2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

بچه تو رحمم احساس سردی دارم حس میکنم گاهی تو رحمم ی احساسی مث سردی هست همراه با ی تیر کشیدن خفیف

این حسو تا الان نداشتم

رو هشتم انتقالمه

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 
دوستان لطفا اگه اطلاعی دارید ج بدید کسی طب سوزنی انجام داده تو تهران  جای خوب میشناسید معرفی ...

عزیزم بعضی دوستان بودن ولی حضور ذهن ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روز هشتم انتقالمه .زیردلم گاهی خیلی کم درد پریودی دارم کسی اینجور بوده؟

عزیز دلم خواهشا دنبال هیچی نباش فقط از این روزات لذت ببر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزيزم به چه دليلي دكتر گفته بايد آمينيو انجام بدي ؟

ریسک سندرم داون توغربالگری

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
من الان از دکتر میام گفت که حتما آمینو هرچی اصرار کردم گفت نه این مطمئنه. حالا این دکتر کارش همین نم ...

راستی گروه خونیت منفیه؟

اگه هست و گروه خونی همسرتم + هست فکر کنم روگام هم باید بزنی بازم اگه شرایطشو داری حتما بپرس.....

عزیرم من انجام ندادم.... یعنی برنامه داشتم برم دنبالش اما نرفتم.... والا به نظرم چون جای حساسیه خو ...

منم برا همون میترسم و تاحالا نرفتم ،سپاس🙏

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
سلام خوبین من ممکن هماتومم از بین بره دوهفته پبش خونریزی کردم هماتومم ۷ بود الان دل درد دارم . با می ...

والا من سه ماهه استراحت مطلقم . نزدیک یک ماهه خونریزی دارم ولی هماتومم بزرگتر شده. قبلا ۱۵ در ۲۵ بود حالا شده ۱۸ در ۳۳

سلام رويا جون اتفاقا همين الان داشتم بهت فكر ميكردم كه خبري نيست ازت ، خوبي خانمي ؟ غربالگري رف ...

بله عزیزم رفتم. خدا رو شکر همه چی خوب بود... فقط هماتوم بزرگتر شده بود و ساک خالی هم همچنان بود

چرا هماتوم بزرگتر میشه؟ مگه معمولا نباید کم کم رفع بشه؟

نی نی هم گفت پسره

عزیزم کجا بودی؟ خیلی به فکرت بودم.... خدارو شکر بهترین انشالله.....

هستم آنا جون... فقط گوشی دستم نمیگیرم.... یک دعوای اساسی با شوهرم کردم سه روز به تب و لرز افتادم رفتم زیر سرم.... خدا رحم کرد جنین طوریش نشد....

مامانم گوشیمو از دستم گرفته میگه هر چی کمتر دستت باشه کمتر به اینور اونور گیر میدی

دیگه خیلی دلم تنگ شده بود گفتم یه سر بیام یه احوالی از بچه ها بپرسم

من ضخامت اندومترم کمه و اینکه کم خونم...بنظرتون با این قرص نتیجه میگیرم؟یه دوره مصرف کردم نشد

تنبلی تخمدان هم دارین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
بله عزیزم رفتم. خدا رو شکر همه چی خوب بود... فقط هماتوم بزرگتر شده بود و ساک خالی هم همچنان بود چرا ...

مبارکه گل پسرت........

ای دختر تو الان در حال ناز و نوازشی ....بعد گیر میدی به شوهرت.........سعی کن آرامش بینتون بیشتر بشه حتما هماتومت کم میشه.........

شما بودی که دور از شوهر بودی؟؟؟؟درسته؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،