2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048012 بازدید | 684638 پست

انا جان ، چرا من بدنم انقد داغه ؟ ببخشید ولی وقتی به زیر سینه هام دست میزنم خیلی گرمه ، حرارت بدنم بالا رفته ، بنظرتون به داروها ربط داره ؟ من الان فقط قرص لویتود میخورم ،نمیدونم چیه روبسته نوشته کنتراسپتیو ال دی 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چون زمان لقاح ما با دارو تعیین میشه برا همون استاندارد روز ۱۴ سیکل در نظر گرفته میشه یعنی زمان ت ...

آهاا.یعنی ربطی به اینکه روز چند پریودی تخمک کشی شدی نداره؟؟

ممنون آنای مهربون😘😘😘

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
دوستان  اونایی که انتقال داشتن، مخصوصا انتقال بلاست شب روزی که انتقال داشتین ، علائمی داشتین؟ ...

چسب جنین یا همون آمپولgcsm برات زدن؟؟ اگه بله که از عوارض اونه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
فکر کنم بعضا گیرنده های هدف نسبت به بعضی داروها اشباع میشن و نمیتونن بهش جواب بدن و به داروی جدید و ...

آنای عزیز من باز پریروز باز رفتم آزمایش AMH رو تو ی آزمایشگاه دیگه انجام دادم اینبار همون آزمایشگاهی ک برج یک انجام دادم و ۶ بود ذخیرم الان دیشب جواب گرفتم دیدم جوابش چهار هستش . برا چ اینجوری هستش نتیجه ؟ بخدا خیلی نگرانم هر دفله اینجور میشم دوبار آزمایش تو ی روز دادم و اونم آزاد هر دوبارم ۵۰۰ هزینش شدش . LH و FSH هم انجام دادم البته وسط سیکلم بود روز چارده پری . اینم آزمایشم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم خویش فرماها هم میتونن بیمه تکمیلی بشن اما زمانش دی ماهه باید برین خانه ی کارگر نفری 600 حدودا ...

ممنونم لاله جون.حتما میگم همسر پیگیری کنه💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
اگه صنف دارن که میشه البته فک کنم زمانش برای همه استان ها مرداد هست ما هم مرداد ثبت نام میکنیم و ا ...

آره صنف دارن..

باید بگم حتما تماس بگیره... یا از طریق صنف یا خویش فرما اقدام کنه.

ممنون جواب دادی💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
راستی آنا جون من  ازمایش ایمنیمو دادم یکشنبه .19مهر هم آماده میشه خدا رحم کنه زنگ زدم مطب طرازی ...

سلام ثمین جون...💚

من دیشب به منشی گفتم برای وقت واسه تو.. بهم گفت اخر مهر یادآوری کن.. پس نگو خودت زنگ زدی.

عزیزم تاریخ ابن سینات نزدیکتره..ببر اونجا نگاه میکنه،دارویی چیزی بخاد میده.

بعد بگو مطبم نوبت دارم میخام مطب ادامه بدم‌..

مشکلی پیش نمیاد❤😘

عزیزم بتای خیلی بالا بارداری مولاره نه خارج رحمی

بارداری مولار چیه عزیزم؟؟

خانمی شما انتقال داشتین؟ چند تا؟

بله عزیزم دوتا جنین بلاست داشتم روز انتقال دکترم بهت گفت صددرصد بارداری فک کنم بهش الهام شده بود😃😊

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
نه اتفاقا بادوم زمینیه میتونید سرچ کنید البته آناجون درست میگن برا کم کاری تیرویید بده

آره دیدم که نوشتن برا کم کاری بده ، یه جا دیگه هم خوندم چون بادوم زمینی کلا جز مواد غذایی ای هستش که خیلی آلرژن هست و تو افراد زیادی حساسیت ایجاد میکنه گفته بود با احتیاط مصرف بشه . یادم نیست الان اسمش ولی یه ماده ای توش داره که تو مقدار زیاد مضره

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏

آنا جان

من الان هفته 12 هستم

یه رابطه داشتم ولی نه لک بینی هیچی نداشتم فقط صبحش مثل همیشه کمر دردو تو نشستن پا شدن یه کم زیر دلم درد میکرد که معمولا هر روز اینجوریم

حالا تازه سونو دادم همه چی خوب بوده

امکان داره با یه بار قلبش از کار بیوفته؟؟

اگه برم سونو خیلی زیاد میشه گناه داره 

میترسمم تا ان تی صبر کنم

چسب جنین یا همون آمپولgcsm برات زدن؟؟ اگه بله که از عوارض اونه

نه عزیزم.نزدن.

به دکتر گفتم گفت قبول ندارم این چسب رو.

خراش رو باز تایید کرد اما گفت برای بارهای اول پیشنهاد نمیدیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

اناجان بعد دیده شدن قلب دکتر روند داروهامو تغییرداد من رویان انتقال دادم امادکترشهرستان میرم دیگه سخته رویان برم.حالاموندم حرفشو گوش بدم یانه؟رویانم میگه هرچی دکتر زنانت گفته.الان کم کم امپول پروژسترون رو میگه قطع کن وشیاف بزار.من چون دوقلوی هست میگم بایدسرکلاژ شم ولی میگه من دوقلویی رو سرکلاژ نمیکنم.تااینجااومدم میگم نکنه خرابش کنه

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید