2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
تبریک به آنا جون. ان شاالله تعداد جنین هاتم زیاد باشند عزیزم ندا جون مبارک باشه ان شاالله حاملگی خوبی داشته باشی گونش جان ان شاالله شما هم مثبتی؟ دوستان برای ما منتظرا دعا کنید ممنونم
این نیز بگذرد...
ندا جون تبربک میگم نه ماه بارداری بدون استرس داشته باشی آنا جونم چوخ یاخجی...ان شالله بو اون دانا تخمک اله اونی دا بیله وه اوشاق اولسون
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ندا مبارکه عزیزم گونش ان شالله بیای وخبر بارداریت رو بدی عزیزم ..... آنا جااااااااااان ....خوشحالم برات ...بوووووس دوستان برام دعا کنید ضخامت بره بالا ...فعلا که به استرادیول جواب نداده لاله منم دردی مثل پر شدن مثانه حس میکنم .....همش از استرادیوله فکر کنم .. دکتر از منشی خواست اول سونو رو ببینه اگه جواب داده قطع کنم ..اگه نه ادامه بدم .....یه هفته دیگه باید استرادیول بخورم ....اینم از وضعیت من !
ندا جان مامان شدنت و تبریک میگم انشالله که نی نی سالم صالحی بیاد بغلت آنا جان به شما هم تبریک میگم خدارو شکر امیدوارم این ده تا برات جنین بشن بچسبن بهت البته ده تاش نه ها همون دوتاش
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
ندا جون مبارک عزیزم مامان شدنت گونش جون ان شالله آز مثبت انا جون خدارو شکر تخمک های تپل داری ان شالله همشون جنین میشه انا جون پیش به سوی مادر شدن
خدایا شکرت  مواظب نی نیم باش بعد اینهمه انتظار
آنا جون ایشالله به سلامتی عزیزم ایشالله ده تا جنین خوب هم برات تشکیل می شه عزیزم دیگه چیزی نمونده مامان آنا جون فاطمه جون منم فکر میکنم اگه رشت نری بهتر باشه، چون جنین شناسی قوی ندارند همچنین اصلا وقتت براشون اهمیت نداره و فوق العاده بی اهمیت برخورد میکنن،لاله جون شانش آورده که با خود مهرافزا ویزیت میشه وگر نه اصلا الان هم زنگ بزنی میگن فقط دکتر مهرافزا پرونده رو مطالعه میکنه اما ویزیت نمیکنه من خودم رشت میکرو کردم و منفی شدم به شما هم پیشنهاد میدم چون مثل ما مشکل اسپرم دارید بهتره یه مرکزی برید که جنین شناسی قوی داشته باشه مثل بیمارستان آبان تهران که خیلی تعریف جنین شناسش رو میکنن رویان خوبه اما چون با دکترهایی مختلف ویزیت میشی آدم گیج میشه
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
ندا جون تبریک میگم عزیزم ایشالله مادرانگی گوارای وجودت عزیزم گونش جان ایشالله شما هم مامان شدی عزیزم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا