2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام جانم دکتر کرامتی جز تیم دکتر رستمی هست بیمارستان مادر کودک هم هست اما خیلی ناامید شدم گفت شان ...

نه عزیزم نا امید نشو، خیلی از دوستان همینجا بودن در کمال نامیدی  نی نی اومده تو دلشون، شما تلاش و پیگیریات انجام بده دیگه نتیجه بسپار به خدا و دیگه توکل به خودش هر چی که مصلحتش باشه، هر چی پیش بیاد خیر هست ان شاالله

قدم بعد دمیترون هست، اگر معده ات قبول نکرد اون وقت  اگر آسپرين قطع کردی قرص ومیگان بگیر گیاهی ...

سلام زینب جان، من ۵ روز خیلی حالم بد بود، معدم داغون بود و به هیچ عنوان نمیتونستم مایعات بخورم، کلی کلیه خودمو اذیت کردم اون چند روز! آخه نمیخواستم قرصی بشم! آخرش از خرِ شیطون اومدم پایین و تسلیم شدم، حالا روزی ۳تا قرص میخورم، این قرصو فک کنم ایران ندران، مخصوصِ همین کار ساخته شده و رویِ قرصاش عکسِ زنِ حامله چاپ شده، اسمش هست دِکلِکتین در واقع همون ترکیبِ ب۶ و آنتی هیستامینِ ، واقعا بهتر شدم،حالا می‌تونم کمی مایعات بخورم و دیگه بالا نیاوردم خدارو شکر.حالا دغدغم سونوِ قلبِ . یه جورایی دچارِ فوبیا شدم نسبت به سونوِ داخلی،بس که اذیت شدم سرِ پانکچر،...واسه همین می‌خوام بگم شکمی انجام بدن، به نظرت دیده می‌شه همه چیز؟ اونموقع میشم ۷ هفته و ۵ روز.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم داروخانه دکتر اردشیری رویان تماس بگیر، اگر داشت که خیلی بهتره سیکلوژست 400 اگر نداشت فرتیژست ای ...

فدات بشم زينب جون 

پس چرا ماما اينجوري گفت 😣

يعني برم اون شيافو تهيه كنم ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه عزیزم نا امید نشو، خیلی از دوستان همینجا بودن در کمال نامیدی  نی نی اومده تو دلشون، شما تلاش ...

عزیزدلی ممنون دوستم ما تمام تلاشمون و میکنیم تا خدا چی بخواد همسرم که خیلی امیدوار هست منم ختم قرانم رو شروع کردم به نیت خوب پیش رفتن مراحل و یه فرزند سالم و صالح تا چی قسمت باشه

ان شاالله تمام منتظران طعم شیرین مادر شدن رو بچشن

عزيزم دكتر اول شياف ٤٠٠داده بعد داروخانه نداشت باز دكترم اين شياف رو تجويز كرد ولي ١٠٠ صبح زنگ ...

من بعد ِ انتقال، فقط روزی سه تا شیافِ اندومترین (۱۰۰) داشتم،تا روزِ آزمایش.

عزیزم نگران نباش.اتفاقا منم روزی سه تا داشتم.فکرکن در مجموع‌میشد ۳۰۰ ولی میدیدم بچه ها اکثرا شیاف س ...

آخه واسه من ١٠٠ شبي يدونه گفتن 

مررررسي عزيزم 

حالا باز فردا زنگ ميزنم مركز 

ممنوووون از راهنماييت💋💋💋

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
گلم شما خیلی جلو هستین، اصلا نذار تو دلت رو خالی کنن، اینا از بس زوج نابارور دیدن یادشون میره شما مش ...

ممنون عزیزم امید به خدا

ازمایشfsh و نوشته که روز دوم پریودم بدم اماlh و ننوشته

عزیزم نگران نباش.اتفاقا منم روزی سه تا داشتم.فکرکن در مجموع‌میشد ۳۰۰ ولی میدیدم بچه ها اکثرا شیاف س ...

بعد آمپول ديگه نداشتين؟

گلم داروخانه دکتر اردشیری رویان تماس بگیر، اگر داشت که خیلی بهتره سیکلوژست 400 اگر نداشت فرتیژست ای ...

عزیزم منم تا ۱۵ هفتگیم اندومترین ۱۰۰ داشتم.تازه کمش هم کرده بودم رسیده بود به روزی دوتا...یزد به هممون این شیافو دادن و مشکلی پیش نیومد خداروشکر

تازه اصلا امپول هم نداشتیم نه قبلش نه بعدش

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من بعد ِ انتقال، فقط روزی سه تا شیافِ اندومترین (۱۰۰) داشتم،تا روزِ آزمایش.

مرررسي شادي جون خيلي استرس گرفتم من دو شب دارم ميزارم ولي صبحها آمپول دارم

عزیزدلی ممنون دوستم ما تمام تلاشمون و میکنیم تا خدا چی بخواد همسرم که خیلی امیدوار هست منم ختم قرانم ...

ان شاالله عزیزم، خیلی هم عالی، برای منم دعا کن یه کوچولو نگرانم، ان شاالله یکشنبه باید برم سونو

گلم اگر باردار نبودی خیلی مشخص بود روزی یه ساشه می تونستی بخوری ولی الان نمی دونم🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

مرسی گلم.پس بپرسم از دکترم...انقد درست جواب نمیدن ادم دلش نمیخواد بپرسه چیزی

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
مرررسي شادي جون خيلي استرس گرفتم من دو شب دارم ميزارم ولي صبحها آمپول دارم

نگران نباش  اعتماد کن به دکترت.

اون شیافم که میدن فقط واسه محکمکاریه   اینجا به محضِ مثبت شدن،قطعش میکنن

آخه واسه من ١٠٠ شبي يدونه گفتن  مررررسي عزيزم  حالا باز فردا زنگ ميزنم مركز  ممنوو ...

اها یه دونه رو دیگه نمیدونم گلم.البته من امپول نداشتم درکنارش.شاید چون امپول داری کمتر گفتن...نمیدونم.اره فردا بپرس حتما