2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
فدات شم دعا کن برام ازمایشمم مثبت شه فردا صبح بی بی چک و تکرار میکنم

مبارکت باشه مامان خانمی.شک نکن مثبتی گلم.ان شاالله که بتای تپل مپلت تایید کننده ی وجود‌ فسقلیاته

هیچوقت به بی بی چک‌مثبت شک نکنین.ولی با بی بی چک‌منفی هم خودتونو نبازین

من توی این ۴ سال و نیم انتظارم هر مارکی‌فکرکنین امتحان‌کردم هیچوقت حتی بعد سه روز مثبت کاذب نشد!!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انتقالتون انجام شد به سلامتی؟ منم امروز انتقال داشتم.

شیسا جان و @لیانا21       پیشاپیش مامان شدنتونو تبریک‌میگم عزیزانم❤❤❤ان شاالله دو هفته دیگه با بتای تپل مپلتون تاپیکو بترکونین

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستان امیدوارم که همگی خوب باشید یه سوال داشتم دکتر گفته سوم پریودت بیا سونوت کنم تا ببینیم م ...

پیاده روی و خوردن اب زیاد و گرم کردن کمر و شکمت⚘⚘⚘⚘موفق باشی عزیزم منتظر خب های خوبت هستیم انشالله⚘⚘💜💜

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
مبارکت باشه مامان خانمی.شک نکن مثبتی گلم.ان شاالله که بتای تپل مپلت تایید کننده ی وجود‌ فسقلیاته هی ...

فدای دل گرمی دادنت عزیزم

من ای وی اف کردم برام دعا کن بمونه

اخه همون اول منفی بود

بعد شوهرم رفت دید گف ببین مثبت شده نمیدونم چقدر بعد هاله افتاد برای همین شک دارم بهش

💔
پیاده روی و خوردن اب زیاد و گرم کردن کمر و شکمت⚘⚘⚘⚘موفق باشی عزیزم منتظر خب های خوبت هستیم انشالله⚘⚘ ...

ممنون عزیزممم

من روزی یک ساعت پیاده روی و دارم اب هم کلا زیاد میخورم رحم و تخمدان ها رو هم با روغن سیاهدانه ماساژ میدم و گرم نگه میدارم صبح ناشتا هم عسل و سیاهدانه میخورم و روزی نصف استکان عرق رازیانه😂😂

دیگه بقیش دست خدا ببینیم چی برامون مقدر کرده 

فدای دل گرمی دادنت عزیزم من ای وی اف کردم برام دعا کن بمونه اخه همون اول منفی بود بعد شوهرم رفت د ...

بهت قول میدم مثبته گلم.هرچقد مونده باشه اگه قراره منفی واقعی باشه حتی هاله نمیندازه

گفته بودی روز چندمی؟فردا صبح زود با ادرار اول صبح دوباره تست بزن اینبار صبر کن خودت ببینی

ان شاالله که فردا پررنگتره😍

برای من روز دوازدهم این اتفاق افتاد.فکرکردم منفیه و انداختمش توی سطل اشغال.البته قبلش به مامان و شوهرم قول داده بودم که اگرم منفی شد بذارم رو حساب زود بودنش...ولی بعد دوباره رفتم دستشویی گفتم بذا یه نگاهی بندازم دیدم هاله انداخته😍😍فردا و پس فرداش تکرار کردم مثبت واقعی بود.روز ۱۴ هم ازمایش دادم

سلام به همگی دوستان .

کسی اطلاعی از پی آر پی داره که به چه صورته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چه خوب که انتقال دادین، من خیلی نگرانم،داروهای بعد از انتقالتون چی هست عزیزم؟ببخشید اینقد سوال میپرس ...

خواهش ميكنم عزيزم 

هر سوالي داشتي بپرس 

صبح آمپول پروژسترون و عصر هم انوكساپارين وشب هم يدونه شياف 

قرص استراديول روزي ٤تا ،امگا٣،رويال ژل،اسيد فوليك 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خواهش ميكنم عزيزم  هر سوالي داشتي بپرس  صبح آمپول پروژسترون و عصر هم انوكساپارين وشب هم ...

بعد انتقالتون امگا3 و رویال ژل مصرف میکنید؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام به همگی دوستان . کسی اطلاعی از پی آر پی داره که به چه صورته؟

سلام عزیزم 

نمونه از خون ت میگیرن بعد از 2 ساعت با کاتتر آی یو آی پلاسما رو تزریق میکنن به رحم ت 

در واقع پلاسمای غنی از پلاکت هست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم  نمونه از خون ت میگیرن بعد از 2 ساعت با کاتتر آی یو آی پلاسما رو تزریق میکنن به رحم ...

شما انجام دادی؟میخوام ببینم درد داره؟