2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047217 بازدید | 684581 پست

بچه ها من بعد پانکچر و مصرف داروهای هورمونی سینه هان بزرگ شدن خیلیییییی ناراحتم چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

همه همینطورن؟؟؟ درست میشه عایا؟؟؟؟؟؟

اگه همینطور بزرگ بمونه چی😣😣😣😣😣😣

اصلا طبیعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها اومدم بهتون بگم صبح دوباره رفتم سونو و خداروشکر همه چی خوب بود.وزن بچه ۱۱۴۰ بود که دکتر گفت ب ...

خدا رو شکر خاکستری جون.

خیالت راحت شد.

عزیزم شما از اول هماتوم داشتی؟ لکه بینی و خونریزی چطور؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم الهی بگردم‌برات، زینب جان از این اب نبات زنجبیلی ها هم‌امتحان کن شاید خوب باشه برات، واقعا امی ...

خدا نکنه گلم، چشم حتما، پنج شنبه دیگه یک هفته از قطع آسپرينم گذشته میتونم شروع کنم

مرسی گفتم اصلا یادم رفته بود آبنبات زنجبیلی هم هست،خیلی دوست دارم😋😋😋😋 همش تو فکر قرص‌ بودم

دوستان رفتم سونو.

میدونم زود بود، آخه مرکز گفت لااقل برو ساک رو ببین که خارج رحمی نباشه.

من ۱۱تیر آخرین پری ام بوده.

اما ۲۶ تیر انتقال دادم و ۹ مرداد رفتم اولین آزم رو دادم.

خب، جنینام هم بلاست ۵ روزه بودن.

اما توی سونو نوشته ۴ هفته و ۵ روز.

یعنی انگار نه ۵ روزه بودنه لحاظ شده نه دو روزی که انتقالم زودتر بوده. طبیعیه؟

و اینکه نوشته sub chorionic hemorrhage   هشت در شش میلی متری دارم.

نظرتون چیه؟ 

لک و خونریزی هم ندارم.

باید استراحت کنم دفه یا جذب بشه؟ 

ممکنه بخاطر دو تا آمپول که هر روز دارم ، لک نمیبینم ولی خطر ناک باشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیرم اون.پاکت نامه رو.نزن...اولی ک.نی نی سایت باز میشه صفحه اصلی..سمت راست هست بالا ی سه خط هست بزن ...

دست گلت دردنکنه نفسی جان،اگه عکس بفرستیکه عالیه،همین راهم ک گفتی رفتم خواهربازهمون گزینه هامیاد،صفحه من (تبادل نظرمن )نداره فقط تبادل نظرداره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستان عزیز یک سوال بع  از انتقال ایا میشه انبه خورد

عزیزم چیزاییکه قبلامیخوردی روالانم میتونی بخوری بجزچیزای قاعده اور،معمولامیگن اگه قبلش انبه نمیخوردی الانم نخوری بهتره چون واکنش بدنتونمیدونی چیه امااگه قبلاهم میخوردی میگن اشکالی نداره،هرچیزیودرحدهوس خوردن ک اشکالی نداره زیاده رویش میگن ضرره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خدا رو شکر خاکستری جون. خیالت راحت شد. عزیزم شما از اول هماتوم داشتی؟ لکه بینی و خونریزی چطور؟

ممنون مرجان جون ان شالله توام وروجکاتو صحیح و سالم بغل بگیری

راستش من از سونوی ان تی که رفتم گفت هماتوم داری.سایزشم وقتی توی نت سرچ میکردم حس میکردم خیلی بزرگه نسبت به بقیه.ولی هیچوقت درد یا خونریزی یا لک بینی هیچ نشونه ای نداشتم...هماتوم داری؟نگران نباش گلم ان شاالله با شیاف یا امپول از بین میره

برای من که موندگار شده ظاهرا خیلی دوسم داره😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دوستان رفتم سونو. میدونم زود بود، آخه مرکز گفت لااقل برو ساک رو ببین که خارج رحمی نباشه. من ۱۱تیر ...

گلم درصد خطا بالاست تو هفته های اول، سونو منم 14 روز بعد آز دادم جنین سه روزه لحاظ نشده بود ولی سونو بعدی درست شد اختلافش شد 1 روز

نگران نباش

هماتوم بعله استراحت لازم داره ولی پروگنوز خوبی داره جای نگرانی نیست 

دست گلت دردنکنه نفسی جان،اگه عکس بفرستیکه عالیه،همین راهم ک گفتی رفتم خواهربازهمون گزینه هامیاد،صفحه ...

عزیزم.هر کاری کردم عکس نیومد حالا بتونم حتما میفرستم برات

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