2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046618 بازدید | 684533 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان تاخير در  پريوددوم بعد از  پانكچر  طبيعيه؟؟؟؟؟ اولي رو ٩روز بعد از پانكچر بود

ببخشید سوالتو درست نخوندم، اره گلم تاخیر طبیعیه، خیالت راحت گلم، فکر کردم میگی پریود شدی و درد داری که گفتم سونو بشی برای کیست نداشتن بعد سونو بهتره 

يعني الان ديگه سونو لازم ميست؟ 

نه گلم سونو لازم نیست، فکر کردم درد زیاد پریود داری که نوشتم سونو، تاخیر بعد پانکچر به خاطر بهم خوردگی هورمون ها تا یک ماه طبیعیه خیالت راحت منم تاخیر داشتم زیاد 

مرسی عزیزم ممنون هزینه خراش دادن جداست؟؟

برای من با هیسترو با هم بود.ولی جدا هم همون 60 یا 70هزار هست .باز از مرکزت بپرس ..یا اونا که اونجا انجام دادن  اونجا که میخوای انجام بدی ...

سلام روز همگی خوش، کسی ادرس تل گرام و‌اینستای اصلی امیر شریفی رو‌داره؟؟

بزنی تو اینترنت امیر شریفی .قانون جذب میاره .هم تو اینستاگرام ....ادرس کانالاش هم اونجا هست ..چند تا کانال داره..

https://telegram.me/joinchat/AAAAAEBwU2PfHfdLeU5wgA

ب کی?شادی خانم?درخواست دادم.انا خانم میان هنوز?

عزیزم من هستم فقط چون دو تا وروجک شیطون دارم بعضا نمیتونم سر بزنم....

ولی دلم همیشه پیشتونه....

عزیزم شادی جونم آخرین خبری که ازش دارم در حال درمانه....

بله جنین داشت شادی جون....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانمای گل 

از ته دل دعا میکنم کسایی که انتقال دادن ازمایششون مثبت بشه و کسایی که تو سیکل هستن با موفقیت همه مراحل رو طی کنن و کسایی که پانکچر دارن جنینای عالی و خوبی داشته باشن 

باردارای گلم به سلامت جنینشون رو به دنیا بیارن انشاالله

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘

خانما کسایی که سابقه سقط داشتن من چی بخورم چکاری انجام بدم که مطمئن بشم بقایایی وجود نداره اصلا دلم نمیخواد کورتاژ کنم بگین چکار کنم که دوشنبه رفتم سونو دکتر بگه دیگه هیچی نیست

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
آنا جون ممنونم از دلگرمیت الهی آمین  بله خودمم اولش خیلی خودمو باختم اما الان با پذیرفتن حکمت ...

ایشالله اگه صلاحته همین ماه شروع میکنه....

فقط از خدا میخوام به زودی طعم شیرین مامان شدنو بهت به بهترین شکل ممکن بچشونه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com