2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046555 بازدید | 684527 پست
من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

عزيزدلم منكه يك ذره هم برام مهم نيس.الان درد و رنج خودمون اينقدر زياده كه واقعا نگراني از حرف مردم اخرين چيزيه كه ممكنه برام مهم باشه.مردم حرف خودشونو ميزنن.تو به خودت فكر كن.بعدم هركس ازت از حالا پرسيد فلاني كيت ميشه بگو نميشناسم اگه اينقدر حساسي.بعدشم اينم يه مشكله  مث بقيه مشكلات كه بخاطرش ميري دكتر.باز هزار بار شكر كه اين مشكل جز مشكلاتيه كه اخر خوبي داره.به خودت فكر كن و اتفاقات خوبي كه قراره برات بيفته و حتي يكذره هم به مردم ورراج فكر نكن.مردم الان با تو هستن؟درد ورنج و نگراني تورو ميبينن؟پس نگاه كني ميبيني فقط خودتي و خودت.پس بنداز بيرون حرف و فكر مردم رو.تويي و خداي خودت

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
عزیزم چرا نگرانی. سونو که گفته ۵ هفته. پس نبایدم ببینی قلبو. شاید لقاحشون دیرتر بوده. من کسی رو ای ...

عزیزم ممنون ..خدا فرشته ات رو واست نگه داره سالم بیاد بغلت خانمی.

نه بخاطر اینکه بحساب پریود میشم هفت هفته ..

ولی گفت پنج هفته ..

واسه همین ..

سونو برای هفته بعد دوشنبه نوشت .ولی میذارم شنبه بعد میرم بشه ده روز دیگه خیالم راحتر بشه .

به نظرت خوبه اینطوری ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از کجا فهمیدی دارم گریه میکنم ..😭😭😭 نمیتونم .اخه همه با من بودم قلب رو دیدن جز من .. دست خودم ن ...

عزيزم يزد بمن گفتن چهل روز بعد از انتقال برو سونو قلب،تازه اگرم نديدي بازم نگران نشو هنوز وقت هست

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
نمیدونم چرا رفته بود.فکرکنم قبلا بالا بوده مثل شما.خاسته بوده خیالش راحت باشه رفته بود دیده بود بازم ...

جاي خلوت از كجا پيدا كنم اخه؟ صارم خلوته؟ پورمطرود خلوته؟

...
خیلی مبارک باشه عزیزم ان شاالله در پناه خدا وائمه صحیح و سالم بدنیا بیان یه سوال؟ بین دوقلوها اختلاف ...

ممنون عزیزم بله بینشون 6 روز اختلاف هست فکر کنم از هفته 15 یا16 ام بود که هر کی میدید از شکمم میفهمید ولی خودم زودتر متوجه بزرگتر شدن شکمم شدم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
از اول چی؟ شروع درمان ناباروری منظورته؟ من اردیبهشت ۹۲ متوجه شدم به راحتی باردار نمیشم و درمان دارو ...

ممنونم 

خدا رو شکر که تو سیکل ivf زود جواب گرفتی انشاالله تا آخرش خوب و خوش و سلامت باشید  و با نی نی سرگرم شی و لذتشو ببری

بعد از تخمک کشی هایپر شدی؟؟ چند تا تخمک و جنین داشتی؟

رویا جون چیکار کنم خیلی میترسم ...اخه همه شماها قلب رو دبدید جز من ... من چقدر بدشانسم .. انگار خو ...

گلم با غصه من و تو تشکیل قلب روندش تغییری میکنه آیا؟

چه بسا داره تشکیل میشه و تو با این روحیه داری به فناش میدی

فقط میدونم که این دکترها آفریدگار خطا هستن.

