2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047489 بازدید | 684604 پست
آخه مرض دارم😂😂😂😂😂 یک خودآزاری مزمن تو وجودم هست از بچگی باهام بوده😅 سر هر مسئله ای بدترین حا ...

منم ماهیتابه تو دست دارم.....

هوس کرده رو ملاج یکی پایین بیاد.....

دنبال داوطبه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون کمک من برم دستشویی ایرانی با کمک اب گکمکدستشویی کنم اشکال نداره؟ اخه نمیاد اینجوری.ببخشید ا ...

عزیزم والا لاله جون که کلا ایرانی رفت.....

حتی تا مدتها پیشم میگفت ایرانی استفاده میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا آنا جان دیروز دکتر ع ا ر ف ی تو برنامه شبکه چهار صحبت این قضیه رو کرد که تاثیرات انجام ازمایش ...

تازه فکر کن ع ا ر ف ی از دکترایی هست که زودتر میره سراغ این آزها.....

خدا به داد بیمارای بقیه دکترا برسه که کلا قبول ندارن این آزهارو.....

دوستان گلم خوردن دمنوش زنجبیل تو بارداری ضرر داره؟ من طبعم سرده روزی چهار پنج بار میخورم احساس میکنم ...

عزیزم زنجفیل کلا تو بارداریم میخورن خصوصا برا تهوع خوبه.....

فکر نکنم ضرر داشته باشه مگه اینکه برا فرد خاصی خوب نباشه....

بچه ها دكتر ب من گفته سيكل بعد از پانكچر ١٢سيكل بيا،،، كسي ميدونه چرا؟ ميخواد چيكار كنه يعني؟ هايپر ...

میخواد چکت کنه.....

اگه سیکلتم بخواد لانگ بشه احتمالا روز تزریق مهار کنتده رو با سونو تعیین میکنه.....

خانوما امشب چهارمه انتقالمه ميشه چيپس و ماست موسير بخورم؟؟؟؟

دختر چیپس چیه که تازه الان بخوایی بخوری.....

عزیزم من کلا لب با این جور آت آشغالا تو بارداری نزدم.....

@نازنین832     نازنین جونم برات پرسیدم.

دکتر گفتن آسپرین خارجی با دوز ۸۱ که فک کنم آلمانیه خیلی عالیه.پوشش داره و تو معده باز نمیشه و به خاطر این درد معده هم نمیگیری. موردی نداره بخوری‌.

فقط بگو از کجا خریدی تا منم برم بخرم😁😅😁 

نسخه میخاد؟؟ چون من آسپرین داشتم دکتر برام ننوشت.. فک کرد قرصو دارم خودم😆 بهش گفتم فمیبیون پیدا کردم کلی خوشحال شد..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خانوما هزینه میکر چقدره

دقیق نمیشه گفت مراکز غیر دولتی حدودای ۷-۸ یا کمو زیادتر....

سلا م منبرای شنبه اینده انتقال دارم ولی دکتر این شنبه که من و ویزیت کرد یه سری ازمایش برام نوشته مثل ...

عزیزم بگو اورژانسیه....

بدون اینا معمولا قبول نمیکنن.....

آره عزیزم رفتم.  تخمدون چپ کیست آورده بود و برا همون پریود نمیشدم. گفتم دکتر من اصلاااااا ساب ...

عزیزم پس خدارو شکر رفتی و هم تکلیفت مشخص شد و هم ایشالله کیستتم رفع میشه....

دیگه داری مامان میشی پس هر چی انرژی + هست جذب کن.....

دوستای گلم من دیگه برم لالا الان این گل پسر بیدار میشه می می میخواد.....

بچه ها صفحه هارو خوندم.مامان جدید داشتیم باز😍محدثه جانم تبریک میگم حسااابی.خوش به حالت.چه سوپرااایزی.ان شاالله همه اونایی که آز بتا دارن سوپرایز شن و کلی مامان جدید اضافه شه به لیست

خب خوشبختانه من سوالی ندارم😂دارم خودمو با هررررچیزی سرگرم میکنم که این روزا بگذره زودتر و آذر برسه و من برم تو سیکل😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم خوب تحرک و تعداد خوبه.... مورفولوژی دو درصد نرماله که برا میکرو خوبه.... از دکترش بپرسین ببی ...

ما نمیخایم میکرو کنیم،

هنوز دکتر نرفتیم میخام ببرمش پیش اورولوژیست تازه 

ولی فک کنم عفونت داره چون گلبول سفید داره 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
سلام  من پیش دکتر ادینه رفتم گف باید میکرو کنید خودش برام ازهای ایمنی وانعقادی وزنتیک نوشت گف ...

فرشته دولتی اینجوریه اول از مبگیره بد انتقال تا هزینه زیاد رو دست دولت و مردم نباشه متاسفانه خصوصی اینکار نمیکنه 

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد