2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نفسی جون باید بهت بگم تمام این علائمو من هفته 24 داشتم یادمه تو یک روز حتی یه تکون کوچیک هم نخ ...

فدات عزیزم..حرفاتون دلگرمیه اره میدونم بارداری پر از علائمه ولی بازم ناخوداگاه ادم نگران میشه..باید سعی کنم حساس نباشم..منم حس میکنم بخاطر بی تحرکی و استراحت ک از اول داشتم بدنم زیادی تنبل شده و راه هم بسختی میرم..براهمین دارم کم کم تو خونه تحرک میکنم ک بدنم برگرده ب روال

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تیر کشیدن تخمدان و کشاله ران که طبیعیه .... رحم به تدریج که بزرگ میشه به صورت دوره ای درد ایجاد میکن ...

ممنون عزیزم..خدا گل پسرتو حفظ کنه😚

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
۳۰ بود تو هفته ی ۱۲ 🙁 من اخه از اولش استراحت مطلق هستم  فقط تنها خستگیم همین مسافرتم بود قبل ...

نگران.نباش سرویکست ک.خیلی پایین نبوده الانم ک خداروشکر سرکلاژ کردی..بخاطر استراحت هم صبورباش چون دقلویی مراعات بیشتری میخاد..انشاءالله بابغل کردنشون همه این سختیها یادت میره😚

تو.24هفته

عزیزم فقط باید مطمئن باشی در طول یک روز حرکتشو احساس کردی اینکه چقدر تکون میخوره اصلا مهم نیست   رو این چیزها زوم نکن اصلا اونم ادمه قربونت برم قرار نیست همیشه یه جور باشه. 

عزیزم فقط باید مطمئن باشی در طول یک روز حرکتشو احساس کردی اینکه چقدر تکون میخوره اصلا مهم نیست   ...

فدات عزیزم..اره حرکت که داره در روز ..هرروز ی خود درگیری برا خودمون پیدا میکنیم😅

انشاءالله برا بچه بعدی دیگه باتجربه شدیم.بیخیال میشیم دکتر هم نمیریم دیگه😁😁😁

پسرا اینجوری هستن اکثرا.من زیاد شنیدم که پسرا معمولا وول میخورن ولی دخترا لگد میزنن.من یه مدت از رو ...

تو هفته های بالا که جنین بزرگتر میشه و جاش کمتر میشه نباید انتظار حرکات محکم و زیاد ازش داشته باشید طفلی مگه چقدر جا داره که تازه شلنگ تخته هم بندازه!؟😂😂😂

۳۰ بود تو هفته ی ۱۲ 🙁 من اخه از اولش استراحت مطلق هستم  فقط تنها خستگیم همین مسافرتم بود قبل ...

ببین گلم طول سرویکس بطور نرمال و اناتومیک بین خانم ها بین ۵-۳ سانت هستش که حالا در طول بارداری با توجه به وزن جنین یا چند قلویی ممکنه کم بشه و معمولا اگه زیر ۲/۵ بیاد میگن احتمال زایمان زودرس زیاد میشه و سرکلاژ میکنن 

سلام دوستان  بچه ها حرکات بچه از چه هفته ای می فهمیم کاش زودتر حرکات بفهمه ادم خیالش راحت بشه ...

عزیزم.خیلی ک زود بخای حس کنی از هفته 16 امکانش هس...من خودم 16هفتگی حس کردم یه کوچولو بعدهم ک حس کردی مثل ما هی میگی چرا تکونش کمه چرا زیاده..کلا نگرانیهامون تمومی نداره که😁

نگران.نباش سرویکست ک.خیلی پایین نبوده الانم ک خداروشکر سرکلاژ کردی..بخاطر استراحت هم صبورباش چون دقل ...

ممنون عزیزم♥️

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
فدات عزیزم..اره حرکت که داره در روز ..هرروز ی خود درگیری برا خودمون پیدا میکنیم😅 انشاءالله برا بچه ...

اره دقیقا. بزرگ کردن بچه ی دوم با اولی زمین تا اسمون فرق داره ادم خیلی با ارامش بیشتری جلو میره هم خود مادر بیشتر ارامش داره هم بچه. انشالله به زودی با اومدن دومی متوجه حرفام میشی😘

پسرا اینجوری هستن اکثرا.من زیاد شنیدم که پسرا معمولا وول میخورن ولی دخترا لگد میزنن.من یه مدت از رو ...

شهریار در حال جیغ زدن.... بچه ام هم کولیک داره هم رفلاکس.... داروها هم اثر نداره😔 دلم براش میسوزه