی نخور، از طریق ترکیب آب انگور و آب سیب، مایعات به خودت برسون

ان شاالله خوب میشی، اگر خدای نکرده مشکلی بود باز بیا بگو 

مراقب رنگ ادرارت باش کلیه هات آسیب نبینن

نه عزیزم من هر دو بار قبلی طبیعی باردار شدم شما چندتا تخمک داشتی که۵ تا جنین شد؟البته ۲. هم خودش خی ...

دکترم تخمکهای خیلی ریز اصلا بحساب نمیاره اما بعد تخمک کشی گفت ۵ تا تخمک داری و ۵ تا جنین تشکیل شد

انشالله شما به نتیجه عالی میرسی

بله گلم من این شیافو داشتم.سه تا در روز اوایل...شیاف خوبیه

عزيزم دكتر اول شياف ٤٠٠داده بعد داروخانه نداشت باز دكترم اين شياف رو تجويز كرد ولي ١٠٠

صبح زنگ زدم ماما گفت ١٠٠تاثيرش مثل همون٤٠٠

حالا نگرانم 

صبح دوتا آمپول پروژسترون ميزنم بعد شبا شياف 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
دکترم تخمکهای خیلی ریز اصلا بحساب نمیاره اما بعد تخمک کشی گفت ۵ تا تخمک داری و ۵ تا جنین تشکیل شد ا ...

خداروشکر ان شاالله بچه های سالم و سلامتی نصیبتون بشه

ممنون عزیزم

عزيزم دكتر اول شياف ٤٠٠داده بعد داروخانه نداشت باز دكترم اين شياف رو تجويز كرد ولي ١٠٠ صبح زنگ ...

گلم داروخانه دکتر اردشیری رویان تماس بگیر، اگر داشت که خیلی بهتره سیکلوژست 400

اگر نداشت فرتیژست ایرانی 400 قطعا دوز بالاتری هست، معلومه با 100 فرق داره

ولی الان استرس نگیری گلم، شادی جان هم تو کانادا همین اندومترین 100 داشت و مامان شد، ولی اگر پیدا کردی 400 رو ادامه بده و بخر

1490 هم تماس بگیر ببین چی میگه

مممنون زینب جان از دلگرمیت توکل به خدا کاری دیگه از ما برنمی اید تا خدا چی بخواد برامون

گلم شما خیلی جلو هستین، اصلا نذار تو دلت رو خالی کنن، اینا از بس زوج نابارور دیدن یادشون میره شما مشکل ندارین و برای چی اومدین

درثانی خیلیا با مشکل باروری هم با ذخيره پایین جواب گرفتن، فقط باید fsh و lh تو رنج باشه 

عزيزم دكتر اول شياف ٤٠٠داده بعد داروخانه نداشت باز دكترم اين شياف رو تجويز كرد ولي ١٠٠ صبح زنگ ...

عزیزم نگران نباش.اتفاقا منم روزی سه تا داشتم.فکرکن در مجموع‌میشد ۳۰۰

ولی میدیدم بچه ها اکثرا شیاف سیکلو روزی دوبار یا سه بار ۴۰۰ داشتن!از انا جون هم میپرسیدم میگفت مقایسه نکن احتمالا دز ۳۰۰ اندومترین برابری میکنه با این شیافا.خلاصه مشکلی پیش نیومد ولی دیگه یه مدت کمیاب شد و منم سیکلو‌ گرفتم 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم