2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست

بچه ها اومدم بهتون بگم صبح دوباره رفتم سونو و خداروشکر همه چی خوب بود.وزن بچه ۱۱۴۰ بود که دکتر گفت برای هفته ی ۲۸ نرماله.آب دورش هم ۱۱.

گفت همه‌چی خوبه خداروشکر فقط هماتوم فعلا هست وگرنه جفتمم بالا رفته...خلاصه اینکه ببخشید انقد با سوالام اذیتتون کردم این مدت.از دیروز تا حالا به خودم قول دادم تغییر کنم و انقد استرس به دختر خوشگلم ندم.فعلا نتونستم برم خرید سیسمونی ولی همون دیروز توی مطب یکی کتاب میفروخت برای دخملی کتاب شعر و داستان گرفتم😆خلاصه میخوام از این به بعد یه چیزای قشنگتری فکرکنم و دیگه بیخودی هی دکتر نرم(مخصوصا قشم با اون سونوش خاک بر سر😒😂)...ان شاالله تموم منتظرا طعم شیرین مادر شدن رو بچشن و تموم مامانای باردار به سلامتی وروجکاشونو بغل بگیرن....برای من و دختر نازم هم دعا کنین❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
اخرین بار با سونو واژینال 31بود..ک دکترگفت خوبه و موردی نداره

برای من با سونوی شکمی همون حدوده!فعلا بخاطر هماتومم شیاف رو دارم.ان شاالله‌که مشکلی پیش نمیاد برای هیچکدوممون

التماس دعا نفسی جون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم گلبول سفید که واسه بارداری بالاست، یه مقدار کم خونی داری گوشت قرمز بیشتر بخور، حتما نوبت بگیر ن ...

باشه عزیزم ممنون...زینب جون خطرناک که نیست نه؟دوم شهریور نوبت دارم

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
بچه ها اومدم بهتون بگم صبح دوباره رفتم سونو و خداروشکر همه چی خوب بود.وزن بچه ۱۱۴۰ بود که دکتر گفت ب ...

دختر خوب دیدی بهت گفتم همه چیز خوب و نرماله. خداروشکر. انشالله که همیشه شاد و خوشحال باشی😍😍

خانمهای گل شماهم قبل از انتقال ب کمپلکس داشتید؟؟ امروز دکتر به من ب کمپلکس و ویتامین دی هم داد

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
عزیزم ذخیره تخمدان amhشما۸/. بود؟ بعد با چند دوره مصرف دارو و امپول اینهمه فولی و تخمک داشتین؟

عزیزم بنظر خودم دکترم خوب نبود.من منظورتون رو از چند دوره دارو متوجه نمیشم.تو ازمایش که ذخیرم ۱.۹ بود اما سونو کرد گفت ذخیرت ۰.۸ هست که با دارو پنج تا تخمک شد .ولی پریود بعدش کلی فولی داشت تخمدونام طوری که بزرگ شده بودن.برا پانکچر برا سه روز هر روز چهارتا پیورگان و دوتا منوپیور داشتم بعد رفتم سونو کرد دوباره برا دوروز پیورگان و منوپیور و ستروتاید داشتم دوباره رفتم سونو بعدش هم دوتا آمپول دیگه داد که یادم نیست بهم دادو فرداش هم رفتم برا اتاق عمل. راستش اینقد اون مرکزی که رفتم حرفای ضد و نقیضی زدن که به همه چی شک دارم.حتی به اینکه گفتن پنج تا تخمک گرفتن.به اینکه گفته ذخیرم ۰.۸ هست.به همه چیشون شک دارم.کلا احساس میکنم خیلی کم کاری کردن برامون. فعلا واسه ادامه درمون تهران میریم.احتمالا اگه مشکلی نباشه شهریور دوباره برم برا پانکچر.بستگی داره به عمل شوهرم که کی انجام بشه.خدا کنه تو شهریور دوباره پانکچر بشم.چون بخاطر شغلم نمیدونم اگه نشه کی بتونم بیام برا پانکچر.مگر اینکه مرخصی بگیرم امسال رو 

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
به خاطر این که عذر میخوام همه چی رو بالا میارم حتی آب دهن خودم، آبنبات مکیدنی و... اگر نزنم هیچ چی ت ...

عزیزم الهی بگردم‌برات، زینب جان از این اب نبات زنجبیلی ها هم‌امتحان کن شاید خوب باشه برات، واقعا امیدوارم‌خیلی زود بهتر بشی و با نی نی بیشتر حال کنی🥰🥰🌸🌸💖💖

بله😍😍😍😍 امروز واسه شما می خونیم

خداخیردنیا وآخرت بهتون بده،حاجت همگیمون برآورده بخیر بشه به زودی زود.الهی آمین.

فقط از دوستان یه درخواست داشتم ،درکنار دعا برای فرزند،که خیلی برام مهمه،برای اینکه خدابهمون پول برسونه تا بدهی هامون ر بدیم هم دعاکنین.خیلی توشرایط سختی ازاین نظر قرار گرفتیم.ازپارسال قراربود یه وام بگیریم بدهی هامون ربدیم اماتاالآن وام  جورنشده وهمش میگن اعتبارنیومده! هی ازاین قرض میکنیم بدهی اون ر میدیم بعد ازیکی دیگه میگیریم بدهی این ر میدیم....همش منتظریم وام جورشه.....خیلی اعصابم بهم ریخته ست،  

ازته دل برای فرزند و پرداخت بدهی هامون دعاکنین.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
عزیزم.برو نی نیسایت من بعد تبادل نظر..یواش یواش برو پایین.اخرین گزینه پیامای ذخیره شده هست

مرسیکه جواب دادی نفسی جون،چندینباررفتم اصلانمیتونم پیداکنم،بالاسمت چ علامت پاکت نامه رومیزنم نی نی سایت من روانتخاب میکنم بعدبالاسمت راست گزینه تبادل نظرم میزنم اماچیزای دیگه میادهرچی میرم پایین گزینه های دیگه ای هست مثل تاپیکهای جدید،تاپیکهای داغ روز،تاپیک ماه های بارداری خیلی چیزاهست ولی پیام  ذخیره شده نمیاد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
مرسیکه جواب دادی نفسی جون،چندینباررفتم اصلانمیتونم پیداکنم،بالاسمت چ علامت پاکت نامه رومیزنم نی نی س ...

عزیرم اون.پاکت نامه رو.نزن...اولی ک.نی نی سایت باز میشه صفحه اصلی..سمت راست هست بالا ی سه خط هست بزن رو اون.بعد تبادل نظر من بزن...ببینم میتونم عکسشو برات بفرستم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
زينب جون من به اميد خدا فردا انتقال دارم البته با بيهوشي  بعد من ساعت ٦صبح بايد استراديول بخور ...

عزیزم انتقالتون انجام شد به سلامتی؟

منم امروز انتقال داشتم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
باشه عزیزم ممنون...زینب جون خطرناک که نیست نه؟دوم شهریور نوبت دارم

نه عزیزم ولی دوم شهریور خیلی دیره، حتما زودتر برو آزها رو نشون بده

زنگ بزن بگو تو آزمایش کم خونی زده، واسه همون روز نوبت میدن

عزیزم بنظر خودم دکترم خوب نبود.من منظورتون رو از چند دوره دارو متوجه نمیشم.تو ازمایش که ذخیرم ۱.۹ بو ...

گلم پیدا کردن ذخیره اگر تو سونو دقیق بود دیگه واسه چی amh اندازه گیری میشه

به نظر منم جای دیگه مجدد شروع کن