2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=68209591]مرسى نسيم جون🙏🏼💕ايشالا دل هممون شاد شه🙏🏼🌸[/QUOTE]

هانا جانم چى شد عزيزم 

درست دارم مى خونم 

منفى شد واقعا

خيلى ناراحت شدم 

اخه چرا 😞

اما فراموش نكن هر شكست قوى تر ات مى كنه بيشتر از قبل 💪🌟🙏

و انشالله روزى مى شه كه مامان مى شى مطمئن باش 😘

خدايا شكرت ❤️🙏🏻
آره اونجا انتقال دادم و گفتن اصلا مشكلى نداره چون اونا به استراحت مطلق اصلا اعتقادى ندارن

ها نا جان عزیزم چه کاری کردی؟ تازه اینجا با اینکه انقدر همه چی و عادی می بینن و اصلا اهمیت نمیدن به من گفتن تا یکماه و نیم مسافرت هوایی نداشته باش (البته اگه مثبت شد یکماه و نیم یعنی در کل بعد از انتقال هم خوب نیست). بهرحال مراقب خودت باش. امیدوارم بزودی دلت شاد بشه عزیزم

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
[QUOTE= 68209591 ]مرسى نسيم جون🙏🏼💕ايشالا دل هممون شاد شه🙏🏼🌸[/QUOTE] هانا جانم چى شد عزيزم&nbs ...

آره بانو

منفى شدم 

اما راهى هست كه بايد تا انتها بريم اينكه كى مثبت مى شم هم دست من نيست همه سعيمو مى كنم تا علتشو بفهمم و اميدوارم كه خدا هم همراهم باشه🙏🏼🙏🏼🌸

[QUOTE=68213228]ها نا جان عزیزم چه کاری کردی؟ تازه اینجا با اینکه انقدر همه چی و عادی می بینن و اصلا اهمیت نمیدن به ...[/

مرسى عزيزم🌸🌸ديگه خيلى به اينا فكر نمى كنم سرى قبل با اينكه استراحت داشتم باز منفى شد

منظورم اينه كه اگه بخواد بشه مى شه و اگه هم نخواد بشه نمى شه چه با استراحت و چه بى استراحت

توكل به خدا  ايشالا دفعه بعد🙏🏼🌸

سلام ب همه

بچه ها

تو هفته های اول بارداری مثلا هفته پنجم، ششم

چجور لکه بینی هایی طبیعی هستش

** حسبنا الله و نعم الوکیل  **  ** لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم **                                                                       بین ۷۲ سر کاش سری بود مرا
بله.شنبه 3 شهریور

فکر نکنم اثر هاش سی جی باشه....

بعد انتقال که هاش سی جی نداشتی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم.چند روزی نبودم.امروز هم حالم مساعد نیست اما اومدم از خودم خبری بدم .چون دوستان قبلا ...

وای عزیز دلم نمیدونم چی بگم فقط از خدا میخوام روح مادرت شاد باشه و از اون بالا شاهد در آغوش کشیدن دردونت باشه و ببینه که دختر گلشم مامان شده.....

عزیزم میدونم دردتو هیچی تسکین نمیده اما الان تو یه مامانی و باید همونطور که مامانت یه عمر واست سنگ تموم گذاشته تو هم واسه دردونت دینتو ادا کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اصلا يادم نبود cd69 فاكتور خيلى مهميه؟؟؟چون من شهرستان هستم و فقط براى همون بايد بيام تا تهران اگه ...

فکر نکنم موردی باشه....

سلام آنا جون خوبى؟ مى گم براى آزمايش غربالگرى نيلو برم خوبه ديگه؟ سونو چى؟

عززرم والا من آزهارو نیلو رفتم و سونو هم ص د ر ی.....

از ص د ر ی هم خیلی راضیم.....

دوستان هرکس در توانش هست یک سوره از قران برای ارامش قلب ستاره جان و سلامت نی نی اش بخونه لطفا

ممنون از پیشنهاد زیبات.....

سلام اناجونم جنین ای چهارسلولی وبی هشت سلولی یعنی چند روزه اینا به بلاست میرسن یانه 

عزیزم فکر کنم جنینات دو یه روزه هستن درسته؟

عزیزم از اینا نمیشه فهمید به بلاست میرسه یا نه.....

جنین سالم باشه حتما میرسه.....

تفسیرش میکنین لطفا؟؟مرسی قشنگاا  سی بی سی هست و تیرویید

عزیزم CBC ت که مشکلی نداره همه چی نرماله ، تیروییدتم سه تاش تو رنجه . اما باید یه نکته رو توجه کنی که تیرویید فقط با آزمایش معلوم نمیشه حتماحتماحتما باید توسط فوق تخصص غدد معاینه ی لمسی سایز و یا سونوگرافی انجام بشه . چون خود من رنجام تو محدوده ی طبیعی اما نزدیک به حداقل بودن اما با سونو مشخص شد که سایزش یک چهارم طبیعیه . و به شدت نیاز به دارو داشتم چون علایم بالینی کم کاری تیرویید هم داشتم .

تیرویید رو اصلا غفلت ازش نکنید که من چهار سال اول ناباروری مو به علت کم کاری تیرویید شناخته نشده گذروندم و چون آزمایشا نشون نمیداد نمیتونستن تشخیص بدن 

خدایا شکرت برای تمام داده ها ، نداده ها و زیبایی های زندگی  ❤❤💖💖🙏🙏🙏