2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047737 بازدید | 684623 پست
گل صحرا جان چند روز قبل انتقال برات prp  کردن؟

عزیزم یکشنبه هفته پیش رفتم خون دادم 

دو روز بعدش ینی سه شنبه رفتم پی ار پی و دوروز بعدش ینی پنجشنبه رفتم انتقال 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم اندومتريوزم گريد چهار بود و مهرماه عمل شدم هيچ درد و علامتي نداشتم

پس از کجا شک کردید که دارید؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
واییییییییی من قر برممممم💃💃💃💃💃💃💃💃 از صمیم قلبم بهت تبریک میگم انشالله صحیح سالم بغل بگیری 🙏 ...

ممنونم عزیزم انشاالله ... حتما دعا میکنم انشاالله خدا فرزندان سالم و صالح به همگی‌مون عنایت کنه مخصوصا شما 

انشاالله هیچ کس در حسرت فرزند نباشه❤️خدا دلتون رو شاد کنه 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
به من فرایل سی ام داده ، این همونه؟ گفته روزی سه تا بخور.

این فرتیل سی ام از کی باید بخوری گلم ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
مبارکه مادر شدنت بسلامتی این دوران رو بگذرونی خانم

انشالله ... ممنونم از دعای خیرت انشاالله بزودی نوبت شما 

آرزویـے بکن ...
گوش ـهاے خدا پر از آرزوست و دستهایش پر از معجزه..
آرزویـے بکن ...
شاید کوچکترین معجزه اش بزرگترین آرزوے تو باشد.
....
نیلا جان برای تست باید حتما پزشکای بیمارستان صارم تو دفترچم بنویسن یا پزشک از بیرون هم میشه؟

فک‌کنم هر دکتر زنانی میتونه بنویسه، فقط به نظرم تو خود مرکزا آز بدی بهتره، من نیلو دادم، اولش تو پذیرش  حتی نمی دونستند چیه، کلی زنگ‌زدن اینور و اونور تا فهمیدن

به من فرایل سی ام داده ، این همونه؟ گفته روزی سه تا بخور.

فرق دارن

فرتیل اید برای کیفیت تخمک وفرتیل سی ام برای آماده شدن دیواره ی رحم وافزایش ترشحات هست

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
این فرتیل سی ام از کی باید بخوری گلم ؟

زین جان 

دکتر من داده از الان بخورم روزی سه تا احتمالا انتقالم ان شاالله بهمن یا اوایل اسفند باشه

عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀🍃 من بودم که ا ...

عزیزممممم برات دعامیکنمممم فسقلات به دلت لونه کنن 🥰😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
[QUOTE=77613848]عزیزم تررررس براچی... ایشالا یدفعه ای برو آزمایش بده و بتا خوشگله رو برامون بیار😍🍀 ...

بوی ننه شدنت میاد😍ان شالله که همینطوره و خوشحالمون کنی❤️

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
با هم زدم دوتا رو.حالا میگم میشه یکی  هم 10:30بزنم یا نه  یعنی در روز 3تا امپول بزنم 1دونه ...

عزیزم با دکترت مشورت کن والا منم با اون حجم خونریزی دو تا آمپول و دو تا شیاف داشتم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com