2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
دوستان ممنون ک جواب دادین اره من انتقال فریز منظورم بود؛بچه ها یکی دوستام گفت ب من دارو نداده فقط از ...

انتقالش نچرال بوده 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

اردیبهشت اومدم دیگه رفتم توی سیکل درمان.

خودم فقط کم کاری تیروئید داشتم که همون ۵ سال پیش ابن سینا دکتر غدد بهم دارو داد و هنوز میخوردم.

عکس رنگی هم دادم یکی از لوله ها کمی گرفتگی داشت که با همون عکس رنگی و ماده حاجب باز شد.

بعد هم پانکچر کردم .۲۵ تا تخمک.

۱۴ تا جنین.

۳ بسته ۴ و ۵ و ۵تایی.

هایپر شدم اما خفیف بود.

انتقال افتاد ۱۰ مهر.

۳ تا جنین بلاستوسیت.

۳ش انتقال دادم.رفتم خونه.بیست سی تا پله رو رفتم بالا.

۵ ش همسرم اومد دنبالم.

رفتیم ناهار کاشان.۳ ساعت

بعد ۴ ساعت تا یزد رفتیم.

شب یزد خوابیدیم.

صبح تا ظهر رفتیم یزد رو گشتیم.

ظهر راه افتادیم بسمت بندر عباس.شب رسیدیم.

و از فرداش روز از نو روزی از نو.

روز هشتم پسرم رو بردم کانون برای برنامه روز کودک و انیمیشن دیدن و ... اومدم خونه یک کم لباسم قهوه ای بود.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی عزیزان.چند روزه وقت نکردم بهتون سر بزنم از هیچ خبری هم خبر ندارم .ولی خودم ی دنیا خبر د ...

سلام عزیزم خوبی دختر،،،اینکه مشکل ایمنی نداری که خیلی خوبه،ثمین درمان مقاومت انسولین فقط و فقط ورزش و کاهش وزنه،من تازه از خارج از کشور اومدم،اونجا رفتم چکاپ،بهم گفت تا وزن کم نکنی خیال مادر شدن و فراموش کن،گفتم این همه زن چاق میشناسم که راحت باردار شدن،گفت شما بدنت مقاومت به انسولین داره  که علتش اضافه وزنه که باعث میشه تخمک ها توانایی تشکیل نطفه سالم و قابل جنین شدن رو نداشته باشن،گلوکوفاژ گفت بخور که من دو تا میخوردم کردش سه تا گفت فقط و فقط ورزش و کم کردن وزن،،،به خدا انقدر دکتر و دوا میکنیم یکم ورزش کنیم مشکلمون حله،من که فقط میرم باشگاه و پیاده روی و غذا سالم میخورم چند وقته،روحیمم خیلی بهتر شده،،،شش کیلو هم خدا رو شکر کم کردم،البته تا دو هفته پیش،پنجشنبه باز وزن میکنم فکر کنم یکی دو کیلو دیگه کم کرده باشم،،ایشالا که زود زود نی نی بیاد تو دل هممون

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بچه ها نمیتونم جواب همه رو بدم.شرمنده. اما جوابم ۱۰ هزار و پونصده.

الهی عزیزم 😍😍😍😍😍

چقدر خوشحال شدم برات با استرسو تند تند پیاما رو میخوندم تا برسم به جواب آزمایشت ،خداروشکر که مثبت شد  من که هر یه مثبت میبینم کلی ذوق میکنم وامیدم بیشتر میشه 

مباااارکت باشه گلم😘

فکر کنین با اون اوصاف ، یادم رفت امپول پروژسترونم رو که سه روز درمیون میزدم بزنم.

خوابیدم.صبح موقع نماز ، دستمال کشیدم یه عالمه خون دیدم.اما لباسم کثیف نبود.

نوار بهداشتی گذاشتم و گفتم منفی شد به شوهرم دارم پری میشم و ....

تو نی نی سایت میچرخیدم ، دیدم یکی در مورد آمپول گفته .یهو یادم اومد وای دیشب آمپولمو نزدم.

زنگ زدم مرکز.گفتن همین الان بزن و شیافم یکی اضافه کن و آسپرینم قطع کن.

اینجام دوستان گفتن لک دیدن و حتی خون دیدن دلیل منفی شدن نیست.

باز امیدوار شدم و کمی استراحتمو بیشتر کردم.

از شنبه کمی حالت تهوع داشتم و درد کشاله ران در چپ. و کمی سفتی شکم . ولی قابل تحمل بود.

سلام به همگی عزیزان.چند روزه وقت نکردم بهتون سر بزنم از هیچ خبری هم خبر ندارم .ولی خودم ی دنیا خبر د ...

ثمين جون خيلى به فكرت بودم خداروشكر مشكل ايمنى حل شد🙏🏼

ايشالا اين بار نتيجه مى گيرى و مامان مى شى از ته دل برات دعا مى كنم مثل بقيه ها🙏🏼🌸🌸

ثمين جون منم B6 مى خورم و B12 هفته اى ١ بار رو شروع كردم پس بايد زمان انتقال هم ادامه بدم؟

فکر کنین با اون اوصاف ، یادم رفت امپول پروژسترونم رو که سه روز درمیون میزدم بزنم. خوابیدم.صبح موقع ...

من خیلی وقته نیومدم تاپیک و خیلی خوشحالم شما نتیجه گرفتید،خیلی قلم خوبی هم دارید💌امیدوارم صحیح و سلامت باشید با نی نی هاتون💌

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

وای عزیزم مبارکه .خداروشکر .دوقلویی که.چقدرمامان دوقلو زیاد شد.خدایا خودت بندهاتو شاد کن الهی هرکه منتظر زودی اینجاخبرخوش بده.

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
سلام عزیزم خوبی دختر،،،اینکه مشکل ایمنی نداری که خیلی خوبه،ثمین درمان مقاومت انسولین فقط و فقط ورزش ...

ممنون که جواب دادی خواهری.والا این وزن برا من معضلی شده اصلا وزنم پایین نمیاد فکر کن من روزی 4تا گلومت میخورم وزنم تکون نخورده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمين جون خيلى به فكرت بودم خداروشكر مشكل ايمنى حل شد🙏🏼 ايشالا اين بار نتيجه مى گيرى و مامان مى شى ...

والا دکتر رزاقی به من گفت باید همینطوری ادامه بدی حتی اگر باردار شدی تا ته بارداری باید مصرف کنی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
وای عزیزم مبارکه .خداروشکر .دوقلویی که.چقدرمامان دوقلو زیاد شد.خدایا خودت بندهاتو شاد کن الهی هرکه م ...

ممنون. 

سه تا باشه چه کنم؟

آخه جدیدن میگن ۳ تایی ها ، یکیشو ریجکت میکنن.

نمیشه نکرد؟

دکترم روز انتقال گفت رحمت کوچیکه ، نمیخوره بهش یک بارداری کامل ۴۰ هفته داشته.

بخاطر این حرفش یک‌کم نگرانم سه تا نتونه نگه داره، 

نظری دارین دوستان میشنوم.

ای جانم مبارکت باشه عزیزم امیدوارم همیشه شاد باشی و نینیاتو صحیح و سالم بغل بگیری