2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047209 بازدید | 684581 پست
عزیزم به نظرم با آرامش آمنیو سنتز رو انجام بده فقط برای اینکه خیالت راحت بشه و از بقیه ی بارداریت لذ ...

آره دیگه تصمیم گرفتم انجام بدم . به امید خدا 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
آنا جون آزمایش پاپ اسمیر دادم نتیجش التهاب متوسط نشون داده حالا ماه آینده هیسترو دارم بنظرتون ممکنه ...

عزیزم دقیق نمیدونم....

دکترتو در جریان بذاری خودش میدونه چیکار کنه.....

بابت هیسترو و لگنم والا دسترسی به لگن فکر کنم با لاپرا ممکن باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستاي گلم من امروز از مشهد برگشتم دعاگوي همه دوستان منتظرا خصوصا بچه هاي تاپيك بودم🙏🏻

زیارت قبول عزیزم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
زیارت قبول عزیزم......

عزيزم خصوصا شما و مامان آينده و لاله سرخ عزيز كه همه هميشه با مهربوني جواب سوالات منو دادن😘😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
شايدم انقدر مهم نباشه . ولی تو نت خوندم ممکنه باعث اختلالات دیگه بشه . از این میترسم میگم انجام بدم ...

عزیز مگه قبل از بارداری آزمایش کاریوتایپ ندادید ؟ 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
عزیزم دوستم توی سونو ۵ هفته وخورده ای بهش گفته بودن کیسه چروک هست وتوی رحم خون دیده میشه و.. وسونوگر ...

ممنون عزیز دلم توکل بخدا روزی که دکتر گفته برم دوباره سونو دقیق روز به امامت رسیدن حضرت مهدیه به فال نیک گرفتم و سپردم دست خودشون 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
انشالله. آخه زیر دلمم درد میکنه و گاهی تیرمیکشه انگار بخوام پریود بشم

ایشالله به خاطر پی ریزی و ساختمون سازی وروجکاته.....

سلام به همه دوستان من ۲۸ مهر انتقال دادم فردا میشه روز دوازدهمم درسته؟ بنظرتون بی بی نشون میده

فردا مى شه روز يازدهم.به نظرم صبر كن برى آزمايش

چند تا جنين برات انتقال دادن؟

ايشالا كه مثبتى🙏🏼🌸

خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭

از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار میاد که انگار مثانه میخواد بترکه. وقتی ام میرم دستشویی قطره قطره با درد و انقباض زیاد طوری که تو دستشویی گریه میکنم. تا برمیگردم تو خونه دوباره باید برم دستشویی

چیکااااااااار کنم؟😭

کسی اگر راه حلی میدونه کمک کنه لطفا

خانوما من نمیدونم باید برم پیش دکتردارو بره برا اینکه پریودشم  یا اینکه صبر کنم استرادیول تموم بشه خودم پریود شم 😭😭😭😭😭😭😭😭 

کسی نبوده استرا خورده باشه عقب انداخته باشه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...