2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
قبلا میکرویی ها روش زایمان دست خودشون بود و خودشون حق انتخاب داشتن اما الان چند ماهی هست خیلی سخت م ...

ممنون لاله جون،پس انشالله باردار ک شدم بگردم ی دکتر خوب پیدا کنم ک راحت منوسزارین کنه  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام انا جونم. دکتر مرکز بمن گفت قبل از پریود مهرماهم برم سونو بشم اگر کیست نداشتم دارو بگیرم برای ...

عزیزم والا برا کیست من خوددرمانیو نو سیکل توصیه نمیکنم ایشالله که رفع شده.....

برا دارو هم احتمالا طبق شرایطت میخواد استرادیول بده....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی آمپول gm. csf استفاده کرده موقع انتقال؟  چه زمانی باید تزریق بشه دوساعت قبل از ...

والا متفاوت بوده من نیم ساعت قبل انتقال بود تزریقم.....

بعضیا حتی یکی دو روز قبلم بوده داخل رحمی.....

باید ببینی دکترت چه تجویزی داشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم مبارکت باشه گوارای وجودت..... همبازی پسرت به سلامتی داره میاد..... عزیزم آزم فردا بده دوشنبه ...

ممنونم آنا جان😍 

ممنون همراه هميشگي🌹🌹 

ان شاءالله آمين

حالا گفتم فردا تماس بگيرم مركز و نظرشون رو هم بدونم خوبه 

ان شاءالله هميشه شادي همراهت باشه و خدا پشت و پناهت  ❤️

یه سوال.. اگه زاویه اش خیلی اهمیت ندیم ولی همینجوری فرو کنیم که فقط موادش بره تو بدن چی؟  

والا من خودم تزریق کرده بودم یه بار همین نود زدم چون با یه دست خیلی نمیشه مانور داد.....

البته مال من ستروتاید بود که تقریبا یکیه تزریقشون.....

وای آناجون ناراحت شدم  انشالله زودی زود خوب بشین عزیزم

عزیزم شکر خدا بهتر شدم....

سلام خواهرای گلم.۲۵این ماه باید پریود میشدم ولی هنوز نشدم.همچنان تیر کشیدانای زیر دلم و گاهی دل پیچه ...

عزیز دلم بدو فردا آز بده ایشالله تحقق آرزوتو میبینی.....

بچه ها 😢😢😢😢😢😢 

شوهرم دی اف آی بدتر شده ..من چه خاکی بریزم سرم...

Sdfaاش از 35 شده 43 ...خدایا چکار کنم .همش بخاطر سینال هایی که تزریق کرد..

رفتیم آقای دکتر میگه عه .اینطوری شده ..این داروها رو بخور ..دیگه اینا آخرشه ..داروی دیگه ای وجود نداره..

دوباره 40 روز دیگه بیا

توروخداااااااا کمکم کنیددددددد......

نتونستیم پیش جنتی بریم..رفته بود خارج از شهر سه شنبه😢😢

آنا جون دکتر شما کی بود؟ کدوم بیمارستان.میشه یکم اطلاعات در موردش بدی؟

عزیزم ط ر ا ز ی بیمارستان آ ب ا ن هم کارامو انجام داد.....

عزیز دلم بدو فردا آز بده ایشالله تحقق آرزوتو میبینی.....

آنا گلی میگم نکنه کیست گرفتم.یا خدا .همیجور یهو به ذهنم رسید.نگران شدم

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
سلام به همه ی دوستان . آنا جون من به دخترم قطره ویتامین اد ندادم تا چند روز پیش یه کم بهش دادم دور ا ...

عزیزم شیشه شیر استفاده نمیکنی؟

گفتم اگه استفاده میکنی بریز تو یه کم آب بهش بده....

چون فکر کنم گفتی شیرخشکیه درسته؟

عزیزم خدا رو شکر که جواب این همه صبر و تحمل سختی ها رو گرفتی 😍😍 عزیزم ذخیره ت بالا بود که هایپر ش ...

عزیزم نگران نکن خودتو از الان رژیمتو رعایت کن میتونه جلوشو بگیره.....

دوستان يه سوال! ادم تا وقتي علاعمي مثل تهوع اينا داره يهني جنين داره رشد ميكنه؟! يا ربطي نداره؟!

ربطی نداره عزیزم.....

یعنی نداشتنش دلیل نمیشه که رشد متوقف شده....