2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
بچه ها من نصفه شب ببخشید خیلییی دستشویی داشتم از شدت دل درد و دستشویی بیدار شدم وقتی رفتم خیلی بهت ...

نگران نباش عزيزم.مطمين باش با اين چيزا جنين چيزى نمى شه

دلت آروم باشه🌸💕

بهترین کارو کردی..... دیدی شاخ غولو شکستی؟ من جات باشم حالا که تزریقاتیه همکاری میکنه یه بارم با ه ...

منم یکی دوبار که رفتم تزریقاتی به همسرم یاد داد هپارین رو بزنه...

الان هرچقد میگم بیا پروژسترونم برو یاد بگیر نمیره.میترسه.میگه اونا سخته😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از اوایل مهر میرم مرکز واسه شروع اولین سیکل قبلا هم عکس رنگی و ازمایش سوم پری دادم البته یک سال ونیم ازش میگذره بنظرتون دوباره ازم میخوان وتقریبا چقد طول میکشه تا شروع داروی پانکچر وانتقال من پریودام منظم همه ی آزمایشامم خوب بود ذخیرمم ۲.۶۵بود سنمم کمه فقط شوهرم آزو هست بنظرتون زود وارد سیکل میشم؟

راستش میخوام امروز برم ثبت نام گواهینامه میگم چقد طول میکشه تا سیکل یعنی میتونم تا اون موقع امتحان گواهینامه رو بدم یه وقت باهم قاطی نشن وقت نکنم برم؟

خدایا...شکرت😍
آنا جون من شیرازم جنین هامم شیرازه اینجا اصلا ازمایش ایمنی انعقادی اعتقاد ندارند و انجام نمیدن اگه م ...

سلام دوست عزیز من هم شیرازم شما کدوم مرکزهستین؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
آنا جون شما اندو داشتی درسته...علایمتون چی بود؟؟؟کلا علایم آمدو مشهودترینش کدومه،؟؟؟

والا من داشتم.....

جالبه من هر ماه موقع پری از شدت درد میمردم و زنده میشدم یه بنده خدا (دکتر) نگفت آندو داری.....

چون سونو و آز و عکسم چیزیو نشون نداده بود.....

من موقع پری عملا زمین گیر میشدم و کارم به بیمارستان میکشید.....

باورت میشه دیگه انقدر بهم گفته بودن به درد فکر میکنی و تسلیمیو از این حرفها بعضا به خودم تلقین میکردم لابد راست میگن و من بزرگش میکنم.....

اما مگه میشه الکی بالا آورد؟

من از شدت درد بالا میاوردم که بعدا معلوم شد واقعا شدت دردم عاملش همین آندو بوده.....

خلاصه بگذریم برا منو با معاینه تخصصی تشخیص دادن و با لاپرا هم تعیین و درمان شد.....

باید ویزیت بشی تا ببینن قابل تشخیصه یا نه اما در کل تشخیص قطعی و نهاییش با لاپراست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه.اخه پ شدم.دیگه نمیدم.دل درد و ببخشید خونریزی دارم..مال پ هست دیگه

نه عزیزم باید حتما بدی خیلیا باردارن و خونریزی هم دارن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
والا من داشتم..... جالبه من هر ماه موقع پری از شدت درد میمردم و زنده میشدم یه بنده خدا (دکتر) نگفت ...

به دکترم بگم لاپراسکوپی کنه؟؟؟اگه مشکل دیگه ای به جز آندو باشه تو لاپرا نشون میده؟؟؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
عزیزم مگه با شیاف و آمپول پروژسترون پریودی میادد؟؟

من امپول نداشتم فقط شیاف بود...الانم درد شدید پریودی مثل هر ماه دارم...شما چطوری؟؟؟علائم نداری!؟؟؟شما شیاف و امپول روزی چند تا داری؟؟؟

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
من امپول نداشتم فقط شیاف بود...الانم درد شدید پریودی مثل هر ماه دارم...شما چطوری؟؟؟علائم نداری!؟؟؟شم ...

من دیشب حالتای پریود داشتم ولی الان ندارم

هرروز یه آمپول پروژسترون و یه شیاف سیکلوژست میذارم

عزیزم یعنی دو لایه داره (دو لایه رو رو هم بذاری دقیقا سه خط دیده میشه خط ابتدا و انتها و وسطی)..... ...

ممنون انا جونم ایشا تا جمعه برسه به هشت.لوبیا سبر دیشل خورشت کردم با پلو.باز میخورم تا جمعه.امروز انا جون میرم واسه زالو هر چند میترسم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه