2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
من امپول نداشتم فقط شیاف بود...الانم درد شدید پریودی مثل هر ماه دارم...شما چطوری؟؟؟علائم نداری!؟؟؟شم ...

عزیزم بروازمایش بده خیلیاتوبارداری خونریزی دارن

😍😍خدایا شکرت
آنا جون شما اندو داشتی درسته...علایمتون چی بود؟؟؟کلا علایم آمدو مشهودترینش کدومه،؟؟؟

اما خوب بگما بدون علامتم از دوستان آندو داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم یکی دوبار که رفتم تزریقاتی به همسرم یاد داد هپارین رو بزنه... الان هرچقد میگم بیا پروژسترونم بر ...

از رو نرو و تسلیم نشو.....

مجبورش کن یاد بگیره چون پروژسترون مهمه که کسی بزنه که واقعا دوست داره و ملاحظه میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از اوایل مهر میرم مرکز واسه شروع اولین سیکل قبلا هم عکس رنگی و ازمایش سوم پری دادم البته ی ...

عزیز بستگی به مرکز داره.....

ابن سینا از من نخواستن تکرار کنم.....

چون همسرت آزو هست فکر نکنم زیاد طول بکشه وارد سیکل بشی.....

نه.اخه پ شدم.دیگه نمیدم.دل درد و ببخشید خونریزی دارم..مال پ هست دیگه

عزیزم باید آز بدی حالا اگه خونریزی پری نباشه چی؟

به دکترم بگم لاپراسکوپی کنه؟؟؟اگه مشکل دیگه ای به جز آندو باشه تو لاپرا نشون میده؟؟؟؟؟

عزیزم فعلا گامهای اولیه تشخیص رو برو اگه گفتن باید عمل بشی میشی بله خیلی چیزارو بررسی میکنه.....

به دکترم بگم لاپراسکوپی کنه؟؟؟اگه مشکل دیگه ای به جز آندو باشه تو لاپرا نشون میده؟؟؟؟؟

اما خوب به نظرم به جای اینکه به دکتر خودت بگی برو پیش دکتر زنانی که تخصصش این زمینه هست.....

اگه تهرانی برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا.....

والا اون زمان با هر دکتری که میخواستی وقت نمیدادن..... الانو نمیدونم..... فکر کنم خیلی فرق نکنه مر ...

انا جون شمامطب میرفتی؟یعنی کلا همه کارات تومطب بود؟دکترتون کی بود؟براانتقال وفریزجنین رفتین مرکز؟همسرتون بیوپسی شده؟پزشک همسرتون کیه؟ همسرتون میرفتن مطب یامرکز؟ای وااااااای شرمنده ببخشیداینقدرسوال پرسیدم

😍😍خدایا شکرت
انا جون شمامطب میرفتی؟یعنی کلا همه کارات تومطب بود؟دکترتون کی بود؟براانتقال وفریزجنین رفتین مرکز؟همس ...

عزیزم من میکروی اولم ابن سینا بود.....

منفی شدم.....

دیدم از کار تیمی خوشم نمیاد رفتم مطب ط ر ا ز ی.....

بله ویزیت و سونوهام مطب بود و عملامم بیمارستان آبان.....

همسرمم تحت نظر امیر ج ن ت ی بود.....

اونم مطبش نزدیک مطب ط ر ا ز یه....

نه همسرم تسه نداشت چون اسپرم تو نمونه داشت.....

سلام عزیزممم. نمیدومم چی بگم  بازم بحق این شبای عزیز ...آزت ++شه  پیش خدا کاری نداره

قربونت عزیزم دیگه هرچی قسمت باشه تاجاییش که دست من بود تلاش خودما کردم دیگه باقیش دست خداست.

😍😍خدایا شکرت
والا درستش اینه اونا طبق تایم عمل پانکچر کنن حالا بزنه تو دیرتر بزنی زود پانکچرت کنن اون وقت چی؟ ام ...

راست میگی آنا جون، به خدا که بلد نیستن، نمیدونم نهایتا دیدم سر تایم یا زودتر میخوان عمل کنن میگم بهشون، فوقش یه کم دعوام میکنن و غر میزنن. فکر کن چه استرس هایی میدن به آدم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
به نظرم نباید ریسک میکردن و دیر پانکچرت میکردن..... نمیتونم بگم حتما آزاد شدن اما احتمال داره همچین ...

آخه تو آخرین سونوم گفت 8،9 تا فولی خوب داری، به نظرم قاعده اش این بود یکی دوتارم ندیده باشه. اما روز پانکچر بهم گفتن 6 تا تخمک، روز انتقالم گفتن 5 تا بود!!!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت عزیزم دیگه هرچی قسمت باشه تاجاییش که دست من بود تلاش خودما کردم دیگه باقیش دست خداست.

عزیزم توچرا زانو غم بغل زدی؟الکی خودتودرگیر کردی.فکرمثبت کن.باردار هستی 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید