2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048007 بازدید | 684638 پست

بچه ها کار دیگه ای که تو مرکز ناباروری اصفهان به من گفتند انجام بده و دادم این بود که از روز انتقال یه آناناس تازه خریدم پنج قسمت کردم و هر روز یک قسمت خوردم.نباید زیادتر خورده بشه.اینو تاکید کردند و قرص بروملین هم گفتند بخور که اونم خواص آناناس را داره و به لانه گزینی کمک می کنه

من را مثانه ی پر انتقال دادم و یک ساعت بعد از انتقال مجبور شدم برم دستشویی

صبحانه هم گفته بودند سوپ یا سیب زمینی پخته بخورم

آنا جون درسته که صبح روز انتقال نباید حمام بری و شب قبلش باید حمام کنی ؟ نگران شدم من صبحش رفتم  ...

نه بابا اینا چین؟

من که صبح رفتم دوش گرفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون دردبعدازعكس رنگي نشونه چيه؟

عزیزم منم بعد از عکس رنگی وحشتناک درد داشتم.مخصوصا پنج شش ساعت بعدش

با اینکه چسبندگی هم نداشتم

تا فردا خوب میشی.تحمل کن

من مفنامیک اسید شش ساعتی میخوردم

سلام دوستان من فردا سونو روز هشت دارم تقريبا بعد از چند روز پانكچره؟؟؟  اخه همسرم يه كاري واس ...

عزیزم والا معلوم نمیشه.....

فردا سونو شدی در مورد سایز فولیات بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من واسه انوکسا توهمین پست خوندم گفته کمپرس سرد بزارین .میزارم امازیاد نه اخه میگن رحم نه زیادی سردی ...

عزیزم کیسه آب گرم بذار اینطوری میتونی رو باسنت بذاری.....

اما سشوار خطر داره چون ممکنه کمرتو گرم کنه.....

خدایی هر کسی هم غیر از شوهرم زده داغونم کرده ، فقط شوهر عالی میزنه 😊😊  چون سر فرصت و با دلسوز ...

دقیقا تنها رمز خوب بودن تزریق توسط همسرا دلسوزانه زدنشونه.....

سه شنبه اول محرم انتقالمه گلم شما چی؟

من یه بار ماه پیش دارو گرفتم واسه پانکچر که فقط یه تخمک سایزش به ۱۷ رسید در نهایت کنسل شد 

الانم دوباره داروهای پانکچرو دارم استفاده میکنم و فردا سونو دارم 

عزیزم انشالله این سری حتما مامانی برای ما هم دعا کن 

خداجونم شکرت       
عزیزم ساعتشو منظم کن اگه پنج سخته میتونی یه بار تغییر بدی و زمان جدید بهش بدی اما هر روز تغییرش نده. ...

تا الان تو یخچال بوده عیب نداره بعد؟باشه ی سری عوضش می کنم بعد دیگ تغییر نمیدم عزیزم 

من یه بار ماه پیش دارو گرفتم واسه پانکچر که فقط یه تخمک سایزش به ۱۷ رسید در نهایت کنسل شد  الا ...

ارامش داشته باش عزیزم فقط من خیلی اروم بودم تا اینکه مادرم مریض شد روحیم کلا باختم انقدر ک امپول ستروتایدم یادم رفت اولین روز ترریق بزنم ک حتما تو نتیجه بی تاثیر نبوده خدا خودش پشتیبان هممونه  حتما بهترین ها در انتظارمونه من ایمان دارم 

انا جان كاش بياي خبر بدي از خودت 

عزیزم بد نیستم اما بعضا درد دارم برا همین سعی میکنم تا میتونم استراحت کنم.....

بچه ها من هايپر شدم😢ولي توكل بخدا.ته دلم ميگه حتما خيريتي توش بوده.

عزیزم حتما رژیمتو رعایت کن.....

دولا راست نشو.....

ایشالله به خیر میگذره....

بچه ها دارم ازدردميميرم عكس رنگي دادم خيلي دردكشيدم خيليييي

عزیزم لوله هات گرفته بودن؟