2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
منم خیلی دوس دارم انتقال بدم خیال بافی زیاد میکنم که خراب میشه همیشه 😂  عزیزم حتما خیری هست ت ...

عزیززم انشاالله به زودی زود همه رویاهات تبدیل به واقعیت بشه..

الهامی ۱۰ کیلویی که تو پانکچر اضافه شده بود برگشت ولی انقدر پوست شکمم شل شده .شکممو تو اینه میبینم اعصابم خرد میشه..۵۸ کیلوام.چه ورزشی کنم ۵۳ بشم  تا انتقال یکم این چربیها از بین بره..چون تو انتقالم فقط بخور بخابه دیگه..منم شکمووو...😅

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتبشم.نازنین جون..همش فک.میکردم مثبت میشی   حتما خیریتی داره انشالله سری بعدعزیزم...بار چندم ...

بار اولم بود ولی خیییلی امید داشتم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام. بتای روز اولم حدود ۱۰۰ بود سه روز بعد ۳۵۰  بچه ها حالا چکار کنم؟؟؟؟

مبارکت باشه بشین شکر خدا کن هیچ استرسی هم نداشته باش که کوچولوت سفت شکم مامانی و چسبیده😍😍😍😍برای ماهم دعا کن🙏🙏🙏🙏

ببین من اینسری ک مثبت شدم خراش داشتم خودم فکر میکنم مثبت شدنم ب خاطر خراش بوده ب قول دکترم میگفت مثل ...

ممنونم عزیزم از مهربونی و کمکت ان شاالله که به سلامت گلت رو بغل بگیری❤

با دکترم درمیون میذارم خراش وچسب جنین رو

استرادیول ۵تا داشتم به اضافه ی یه دونه اکوین ودوتا خط کش استروژل

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
الهی بگردمم..خیلی ناراحت شدم.من همه ش میگفتم بارداری ..توکل به خدا..ناراحت نباش گلم.انشاالله سری بعد ...

ممنون عزیزم ان شاالله

منم با دریا دل موافقم انتقالت رو عقب ننداز ان شاالله که سر سفره ی هفت سین خانوادتون چهارنفره باشه❤

عزیزم منم همیشه ضخامت رحمم کم بوده..خونریزی پریودمم کمه

چند روزه خونریزیتون؟ دکتر چی میگه؟ 

چند روزه خونریزیتون؟ دکتر چی میگه؟ 

عزیزم متاسفم ان شاءالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه من یکسال درگیر ضخامت بود که این سری به اصرار خودم استرادیول خارجی مصرف کردم و ضخامتم روز نه به هفت رسیده بودسه تا میخوردم سه تا واژینال میزاشتم

خدایا شکرت😙
عزیزم تو این چن روز ب ضخامتم  چی استفاده کنم ک بالاتر بره ؟ من میخوام رازیانه و پنج انگشت استفا ...

زین جان هرروز یه مقدار لوبیاسبز رو بخارپز کن وروش یه قاشق روغن زیتون بریز وبخور 

دکترتون گفت رازیانه وپنج انگشت وشیر سویا استفاده کنید برای بالا رفتن ضخامت؟ نحوه ی استفادش چه جوریه رازیانه وپنج انگشت

ببین من اینسری ک مثبت شدم خراش داشتم خودم فکر میکنم مثبت شدنم ب خاطر خراش بوده ب قول دکترم میگفت مثل ...

سلام عزیزم منم فردا باید برم خراش بدم 

شما باخراش باردار شدید؟ بار چندمه انتقالت بود؟ 

خراش درد داره؟ بیهوشی داره؟ قبلش باید مسکن بخوریم؟ ببخشید سوالام زیاده اخه اطلاعات ندارم دقیق

عزیزم متاسفم ان شاءالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه من یکسال درگیر ضخامت بود که این سری به اصرار خو ...

نادی جون ،استرادیول خارجی دوزش چنده ؟از روز چندم پری شروع کردی

عزیزم متاسفم ان شاءالله خدا بهترینا رو برات رقم بزنه من یکسال درگیر ضخامت بود که این سری به اصرار خو ...

منم استرادیولم خارجی بود ولی پنج تا می خوردم

مارک استرادیول تون چی بود؟ میشه عکسش رو هروقت تونستید برام بذارید