2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
مامانی پرهام جان انشالله بتات عالی میشه .من الان به لطف خدا هفته هیجده هستم آنا جان ممنون از دعایی که برا نینیم میکنی. اون سونو که یکی از دوستان پرسیدن برای مشاهذه قلب جنینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فاطمه جون آسپرین رو معمولا میدن چون خود بارداری به خاطر تغییرات هورمونی غلظت خون رو بالا میبره اما خوب مشکل انعقادی هم داشته باشی دیگه حتما تجویز میشه.... در ضمن همین استرادیول و پروژسترونم غلظت رو بالا میبرن.... اکثرا دکترا آسپرین رو تجویز میکنن.... من بار اول میکرو با اینکه مشکلم مشخص نشده بود برام تجویز کرده بودن.... و اما در مورد سرم.... عزیزم سرم آی وی آی جی هست.... برای نقص ایمنی تجویز میشه.... کسایی مثل من که مشکل ایمنی دارن براشون تجویز میشه.... پی جی دی که گفتی سرم نیست یه روشه.... روش تشخیص سلامت جنینه.... کسایی که مشکل کرومزومی دارن میان و از این طریق با انتخاب تخمک و اسپرم سالم جنین سالم تشکیل میدن.... از این روش برای تشخیص جنسیت هم استفاده میکنن.... مامانی پرهام حسابی دلامون باهاته.... آسا جون ۹ مهر انتقال داده و از اون موقع مامانه.... تقریبا داره میره تو ۵ ماهگی.... البته فکر کنم هنوز ۴ ماهش پر نشده و چیزی نمونده پر بشه... فاطمه جان مامانی پرهام مامانه اما هنوز باورش نشده.... ایشالله بتای دومشم خوب رشد میکنه تا باور کنه!!!! دوستای گلم من دیگه برم التماس دعا دارم.... دعا کنین فولیام حسابی رشد کرده باشن.... امروز وقت عمل پانکچرم معلوم میشه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
فاطمه جان استرادیول برا بالا موندن ضخامت اندومتره تا تخریب نشه و نریزه و بتونه جنین رو حفظ کنه آسپرین هم برا جلوگیری از ایجاد لخته خونه که پشت جفت هماتوم یا همون لخته خون ایجاد نشه و برای جنین مشکل ساز نشه کلا عوامل مثبت و منفی شدن تو سیکل میکرو خیلی زیاده دکترا سعی میکنن تا حد ممکن این شرایط بهینه رو فراهم کنن مثل همین استرادیول و آسپرین و سیکلوژست که تجویز میکنن بقیه اش هم دیگه دست خداست عزیزم چرا تنهایی؟ تو شهری که رفتی برا انتقال تنهایی؟یا چون کسی نمیدونه از شرایطت میگی تنهایی؟ فاطمه جان خدا رو شکر کن که همسرت همراهته من که همین برام کافیه نگاه کن تو همون موسسه که میری خیلی ها تنها میان تو موسسه ما که این جوریه ،خیلی از خانوما تنها میان اونم از راه دور البته خب ممکنه بعضی ها شرایط کاری همسرشون طوری باشه که نتونه همراشون باشه اما همین که همسرت کنارته خدا رو شکر کن و قدر بدون همینم غنیمته
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله سرخ جان من روزی دوتا استرادیول میخورم .. آنا جان منم متاسفانه بعضی وقتا میبینم بدنم کبود شده ...یا گز گز کردن وخوابیدن پاها رو دارم ..البته کم .. مامان پرهام با خبرای خوب بیای ...دیگه چیزی نمونده
این همه پست کجا بود یهو اومد انا جون اینایی که در مورد تیرویید و انتی تی پی اُ نوشتی همه اش درسته من فک کردم به نقل از فیاما نوشتین که اگه هم انتی تی پی اُ بالا باشه هم انتی بادی تایروگلوبولین اون وقت مشکل ایمنی مطرحه برای همین گفتم انتی تی پی اُ و انتی تیروگلوبولین هر دوش یکیه من بد متوجه شدم الان فهمیدم در مقایسه با کم کاری تیرویید گفتین اگه آنتی تایروگلوبین هم بالا باشه ،نه در مقایسه با انتی تی پی اُ که در واقع هر دوشون یکی هستن میگم استرادیول خنگ میکنه چند روزه گیج گولی میرم انا جونم برو ببینیم چه کردی ان شاء ا... کلی فولی تپل مپل راستی یادت نره سایزشون هم بپرسمن از فضولی میمیرم اخرشم مامی پرهام جان ما هم بی صبرانه منتظریم شاینا جون چی بگم با توجه به اینکه میگی ضخامتت کم بوده ، ممکنه این دوز رو داده تا تست کنه چون من خودم مثلا ضخامتم همیشه خوب بود اما از دو تا شروع شد استرادیولم و کم کم اضافه میشه تا به 4 تا برسه با توجه به اینکه دوز اتسرادیول شما کمتره ممکنه واقعا داده ببینه جواب میده یا نه
رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
مامانی پرهام انقدر استرس نده به خودت بابا والا بخدا حل شده تو مامان شدی اعصاب منو خورد نکن میام میخورمتاااااااااااااااااا
انما امره اذا اراد شی ان یقول له کن فیکون................فقط کافیست او بخواهد
لاله جون من یزد عمل شدم. و یزد هم زندگی میکنم دوساله. دور از خانوادم. ان شالله خدا خودش حاجات همه رو روا کنه به منم نگاهی بندازه. بتای اول و دوم ینی چی؟ چرا دوبار میرن برا بررسی بتا؟