هیچ کدوم بد شانس نیستیم فقط هر کدوم تو یک مرحله ای از کار گره داریم.... که انشالله خدا خودش گره گشایی کنه

حال منم خوب نیست. بهم گفتن ضربان قلبش ضعیفه... بعدشم که اون درد و خونریزی شدید که الان حتی مطمئن نیستم حامله باشم یا نه... اما چیکار میتونم بکنم... گریه کردم افسرده شدم ترسیدم ..... اما اینا فقط برای تخلیه روحی خودم بود میدونم اون چیزی که باید بشه میشه.... پس فقط دعا میکنم خدایا هر چی قراره باشه خیر باشه

نگران نباش.... من که دلم میگه دکتر سونو چرت و پرت گفته.... یه کم دیگه صبر کنی بزرگتر بشن خیالت راحت میشه

ممنون عزیزم بله بینشون 6 روز اختلاف هست فکر کنم از هفته 15 یا16 ام بود که هر کی میدید از شکمم میفهمی ...

من الان  اخرای سیزدهدهفته هستم شکمم معلومه اومده جلو ...دارم تابلو میشم دیگه اخه من به کسی نگفتم باردارم...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
عزیزم با خز علی که وقت نمیدن..... شما ایشونو روز عمل میبینی و قبلشم یه ویزیت تو اسکایپ داری.... کا ...

منظورم وقت عمل بود آنا جون

قربونت برم ممنون بخاطر اینکه به تک تک سوالا با مشغله ای که داری جواب میدی ما که دستمون کوتاهه ایشاالله خدا خودش جواب این مهربونیاتو بده ایشاالله زندگیت پر از شادی و سلامتی باشه عزیزم عاقبت بخیر بشی 💕💞🌸🌷

خدا جونم شکرت...
عزیزم ممنون ..خدا فرشته ات رو واست نگه داره سالم بیاد بغلت خانمی. نه بخاطر اینکه بحساب پریود میشم ه ...

مادر  جان ببين رويا راس ميگه نگراني تاثيرات خوبي نداره تازه دستگاه هاي سونو قابليت تشخيص متفاوتي دارن احتمالا اصلا اون دستگاهه قدرت سنجشش ضعيف بوده ، خيلي هااااا رو ديدم يه دوره رفتن سونو يه سايز و هفته اي رو گفته يه ماه بعد رفتن سونو سايز و هفته اي كه گفته با اون يه ماه قبلش اصلا همخواني نداشته،،، مثلا به بار تو سونو دو هفته از پري عقب بوده يه بار ديگه يه هفته از پري جلو بوده، ميفهمم كه به هرحال اشتباه و ضعف دستگاه ها هم كه باشه باز مايه ي دلواپسي آدم ها هاست در هر صورت، ولي خب واقعيت اينه كه دستگاه ها زيادم معتبر نيستن كه فك كني مثل آينه درون رو واضح ميبينه، نه بابا، هميشه توام با خطا هستن،، بعد ببين تازه دو سه پُست بالاتر اون دوستمون نازنين نوشته دوقلو هاش باهم يه هفته اختلاف دارن درحالي كه لقاحشون يكي بوده پس اين ور اون ور شدن هفته ها طبيعيه ديگه فكرشو نكن

...
عزیزم خدارو شکر.... والا باید دکترت بگه کی شروع کنی.... چه قدر تا غربال داری.... یعنی اولین سونوی ...

هفته دیگه شنبه میشم ۱۲ هفته.

طبق سونو.

احتمالا دو شنبه برم.

مرکز هم همینو گفت ، گفت غربالگری رو برو بعد ببین دکتر چی میگه.

مشکلم اینه که تهران نیستم و نمیتونم برم مرکز.

اما فعلا که گفتن تلفنی به ما بگووو تا بهت مشورت بدیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم ممنون ..خدا فرشته ات رو واست نگه داره سالم بیاد بغلت خانمی. نه بخاطر اینکه بحساب پریود میشم ه ...

خوب دیر تشکیل شده حتما.بتات چند بود؟ 

عزیزم جنین ها تو رحمت بودن اما احتمالا آخرین روز ها لانه گزینی کردن.

اگر میتونی صبر کنی ، بهتره.

منم شنبه میتونم برم ان تی ، اما شاید چند روزی دیرتر برم شاید جنسیتم گفت.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار