2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047898 بازدید | 684630 پست
قربونتتتت،منم همینطور عزیزم.... یه آزمایش مهم دادم منتظر جوابشم،درگیر بودم، خیلی التماس دعا دارم.... ...

مطمعن باش ک جوابش خوبه مطمعن باش...من ک دیگه ب خودم و نینیم قول دادم الکی حرص نخورم و استرس ب خودم و اون وارد نکنم ...والا بیخودی این همه حرص خوردم👿عزیزم شما هم ناراحت نباش بسپارش ب خدا ک نگهدار نینی تو دلی عزیزت باشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمعن باش ک جوابش خوبه مطمعن باش...من ک دیگه ب خودم و نینیم قول دادم الکی حرص نخورم و استرس ب خودم و ...

ان شاءالله عزیزممم، با دعای شما دوستای گلم با اون دلای پاکتون....

مواظب خودت و نی نی باش..

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
عزیزم ببین بستگی به شدت گرمی و سردیم داره خلاصه باید به اعتدال برسیم..... مثلا اگه نمره سردی - و نم ...

ممنون از توضیح خوبتون وقتم زیاد نیست ولی سعیمو می کنم حداقل تو این مدت رعایت کنم هرچند که رژیمم دارم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

دوستان سلام ميشه لطفا راهنمايى كنيد.من روز ١٢ انتقال هستم از ٤ روز پيش درد هاى پريودى دارم .الان هم موعد پريودم هست همش نگرانم پريود بشم.بيشتر هم درد زير دل دارم و همچنين احساس سرما مى كنم.

مهدیه جون بازم بیا 😘😘من ک سرقفلی اینجارو زدم ب نام خودم😂😂😍

حتما دوستم، مگه میشه نیام؟  

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
ن عزیزم من الان تازه وارد ۳۲ شدم . تیکرم رو ۳۸ هفته زدم . اره دیگه امشب سه تا زدم فردا هم ۳ تا میزنم

خب تا 34 هفته هم چیزی نمونده
نگران نباش
چیزایی که قند رو میبره بالا مصرف نکن
بیشتر پروتئین بخور تا بچه وزن بگیره
استرس هم نداشته باش
استراحتت هم بیشتر کن
ان شاء ا... این 6 هفته به راحتی میگذره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
همون فری لایف رو داد هفته های گذشته پرولوتون داشتم انگار بهتر ازین بود . سولفات واسه چی ؟؟

برای انقباضه 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خداروشکر که جنین هاتون عالی بوده وباردارشدی ولی مورفو شما چندبود ؟یعنی دی اف آی خوب باشه جواب مورفو ...

مال همسر منم 1 بود
عزیزم برای میکرو کافیه که چند تا اسپرم سالم وجود داشته باشه
حالا به فرض مال شوهر خودم رو در نظر بگیریم
22 میلیون اسپرم داشت که یه درصدش مورفوی نرمال داشتن یعنی کلا  دو هزار و دویست اسپرم با شکل نرمال داشت
این مقدار تعداد کمی نیست که از بینشون اونایی که تحرک خوب دارن و دی اف ای نرمال، جدا کنن

ممنونم خواهری انشالله توکل برخدا

عزیزم روزی چن تا آمپول زدی ؟ ذخیرت چن بودش ؟ استرادیدل از اول عادتی خوردی و چن تا ؟ آسپرین چی تا کی خوردی ؟ آسپرین تا روز تخمک کشی باید بخوری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
لاله جون خیلی بدوضعیتی گیر کردم .دکتر بیهوشی بهم اعلام نکرد که آسپرین رو از 3روز قبل عمل قطع کنم روز ...

خب به خیر گذشته پس
عزیزم چطوری تحمل کردی شرایط بیمارستان الزهرا رو 3 روز
خیلی بد جاییه خدا قسمت هیچ کسی نکنه

والا لاله جون سایطشو متوجه نشدم.فولیکولام که 15تا بودن که 3تاش رو بخاطر رشد ناهماهنگ ریجکت کرد سایزش ...

جایگزینش تخم مرغه دیگه
پر نمک بخور

مال همسر منم 1 بود عزیزم برای میکرو کافیه که چند تا اسپرم سالم وجود داشته باشه حالا به فرض مال شوه ...

خوبی عزیزم ؟ دارم آسپرین میخورم این ماه کلا خوردم آسپرین احتمالا هفته بعد شروع سیکلم باشه . تو پریودی نباید آسپرین بخورم ؟ تا موقع تخمک کشی هم باید آسپرین بخوریم یا باید روز تخمک کشی قطع بشه ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
نه تنبلی تخمدانه ذخیرم 4هست ولی هربار که امپولارو استفاده میکنم تخمکا رشد نمیکنه این بار برای ای وی ...

4 خیلی زیاد نیست که تنبلی بخواد ایجاد بشه
حتما یه شرایطی در کنارش هست
چاقی شکمی ندارین؟
فندتون رو چک کردی نرمال بود؟
پرولاکتین چی؟

داروهاتون چی بود؟ دوزش چند بود؟