2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان من امروز انتقال داشتم در كمال تعجب ٣جنين  اون يكى عسلى من شروع كرده به رشد 😘 با ...

وای خدای من. به سلامتی. انشاءالله مامانی عزیزم. بی صبرانه منتظر خبرای خوبتیم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تشکیل شد فقط دوتا  که انتقال دادم ۸ اسفندو مثبت هم شد  ولی تو سونوی قلب یعنی تو ۶ هفته و ...

عزيزم

ناراحت شدم

ولي حتما حكمتي داشته

خودتو ناراحت نكن و اميد داشته باش

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دوستان سلام امروز پانکچر انجام دادم ولی خیلی ناراحتم چون 4 تا تخمک داشتم درصورتیکه تو سونو اخر 10 ت ...

عزیزم سلام ب سلامتی ک پانکچر شدی...متاسفانه بعضی وقتها فقط فولیکول رشد میکنه ولی تخمکی توش نیست مخصوصا با این حساب ک فولیکول شما در حد ۱۳ بوده ولی نا امید نباش و توکلت ب خدا باشه انشالله ک ۴تا جنین تپل برات میشه و انتقال میدی و محکم میچسبن ب مامانشون🙏

سلام دوستان من امروز انتقال داشتم در كمال تعجب ٣جنين  اون يكى عسلى من شروع كرده به رشد 😘 با ...

عزیزم ب سلامتی باشه 😘خیلی خودتو درگیر چجوری بخوابم چجوری راه برم و این حرفا نکن فقط آرامش داشته باش و استرس نداشته باش و دولا نشو و بار سنگین بلند نکن الهی ک بزودی خبر خوش ازت داشته باشیم

عزیزم سلام ب سلامتی ک پانکچر شدی...متاسفانه بعضی وقتها فقط فولیکول رشد میکنه ولی تخمکی توش نیست مخصو ...

وااااااااااي چه جمله قشنگي(محكم ميچسبن به مامانشون)

انشاالله

واسه هم دعا كنيم

انشاالله همه مون به ارزومون برسيم

سلام دوستان.من فردا باید برم سونو روز هشتم که اگه اوکی بود تعدادشون قراره آی وی اف کنم از طرفی هم ذخیره ام پایینه.با دلای پاکتون برام دعا کنین فردا خبرای خوب بشنوم.روزی دوتا سینال اف و دوتا هاچ ام.جی زدم.ان شاالله خدا خودش بهم کمک کنه

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
دوستان سلام امروز پانکچر انجام دادم ولی خیلی ناراحتم چون 4 تا تخمک داشتم درصورتیکه تو سونو اخر 10 ت ...

توكل كن به خدا

به قول دوستمون انشاالله محكم ميچسبن بهت

استرس نداشته باش خدا بزرگه

انشاالله همه ما كه در ارزوي بچه هستيم به زودي مادر ميشيم و لذت بخش ترين حس دنيا رو ميچشيم

به اميد داشتن ني ني سالم واسه همه مون

سلام دوستان.من فردا باید برم سونو روز هشتم که اگه اوکی بود تعدادشون قراره آی وی اف کنم از طرفی هم ذخ ...

انشاالله خوش خبر باشي فردا

اميدتون به خدا باشه

اصلا به ذخيره و ...فك نكن

خدا بخواد حتما ميشه

عزیزم سلام ب سلامتی ک پانکچر شدی...متاسفانه بعضی وقتها فقط فولیکول رشد میکنه ولی تخمکی توش نیست مخصو ...

بهار جون سلام

3 تا بالای 20 داشتم ،2تا 17، 3 تا 18 

کلا تو سونوی اخر راضی بود