2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047676 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فداتون عزیزای دلم.... آسا جون قربونت برم ممنونم بابت حدیث کسا.... خدا به حرمت نفست دردونت رو از ۱۰۰۱ بلا حفظ کنه!!!! خانومی جون عزیز دلم لازم نیست چیزی بگی.... نگفته میدونم تو اون دل مهربونت چی میگذره.... خیلی خیلی ازت ممنونم.... خدا وروجکت رو برات حفظ کنه مامانی مهربون.... خانومی دیدی پشت هر چیزی نباید دنبال مشکل گشت؟ فدات لاله جون.... پس حکمت این تعداد خوب و سایز خوب همین مریونالاست.... لاله جون تو دعا کن بیان این ناردانالاریم.... میدم حسابی بچلونیشون به خاطر این همه منتظر گذاشتن مامانشون!!!! لاله جون تا جایی که میدونم آویشن جزء قاعده آوراست... مامانی پرهام عزیز منم با تک تک توضیحات لاله جون راجب رشد بتا موافقم.... فدات بشم مامانی پرهام جون.... دوستای گلم بازم از تک تکتون ممنونم.... ارغوان جون خبری ندادی عزیزم!!!!! جنسیت مشخص نشد؟ وروجکات ملق میزدن؟ به باباشون داللی کردن؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به سلامتی بهار جون.... پس تو زودتر مامان میشی.... به وروجکات بسپر به نارداناهای من بگن این دفعه مرام داشته باشن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به به به آنا جون پس تفاوت سنیشون کمتر شد خدا رو چه دیدی شاید روزی روزگاری بچه هامون قسمت هم شدن
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
سلام دوستان...!!! مامان پرهام جان تبریک میگم..ان شاالله دوران بارداری رو به سلامتی سپری کنی...!!! آنا جون..خیلی خوشحالم به روزهای مادرانگیت نزدیک میشی...!!!ان شاالله همه مراحل به خوبی تموم بشه ودرنهایت ختم بشه به مامان آنای دوتا نی نی ناااااز😍😍😍
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
انشالا انا جون این ماه هر دو مون جواب بگیریم. امروز کلی اسرار کردم نامردا برام تعیین جنسیت کنن قبول نکردن گفتن بچه داشتی انجام میدادیم....حالا فرقیم نمیکنه انشالا مامان بشم هر چی خدا داد بازم شکر....
سلام من بدترین لحظات عمرمه..... جواب ازمایش چون تو سونو استخوان بینی رویت نشده تو ازمایشمم زده سندرم داون ریسک بالا یعنی الان تو خونه عزاداری. .. تو رو خدا دعام کنین فردا دوباره میرم دکتر.... تو روجونه نی نب هاتون من با ای وی اف باردار شدم
اینم حاصل زندگی زناشویی من: دوبار بارداری خارج از رحمی.... 😞 برداشتن یکی از لوله هام....😞 بارداری سوم با ای وی اف منتها👇 سقط دخترم تو هفته ی بیست بارداری، علت سندروم داون دخترم😞 توروخدا دیگه ازمن نپرسین باردارم یا نه! بچه دارم یا نه! ندارم، والله ندارم😩😩😩
کیانا جون من خیلیارو دیدم که براشون احتمال سندروم دادن و آمینو کردن و هیچ کدوم مشکلی نداشتن پس نترس و استرس نداشته باش این احتمالات رو میدن،خواهر خود من حتی آمینو کرد بیچاره از نگرانی داغون شد آخرم گفتن هیچ مشکلی نداره الانم دخترش به دنیا اومده خیلی هم نازه
کیاناجان عزیزم ناراحت نباش انشالله که نینی صحیح وسالمه ..... اناجون من باردار نیستم عزیزدلم تازه اول راهم ودارم ازای تکمیلیومیدم
صبور که باشی هم حکمت رو میفهمی هم معجزه رو میبینی.... به امید معجزه ات.. ....