2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نگران نباش   اعتماد کن به دکترت. اون شیافم که میدن فقط واسه محکمکاریه   اینجا به محضِ ...

خیلی برام جالبه که اونجا بعد مثبت شدن برات انقد زود قطعش کردن.حالا ما تا ماه ۹ داریمش😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
چه موقع سیکل بلند رو انتخاب میکنن اونوقت؟ آخه برا من پانکچر خیلی زود شد از روز دوم داروهام شروع شد ...

عزیزم میتونم بپرسم دکترتون کی بود،آخه خیلی سریع پانکچر شدید.بعد سایز فولیکولا خوب بود؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی برام جالبه که اونجا بعد مثبت شدن برات انقد زود قطعش کردن.حالا ما تا ماه ۹ داریمش😂

میگن تا زمانی که همه چیز داره خوب و طبیعی پیش میره ما دارو مارو نمیدیم   

من خوشحال شدم، قطع کردن   شیاف گذاشتن،دیگه رفته بود رو مخم، واقعا سخته استفاده طولانی از شیاف،آمپول،... خدا به خیر بگذرونه تا آخرش   

میگن تا زمانی که همه چیز داره خوب و طبیعی پیش میره ما دارو مارو نمیدیم     من خوشحال شدم ...

اره موافقم منم دوسش ندارم ولی خب میترسیم حذف کردنش هم خطرناک باشه برامون تو این وضعیت.ولی کار‌ اونا درست تره

اونجا هم اعتقاد دارن شیاف واژینال و رکتال فرقی نداره؟

البته اندومترین فقط باید‌واژینال استفاده شه فکرکنم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
نگران نباش   اعتماد کن به دکترت. اون شیافم که میدن فقط واسه محکمکاریه   اینجا به محضِ ...

فدات 

آهان شما ايران نيستي؟بارداري به سلامتي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اها یه دونه رو دیگه نمیدونم گلم.البته من امپول نداشتم درکنارش.شاید چون امپول داری کمتر گفتن...نمیدون ...

فدات بشم مررررسي ميپرسم حتما

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم شما بچه اولتونه؟16هفتع فهمیدین؟منم 16م هیچی تاحالا حس نکردم😥

جفتت قدامیه یا خلفی عزیزم؟من شخصا هفته ی ۲۰ فهمیدم تازه!ولی خب بارداری اول تا هفته ی ۲۱ حتی جا داره

ثمین جون چقد خوشحالم که اومدی و دوباره میخوای انتقال بدی...باورت نمیشه این چندشب همش تو فکرت بودم.حت ...

ممنونم خواهری دیگه اینبار خدا خودش باید برام ی کاری کنه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به روی ماهت. عزیزم از خودت خون میگیرن دقیقا مثل ازمایش خون بعد از ۴-۲  ساعت بعد همون ...

ممنونم آزی جون.به نظرت تاثیری داره اصلا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....