2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
سلام  از ديروز ك تزريق انجام ميدم  چ زير جلدي و چ عضلاني  بعدش دستم و پاهام اوني ك ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست.....

حالا یکی دو روزم بزن ببین چی میشه ولی آب زیاد بادت نره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جان من تری گلیسیریدم بالاست و۲۵۰ هستش ایا برای انتقال برام مشکل پیش میاد

خوب عزیزم بهتر بود پایینش بیاری رو کیفیت تخمکاتم میتونه تاثیر بذاره.....

به هر حال لااقل از الان به بعد مواظب تغذیت باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من سی سالمه یکسال و دو ماهه ازدواج کردم الان هفت ماهه که در اقدام به بارداری هستم اما نشده..دکتر رفتم کلی آزمایش دادم عکس رنگی از رحم گرفتم و هیچ مشکلی نداشتم شوهرمم آزمایش داد و مشکلی نداشت..‌الان چهار ماهه لتروزول میخورم و با همه این اوصاف هنوز باردار نشدم..میترسم دیر بشه... و به شدت به یه دکتر نیاز دارم که علتش رو پیدا کنه یه دکتر کاربلد که تشخیص بده آیا مشکل ناباروری هست یا خیر یا اینکه اصلا چرا باردار نمیشم و بتونه کمکم کنه که منم مادر بشم..به شدت عاااشق بچه هام و دوس دارم هرچه زودتر مادر بشم...من اهواز هستم دوستان اهوازی لطفا بهم دکتری رو معرفی کنید که واقعا نتیجه کارش رو دیده باشین و پزشکی با علم بالا باشه..مرسی از لطفتون.

سلام من سی سالمه یکسال و دو ماهه ازدواج کردم الان هفت ماهه که در اقدام به بارداری هستم اما نشده..دکت ...

هنوز زمان زيادي از اقدامت نگذشته، استرس نداشته باش، من خودم بيمار دكتر نيكبخت بودم، كمي اخلاقش خشك هست، ولي واقعا دقيقه و همه چيز رو چك ميكنه، دو ماهي شايد طول بكشه تا نوبتت بشه ولي ارزشش رو داره، آخر شهريور مسافرت ميره، الان برو نوبت بگير انشالا جواب ميگيري

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

[QUOTE=67609395]هنوز زمان زيادي از اقدامت نگذشته، استرس نداشته باش، من خودم بيمار دكتر نيكبخت بودم، كمي اخلاقش خشك ه ...[/QUOTE  مرسی ...شما برای چک میرفتی یا مشکل خاصی داشتی؟؟؟ برطرف شد؟ آلات نینی داری؟

خوب عزیزم بهتر بود پایینش بیاری رو کیفیت تخمکاتم میتونه تاثیر بذاره..... به هر حال لااقل از الان به ...

خیلی  سعی میکنم پایین بیارمش پایین بازم انشالله خداکمکم کنه ازتون هم ممنون عزیزم

اناجون كك يه چيزي افتاده ب جونم داره اذيتم ميكنه ممنون ميشم مثل هميشه صادقانه راهنماييم كني ا ...

عزیز دلم این حرفیه آخه، حتی تو میکرو هم نمی شه گفت حاصل لقاح صد در صد سالمه و تا آخر می مونه و به دنیا میاد، تازه تو بارداری طبیعی، بدن بهترین اسپرم ها رو خود به خود انتخاب می کنه و در صد خطا خیلی کمتره واسه همین خم هست بررسی های جنین تو میکروبی ها بیشتره پس اصلا و ابدا نگران نباش تازه دعا کن طبیعی باردار شی

الكارنتين تقويتي محسوب نميشه؟  چه تقويتي هايي دادن كه بدتر كرد؟

ویتامین ای، ولمن، سیاه دانه، عسل با گرد نخل

ولی گویا ال کارنیتین برای کبد چرب خوبه و هم برای اسپرم  هنوز امتحانش نکردیم، باید به دکتر همسرم بگم ببینم چی می گه

[QUOTE=67609395]هنوز زمان زيادي از اقدامت نگذشته، استرس نداشته باش، من خودم بيمار دكتر نيكبخت بودم، ...

بله منم باردار نميشدم، خيلي دكتر رفتم ولي از نيكبخت و پيگيريهاش راضي بودم، بله خدا رو شكر تو راهي دارم

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

سلام آناجون. سلام همه دوستای خوبم. امروز رفتم پیش دکترم . عجیبه. مهربون شده بود. آخه سرش خلوت بود من هم اولین مریضش بودم. همه سوالامو جواب داد. سونوگرافی کردم با یه عالمه فولیکول سایز 16 تا 22. قرار شد چهارشنبه برم برای تخمک کشی. بعد از 2 ماه هم لاپاراسکوپی بشم. از همه مهربونا ممنونم  که همراهم بودین. مخصوصا شما آناجون. راستی برای تخمک کشی باید ناشتا باشم؟

اناجون پس چرا دکتر گفت اصلا ای یو ای هم صلاح نیس و‌ سریع مستقیم میکرو؟؟؟ اناجون غصه منو کشته یه ...

والا حس می کنم قصدش چیز دیگه ای بوده یا چون اسپرم با حرکت a نداشتین، ولی گلم چند بار هم گفتم خیلی شرایط شما عالی، اصلا دلیلی نداشته این همه بترسونه شما رو