2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست
عزیزم خوب بلاست خواستن این ریسکارم دارن دیگه بخوایی جنین بلاست انتقال بدی باید قید چند تاشو بزنی.... ...

مال من چی ؟ یعنی چارتاش تو ی بسته هستش ؟ یا دوتا بسته دوتایی ؟ اگه تو ی بسته چارتایی باشه بخوان دوتاشو انتقال بدن بعد اونموقع دوتا دیگشو میتونن فریز کنن یا اینکه ن ؟ امکان هم داره اگه از تو فریز در بیارن از بین بره ؟ کلا چجوره ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام تورک جونم  چن روز پیش یهو دلم هوات کرد و اومدم بعد باخودم گفتم تورک بخاطر این همه محبتی ک ...

عزیزم فدات.....

همه دوستان لیاقت معجزه رو دارن شک نکن فقط زمانش رو خدا بهتر از ماها میدونه.....

ایشالله به زودی شامل حال خودتم میشه....

حالا یا با میکرو یا همینطوری یهویی.....

مام خوبیم یکی دو هفته ای تا زایمان دارم توکل به خدا.....

بله زیر نظرم ب ی ت ک جونمممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم احتمالا پس قطع شده و نیازی به پروژیترون اضافی نیست..... نیاز بود مجدد شروع میکنه واست..... ا ...

آنا جون من قراره چهارشنبه آزمایش پروژسترون بدم تا ببینم میتونم انتقال بدم یا نه من آمپول سینافکت میزنم به نظرت ممکنه پروژسترون با سینافکت بالا بره نگرانم میترسم این سیکلم هم به خاطر پروژسترون کنسل بشه

خدایا شکرت😙
راستی انا جون من موقع پانگچر ک بیمارستان ابان بودم .....خانمهایی ک اومده بودن برای انتقال پرستار بهش ...

نه عزیزم من نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شماازکی فهمیدین هماتوم دارین؟من الان دوبارخونریزی کردم قبل خونریزی درد احساس میکنم هفته۷هستم ح ...

عزیزم برا استراحت مطلق بهتره خوابیده باشی.....

عزیزم برا استراحت مطلق بهتره خوابیده باشی.....

انا جان سلام درخواست براتون فرستادم میخوام یه پیغام بهتون بدم میشه قبول کنین 😍

گر نگهدار من آنست که من میدانم..شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. پسرم تمام زندگیمه خدایا شکرت هزار بار
نه عزیز دلم تا آخر عمر باید مصرف کنی..... عملا با همین دز دارو رو ۲ تنظیم شده وگرنه کم کاری تیروئید ...

آنا جون من همیشه 2.5 بوده تیروئدم به خاطر آمپولهای پانکچر شد 3یا 3.5 دقیقا یادم نیست که دکتر غدد گفت 4 روز بخور سه روز نخور تا باردار بشی یعنی منم باید تا آخر عمر بخورم؟

خدایا شکرت😙
@تورک_آنا   آنا جوووووون کجایی...‌ از دیشب ندیدمت تو تاپبک... امیدوارم حاالت خوووب باشه و ورو ...

عزیزم خوب هستم ولی در کل زیاد خستم.....

کارای خورده ریزم دارم.....

هنوز ساک بیمارستانو آماده نکردم......

امروز تازه لباسای وروجکو شستم.....

کلی شستنی.....

کلی کار دارم و انرژی هم ندارم....

همش دلم میخواد بخوابم....

این دخمل شیطونم که حسابی اجازه میده مامانش بخوبه!!!!

عزیزم خوب هستم ولی در کل زیاد خستم..... کارای خورده ریزم دارم..... هنوز ساک بیمارستانو آماده نکردم ...

عزیز دلم خیلی خووشحالم ک اومدی.. ایشالا این روزاهم بسلامت طی میشه.

کمکی داشتی در خدمتم🌷

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانمای گل  من امروز روز سوم انتقالم هست دیروز و امروز ببخشید معذرت ولی اصلا دفع نداشتم&nb ...

عزیزم غذای نشاسته ای کمتر بخور.....

برنجم کمتر بخور.....

غذای نونی با نون سنگک خیلی خوبه.....

آب زیاد بخور.....

اگه افاقه نکرد ماساژ رکتال روغن زیتونم خوبه.....

بچه ها من الان هفته 13 هستم به شدت ترشحای رقیق دارم  مثل آب میریزه نه رنگ داره نه بو امکان ...

نه عزیزم نگران نباش مال بارداریته و به خاطر استروژنه....

عزیزم خوب تحریک تخمدان یه عامل به هم ریختنه..... بعدشم موقع اقدام یه سری تغییرات هورمونیم اتفاق میف ...

آنا جون خیلی ممنون از جوابت

منظورم اینه که نشانه خوبی هست برای بارداری؟

خیلی دپرس شدم ازمایشات ایمنی و انعقادیم هم نرماله فقط کاریوتایپ ندادم

مثلا کسی که نازا هس با اقدام به بارداری بدون دارو بهم می خوره سیکل هاش؟

دوستان سلام  جاري من تنبلي تخمدان داره  بيست سالشه  پريوداش هميشه نامنظمه  م ...

مامان طاها جان يكي از اقوام ما همينجوري با قرص ورامپول پريود ميشد ولي دفعه اخر كه خواست امپول بزنه انگار بهش گفتن بايد حتما ازمايش بده بعد كه يهو ديد بارداره

كسي كه اينجوريه بهتره كه هر دفعه يه ازمايش بده

دردات درچه حدبود.من ازدیروز که خونریزی کردم درد خفیف دارم بااینکه استراحت مطلقم.البته خونریزی فقط یک ...

گلم من دردم يه جوري بود كه متوجه نميشدم از چيه از معدمه يا روزه يا رحم بخاطر همين ٢ روز صبر كردم ولي ديدم بدتر شد گفتم شايد انقباضه كه رفتم دكتر ، چون درد تو دلم ميپيچيد انگار( اينجوري ميتونم تعريفش كنم نميدونم درسته يا نه)

خوشحالم ميشم بتونم كمك كنم، دفعه قبلم از درد شديد دل فهميدم، كاملا مثل پريود بود و اينكه حس ميكردم كه انگار دهانه واژنم باز شده براي پريودي، كه به دكترم كفتم پروژسترون اضافه كرد و استراحت داد، ٢ روز قبل سونو غربالم نزديكي داشتم كه باز درد خييلي بدي گرفتم ولي گفتم كاري نميشه كرد به روي خودم نياوردم تا چند ساعت بعدش كه يهو ازم خون ابه اومد سري رفتم سونو كه اونجا معلم شد دل درد اولم بخاطر توقف رشد يه قل بود تو ٨ هفته

من خونريزي خدارو شكر ندارم ولي درد همش هست