2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
دوستان ی سوال آزمایش کاریو تایپ مشکل داشته باشه چاره اش چیه؟ پی جی دی جنین چیه؟ اگر جنین پی جی دی بشه یعنی دیگه هیچ مشکل نداره خود جنین؟ فقط می مونه رحم مادر که خوب باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه چقد خوب پیش رف اینکه اسپرم از صفر رسید به هف هش میلیون ایشالله که همین ماه مامان بشی اسپرم شوهرم صفر مطلق نیس توی ازمایشش زده بندرت اسپرم دیده شده حالا منتظرم همون 5 بهمن برم رویان هم دوباره آزمایش بده هم ببنم چی پیشنهاد میدن من همیشه توی تاپیکها خواننده خاموشم ولی اینجا بچه ها به هم امید میدن واین عالیه امیدوارم هممون زود به روزهای خوش مامان شدن برسیم مامان پرهام ،فاطمه جان و بقیه بچه هایی که منتظر جواب ازمایشتونین از خدا میخوام بهترین روزهای بارداری رو پیش رو داشته باشین
ممنون گونش عزیزم ایشالا برای خودتم جوابت مثبت خوب کردی تا حالا بی بی نزدی ایشالا ازمایش خونت یه بتای عالی جواب این صبوریته ایشالا همه منتظرا به زودی مامان بشن الهی امین
خدایا شکرت 🙏🙏🙏🙏
اره فاطمه جون. من با عدد صفر مواجه شدم تو اسپرم. ینی بهمون گف برید بیوپسی. ولی راضی نشدم گفم بیوپسی هم بریم یکی دوتا اسپرم بخان بکشن بیرون اصلا ارزش نداره نه کیفیت نه هیچی. دیگه بیخیال میکرو شدیمو نشسیم دارو خوردن. اصلا هم بش فک نمیکردیم ینی برامون مهم نبود دیگه چی میشه. از دعای خوبت سپاسگزارم ان شالله همه منتظران دامنشون سبز بشه بحق فاطمه زهرا. و اجی تورک که مسبب این امرخیر بود و تاپیک رو راه انداخت ماها رو دور هم جمع کرد ان شالله بزودی به حاجاتت دلش برسه. برا توهم بهترینا رو از خدامیخام عزیزم. راستی بچها بی بی از کی میزارن و میشه بگید روشش چتوره اسفاده میشه؟ ناشتا باید بود؟
اره فاطمه جون. من با عدد صفر مواجه شدم تو اسپرم. ینی بهمون گف برید بیوپسی. ولی راضی نشدم گفم بیوپسی هم بریم یکی دوتا اسپرم بخان بکشن بیرون اصلا ارزش نداره نه کیفیت نه هیچی. دیگه بیخیال میکرو شدیمو نشسیم دارو خوردن. اصلا هم بش فک نمیکردیم ینی برامون مهم نبود دیگه چی میشه. از دعای خوبت سپاسگزارم ان شالله همه منتظران دامنشون سبز بشه بحق فاطمه زهرا. و اجی تورک که مسبب این امرخیر بود و تاپیک رو راه انداخت ماها رو دور هم جمع کرد ان شالله بزودی به حاجاتت دلش برسه. برا توهم بهترینا رو از خدامیخام عزیزم. راستی بچها بی بی از کی میزارن و میشه بگید روشش چتوره اسفاده میشه؟ ناشتا باید بود؟
بهار جون عزیزم ایشالله که هایپر نمیشی.... عزیزم هاش سی جی چند تا داشتی؟ چه مارکی بود؟ فاطمه جون فدات بشم عزیزم....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان امیدوارم که شاد و تندرست باشید و روز ب روز تعداد مامانا بیشتر بشه.آنای عزیزم ایشالا که پنجشنبه کلی تخمک توپل مپل داشته باشی و بزودی ما رو خوشحال کنی زحمت داشتم براتون نمونه م اسپرم همسرم و نمیتونم خوب تحلیل کنم.ابن سینا آز و دادیم.کمکم کنید ممنون میشم Morpholojy 4%normal Head defects:85 Pin:4 Pyriform:60 Tapered:21 Ben1% Others1% Tail defects:7 Short:1 Bent:4 Coiled:2% Cytoplasmic droplets:2% Motility Rapida:10 B:3c:15 D:40 Vatility Staining procedure:90%live Host procedure%coil tail White blood cell )peroxidase test 30000cell ml Immature germ cell :0 cell/hpf Trime interval :10min Appearance white and gray Viscosity normal :2.00 Volume. Ph:7.5
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"
خانومی جان نگران نباش. اگه خارج رحمی بود درد شدید داشتی که نمیتونستی تحمل کنی. دوم اگه خارج رحمی باشه به صورت ارژاتی دکتر میفرستت بیمارستان و تمام داروهای نگه دارنده رو قطع میکنه. این نینی هی جا به جا میشه. واسه منم بعضی وقتا سمت راسته بعضی وقتا چپ بعضی وقتان تیست. فکر کنم قایم میشه. دختر این همه نگرانی و استرس که تو داری یه نی نی پریشون تحویلت میده ها. استرس برای بچه سمه سطح پروژسترون پتیین میاد بچه هم عصبی میشه وقتی به دنیا بیاد. اون کوچولو داره اونجا با سرعت زیاد بزرگ میشه. ایشالا چند هفته دیگه تو سونو بهت دست تکون میده